reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff powodzenia i wracaj do nas szybko :*

Słuchajcie ja wczoraj poszłam do tej swojej kuzynki i dostałam od niej dwa pudła ciuszków po jej córeczkach dla mojej malutkiej !!!!!!!!!!:-D ciuszki nie tylko od razu dla niemowlaczka, ale mówię wam są ekstra!!! :tak: taka jestem szczęśliwa przez to :zawstydzona/y: z tym co już mała ma nowe będę chyba ją stroić codziennie po domu! :-D bo nie wiem czy to wszystko nawet zdążę zużyć :) ale najważniejsze że na pewno jej nic nie zabraknie :tak: aaa i mam jeszcze wanienkę z przewijakiem, na takim super stelażu z półeczkami ahhh już się nie mogę doczekać :happy2:

Ixi w sumie to jeszcze chwila i dostaną prezenty ;) jak się rozpakujemy ;) ja swojemu tylko życzenia wysłałam... I to jeszcze na dodatek życzyłam mu więcej rozumu i tego żeby kochał nas zawsze i się na nas nie denerwował nigdy :-)

Ewi Ja na pewno poproszę Cię o portret tylko widzisz, muszę jeszcze chwilę poczekać ;-)

Eliza młody jest takim słodziakiem że tylko wzięłabym i załaskotała na śmierć :-D hehehe nie wiem skąd mi się to wzięło ale tak jakoś :p

kolia to trzymam kciuki za prace :tak: a do jakiej szkoły się wybierasz ? ;-)

ixi ja mam dla mojego na razie czekolade :-p reszta po wypłacie :sorry2::dry:

Witam z rana :)

Ajj ale mi się dobrze spało w nocy..

Ja też nic nie mam dla swojego z okazji dnia chłopaka :( i wątpie, żebym się dokulała po coś do sklepu.. powinien zrozumieć..:confused:

Daff wracaj do nas szybko!:tak:

Co tam u lolkak? Śniło mi się, że się rozpakowała:-p

Wczoraj uprałam ciuszki dla Olisia.. dzisiaj prasowanko i zacznę je układać..

Odliczam dni do ściągnięcia krążka- 2 tygodnie:szok:

Ixi fajny sen :rofl2: Na razie się nie ziścił ;-) Nadal w wersji podwójnej ;-)

Tylko 2 tyg... O rany to ja myślałam, że dłużej.. Dawno nie patrzyłam na Twój suwaczek ;-)

Lenka jak wystawisz na allegro to daj mi link. Chętnie po licytuję :-)

Ciekawe co tam u LOLAK?
Jak na razie nic nowego ;-)

Ewi nie dziękuje żeby nie zapeszyć;-)
Ixi ja jak na razie też nie mam nic na dzień chłopaka ale mu obiecałam, że jutro jego ulubione ciasto upiekę.
anetka do wyższej szkoły bankowej coś czuje, że to nudy jak cholera :-p
lolkak no ty ładnie już przetreminowana ale najważniejsze, że już bliżej niż dalej ;-)

Mój mały terrorysta zasnął pora dom ogarnąć. Ostatnio mam takiego lenia że szok najchętniej bym z łóżka nie wychodziła ale sobie postanowiłam i twardo o 7 wstaje :-)

hej hej powrocilam:p
zartuje....
nie mam juz w cos ie pakowac pozatym zagracilam sobie pol mieszkania i stwierdzam ze nie ma sensu juz sie pakowac.
poczekam az po 15 przyjedzie tesc tirem i zaczna wszystko ladowac i wtedy na biezaco bede pakowac i wynosic bo mozna sie pogubic i zabic o te kartony i worki.
Julka wlasnie poszla spac takze mam chwile czasu wolna. i tak juz nie mam czym oddychac.
stwierdzilam ze dzis wywozimy wsyztsko ale zostajemy na noc tu i rano rozliczymy sie we wszystkim z gosciem oddamy klucze i do widzenia. spakowalam praktycznie łazienkę i w 3/4 kuchni w polwoie 1 pokoj a drugi nic n ie ruszony ale nie bedzie tak zle. przyjedzie wsparcie to jkaos dam rade.

Ewi Ja moze bede chetna ale to napisze na prw;-)
Daff kurcze ale współczuje tego pakowania, wyprowadzki itd.... ehhhhhhhh

j dzis troszke zle sie poczulam i maz dosłownie mnie zaniósł na łózko, polozyl i przykrył kocem;] usnelam, no i obudzil mnie tel.a M patrze ubrania poskładał, Mikołaja zabawil...;] a ja sie lepiej juz czuje... niewiem co mi bylo;]

reklama
hej dziewczynki a ja troszke mam przerwy bo moja mala idzie z mala na miasto :):): a co do przeprowadzek to jest jak dla mnie isnty koszmar ile razy sie przeprowadzalam to nawet strach liczyc
jutro jade juz do holandii i zaczyna sie papierowa zabawa przedszkole prace itp ;/ az strach myslec a co do dnia chlopaka to moj nawet nie wie ze dzisiaj cos takiego jest hehe:) czasem sa plusy zycia z obcokrajowcem hehehe :) kupilam mu zapas herbaty bo ich narod to zabilby za herbatke ale powiem wam takiego opakowania herbaty to ja nie widzialam wieksza od normalnego rozmaru laptopa to bedzie ubaw jak zobaczy to hehehe pozdrawiam was laseczki czekamy na maluszki bo widze ze czas goni a ja wam mowie ze nasza kochana kolezanka urodzi na wekeeenddddd :)

Do góry