reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
Dziekujemy, dziekujemy;-)
Tak lezaczek super;-) ale Miki najsłodszy:-D zakochana w nim jestem:-D i dlatego sie nim chwale....

Za oknem niby troszke mniej pochmurno ale heh deszczowo chyba bedzie dalej;]
ide zaraz cherbatke robic i sobie sniadanko...
a wy laski gdzie jestescie?

reklama
Hej.. u nas noc dobra... ja tylko trochę nie wyspana... Kuba szaleje juz na łózku a Sebuś jeszcze śpi...
Eve daj znać jak tam po USG.... Może sie w końcu ujawni :)
Ewii Sebuś też jakiś ciepły jest ale dopóki sie nie obudzi nic mu nie dam... lada moment powinien wstać.. przeważnie już nie śpi...

A co do top model to nie ogladam... te wszystkie modelki wychudzone tylko skóra i kości.. :////

Daff mam nadzieje że szybko do nas wrócisz :)

Wpadlam sie jeszcze przywitac i pozegnac. kurcze jak mi ciezko. normalnie szok!
tesknie juz za wami strasznie mocno!!!!!!

Witam dziewczyny po sporej przerwie. Wzięłam ostatnio za szukanie pracy byłam nawet na jednym dniu próbnym niestety okazało się, że to akwizycja tak naprawdę więc sama zrezygnowałam ale w weekend może się uda bo mam się umówić do naleśnikarni koło niedaleko mnie którą uwielbiam i gdzie pracują moje kumpele, kokosów z tego nie będzie ale na szkołę wystarczy, którą zresztą w sobotę zaczynam :dry: Miki rośnie jak na drożdżach i się robi coraz większy cwaniak wszędzie sobie taboret podsuwa byle by wejść wyżej :sorry2:

Przepraszam, że jeszcze nie odpisze jeszcze trochę czytałam ale musze się jeszcze "wtopić" ;-)

Daff wracaj do nas szybko! :-(
dobry :*
zaraz jade na uczelnie pare spraw załatwić i podrzucę małego do mamy bo go nie będę ciągnąć po dziekanacie :)
Boże ale zimno :(

miłego dnia laseczki ;-)

hej dziewczyny, ja jutro wychodze juz do domku:-) ale sie ciesze:)
wogole dzisiaj dzien chlopaka a ja nic dla swojego nie mam :(:(
ale moj zato wczoraj pod wpływem usg, poszedl do smyka i kupił kilka spioszków:-D:-D co ja sie z nim mam:) i jeszcze mi koszulka z napisem "wychodze wiosną":)

DAFF Wracaj do nas szybciutko :-) będziemy czekały na Ciebie.
KOLIA Oby udało Ci się z tą pracą.
PATRYCJA90 No jasne. Szukam klientów. Jakby co to pisz na PW
MIGOTKA A to Ty w szpitalu? Przeoczyłam coś chyba.
Ciekawe co tam u LOLAK?

reklama
Witam z rana :)

Ajj ale mi się dobrze spało w nocy..

Ja też nic nie mam dla swojego z okazji dnia chłopaka :( i wątpie, żebym się dokulała po coś do sklepu.. powinien zrozumieć..:confused:

Daff wracaj do nas szybko!:tak:

Co tam u lolkak? Śniło mi się, że się rozpakowała:-p

Wczoraj uprałam ciuszki dla Olisia.. dzisiaj prasowanko i zacznę je układać..

Odliczam dni do ściągnięcia krążka- 2 tygodnie:szok:

Do góry