reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Eliza jaki Twój maluszek jest śliczy.. no a co do lezaczka to rzeczywiscie super :)

dziewczyny mam pytanie. wy tez mialyscie takie straszne skurcze w łydkach (szczególnie w nocy)? no i co na nie poradzic ?
kup w aptece AsmagB to jest magnez,ja w ciazy bralam i po nich skurczy nie mialam:)

Eliza swietny jest Miki i lezaczek rewelka:)

dziewczyny zajrzę do was jutro :) i poczytam was i popiszę :) miałam dziś ekstra dzień i opowiem wam jutro, ale teraz trochę zmęczona już jestem i idę się katarzyć do łóżeczka pooglądać trochę te chudzielce z top model :-) nie wiem czemu ale ta 18-letnia Iza w krótkich włosach strasznie działa mi na nerwy i jest beznadziejna :-) hehe jak ktoś ogląda to wie o co chodzi :-)
spadam
Buziale dziewczęta :)))):*****

Lolkak- mam nadzieje,ze ja ci wywróżę- myśle,ze w pt się zacznie i będziesz miała małego(tak czuję). Mam nadzieje,ze to najpóźniejsza data i nie przetrzymają cię do poniedziałku.

Młody śpi-a ja dziś zrobiłam porządek z zabawkami. Popakowałam grzechotki i inne takie niemowlęce co już się nimi nie bawi. Wystawię pierwszy raz na allegro. Mam nadzieje,ze je ktoś kupi.

No i wieczór nas nastał :////
dzieci jeszcze nie spią :// a ja już padam ze zmeczenia :(((
Eliza śliczny Mikuś coraz bardziej podobny do rodzeństwa :)

ooo widze dziewczynki ze jak zaczniecie rodzic to jednap o drugiej jak widze wasze suwaczki

a co do lekarzy to tak jest ja bylam prawie 2 tygp o terminie i mnie szlag juz trafial ;/ naszczescie moja corcia sama zachciala wyjsc i obeszlo bez cc
ciezko mi was nadrabiac bo moja mala to istny szogun nie daje mi 5 minut
a widze ze jeden z maluszkow chory 3 mam za was kciukasy a u mnie nic ciekawegov oprocz codziennej rutyny a powiem wam cos
wstawilam zdjecie malej na toalecie na nk
i wiecem oj ex tylko napisal cytuje uwazaj coreczko bo wpadniesz do srodka czujecie wielkie zainteresowanie dzieckiem mysli ze napisze komentarz coreczko i to cos znaczy a ni tesknie ani nic pffffffffffffff normalnei ten czlowiek to ma tupet nie do zdarcia hahahahahahaha

a co do top model to ja ogladam heheh mnie wkurza ta piekna beata hahahahahahahahaha ze szpara boju gdzie ci jurozy maja oczy pewlno maszkar tam jest naprawde ja tez sie odchudze do zero cyckow ic pojde na top model i mowie wam wygram hehehehehe nie jestem jakas laska ktora patrzy na wyglad ale niektore tam to naprawde sa straszne a zreszta modelki zawsze byly tylko wieszakiem na ciuchy

hej :)
mało czasu miałam dzisiaj dużo gości :) idę spać dobranoc jutro nadrobię :*

aaa i eliza leżaczek super ale największą gwiazdą jest Miki- słodziak :*

hej dziwczynki wieczorowo !! ;)
dawno nie zaladalismy ale czasu malo a zakupy trzeba robic ;)
clio alex jest uroczy twozycie super rodzinke ;)
lolak sobota jest twoja bedziesz rodzic moge sie zalozyc ;P
elizka miki uroczy i juz taki duzy chlopak ;)lezaczek tez super ;)
juz nie oge sie doczekac kiedy moje malenstwo z nami bedzie cala rodzinka czeka na malenstwo moje ;)
a dzis przyszla nam paczka z kolderka do lozeczka i tym na pratki jest urocza taka sliczna ze nie porafie opisac mojego zadowolenia ;)
wydalam na nia 10funow oczywiscie byla uzywana 1raz przez poprzednia wlascicielke bo jej maluszek dostal 2 i ta na ebay wystawila i mi radoche sprawila hehe ;)
dzis juz na usg o 10 jade polskiego czasu i hmm zobacze malenstwo moze teraz pokaze co ma miedzy kroczkiem mamusi bo tatus nie jedzie z nami juz 2usg opuszcza tak to na kazdym byl ;(
wkurza mnie ta jego praca i nocne zmiany bo powinien byc przy nas ;)
wskakuje w pizamke i ide spac ;)
daff mam nadzieje ze szybko wam sie wszystko po uklada trzymam kciuki ;)
dobranoc kobitki

reklama
Witam z rana. Mareczek dziś znów gorączkę ma. Teraz dałam mu paracetamol i położył się. Alen na szczęście noc przespana.
Eliza Słodkie te zdjęcia. A jaki super uśmieszek.

Do góry