reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

pozytywnego?
nie ma co plakac tym nic nie zdzaialm.
grunt ze mam gdzie nocowac i ze tesc ma auto by nas wyprowadzic. a pozniej zobaczymy. tesciowa wczoraj naszemu doradcy kredytowemu pwoeidzala zeby sie pospieszyl bo my dzis na ulice idziemy. zobaczymy czy sie pospieszy.

eliza odpoczywaj cos jest nie tak skoro tak sie poczulas. jadlas cos dzis w ogole?

reklama
DAFII 3 mam za was kciuki naprawde wierze ze bedzie dobrze z calego serca wam tego zycze mam nadzieje ze ja wkoncu tez zmienie mieszkanie bo tez chce musze teraz isc do pracy bo naPRAWDE MOJ TYLKO MNIE utrzymuje a to jest meczace wiec teraz biore sprawy w swoje rece aaa
w miescie w ktorym dawniej mieszkalam jakies 60 km od zielonej gory powodz jest i to calkiem spora troche mi przykro bo to naprawde piekne miasto a to juz drug raz w ciagu dwoch miesiecy az sie boje myslec co bedzie jak nasze dziec dorosna;/

Daff jestem pewna ze sobie poradzicie jakoś te dni przejdziecie a później będzie z górki ;-)
Elizka no to mężuś się spisał, odpoczywaj i regeneruj się ;-);-)

Miki zaraz wstanie, miał mieć pomidorówkę na obiad ale mój tata przyniósł kurczaka z rożna a on go uwielbia więc chyba zmienimy plany;-) A i muszę się pochwalić od jakiś 2 tyg przesypia mi noce :-)

Dzień dobry... Jakos tak dawnooo tu nie pisałam i pewnie większośc z Was nawet mnie nie zna hihi.
Może by tak pomalutku się wbic na nowo do Was i czasem coś napisać.

Pozdrawiam

Kolia no to extra=) Może i ja doczekam takiej nocy haha=)

Myszka padła z płaczu - atak płaczu spowodowany zębami. Rzadko płacze przez zęby, ale jak już płacze to aż serce ściska. Dałam jej czopek. Mam nadzieję, że pośpi trochę bo mało dzisiaj za dnia spała.

Poza tym witam bo jeszcze tu dzisiaj nie pisałam=D

O 18 pizzę zamawiam i będzie wieczorek z mężusiem, póki co mąż również padł.

Daffi
Kochana jak już pisałam trzymam kciuki!=* i wierzę, że wszystko pomyślnie się potoczy.

Eliza może w ciąży jesteś?=D Haha, żartuję oczywiście=D

Mnie dzisiaj brzuch boli od rana jak na @. No ale @ ma byc w okolicach 10ego dopiero. Może owula mi się przestawiła..

Panistepelek
jak miło Cię i tutaj widziec Kochana=D

Hej... jakiegos doła łapie..... oh.... nic mi sie nie chce.. dzieci śpia a mój na garażu siedzi.... porobiłoby sie coś ale niewiem co :///// oh... nie bede smedzić ://

Hej... jakiegos doła łapie..... oh.... nic mi sie nie chce.. dzieci śpia a mój na garażu siedzi.... porobiłoby sie coś ale niewiem co :///// oh... nie bede smedzić ://

Kurde wiem co czujesz normalnie ja mam to samo. Mam ochote zabic jednego goscia bo jest takim doop[kiem ze masakra. Boze dziekuje za mojego K, normalnie bo wieksazosc facetow to niedojrzale doopki. Poprostu z jednej strony chce mi sie wyc z drugiej czuje ze musze cos zrobic bo nie wytrzymam.

Pozatym lada-dzien ide na staz i sie boja jak to z malym bedzie w dodatku te studia zakopkane(zeby nie mowic zasr**e) juz mi sie nic nie chce boje sie ze nie dam rady i odrazu na I roku odpadne po I semestrze ech...

dobra juz nie narzekam

reklama
Mariola a skąd ten lęk odnośnie studiów? Więcej wiary w siebie Kochana=) Chciec to móc!=)

Nie mogę uwierzyc, że już za 8 dni nasza córka skończy 10 miesięcy. Matkoooo kochana, ale zleciało!!!!

Do góry