reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

daffi o ja ale masakra z tym niebem.. szok

migotka no ja wiem jak jest z tym rozszerzeniem, ale tam gdzie ja sie wybieram to potrzebna jest tylko podstawa, wiec wiesz.. a poza tym to nie wiem czy przy malym bede miala czas sie uczyc.
jesli tylko podstawa jest wymagana to lepiej nawet bo bedziesz mogla sie przygotowac bardziej:);* a gdzie bys chciała isc?

reklama
Eliza skoro cyca sam nie chcę ssać, a ssie smoka to może daj mu odciągnięte mleko z butelki po prostu, może tak będzie wolał.

Ja na maturze pamiętam wybrałam sobie temat zachowania człowieka w ekstremalnych sytuacjach, oczywiście przedstawić na wybranych przykładach literatury, pamiętam że odwołałam się do Raskolnikowa ze "zbrodni i kary" i do "innego świata" Grudzińskiego. ahhh co to były za czasy... raptem tylko dwa lata temu... ale z chęcią bym powróciła do czasów licealnych.

ja po drzemce... chłopaki dali mi pospac godzine.. szok hehe... teraz zmiana mama nie śpi to chłopaki spią hehehe.. :)
Widze że tu tematy szkolne..... nieźle...:p:p:p Daffi cóż to za widok.... kurcze ale zjawisko haha a co do zupki to dla mnie to nie nowość :p:p
a to połozna jeszcze do ciebie przychodzi?? U mnie była tylko raz jakis tydzień po urodzeniu.... potem już nie

u nas po urodzeniu przychodzi na poczatku polozna z 4 azy bynajmniej u mnie tyle byla a pozniej przed ukonczeniem 3 miesiaca przyszla pielegniarka srodowiskowa przelozona tych poloznych i teraz jak Julka ma 9 miesiecy przyszla znow. u mojej bratowej bylo tak samo.

Daff ja wczoraj oglądałam to niebo... straszne...

Miki przysnoł mi na reku i dałam mu cyca i wydoil... no normalnie o co mu chodzi? czemu przez sen doi normalnie a innaczej nie chce? ehhhhh

paulqa spróowałam dac mu mm z butli ale jej wogóle nie chcił wypic ani zassac butli...po wielu meczarniach cyca wydoil;]

Ostatnia edycja:
A no widzisz jakies inne maja obowiązki..... u nas tylko raz po urodzeniu..

Eliza Paulqa ma racje.... tylko odciagaj żebys sie zapalenia piersi nie nabawiła..... masakryczny ból wiem bo Jak Kuba nie chciał cyca to ja sie dorobilam zapalenia piersi... oh....

no ja to na resocjalizacje ide do olsztyna bo mam najblizej no i na zaoczne. a ty co zamierzasz ?

ja zawsze mazylam o połoznictwie, ewentualnie pielegniarstwo, ale nie wiem chyba rady nie dam przy dziecku, chociaz moj mi mowi ze musze na studia isc, a on sie dzieckiem i utrzymaniem zajmie.

na studia to idz nawet na zaoczne tak jak ja. bo bez tego to ciezko bedzie.. rodzina ci pomoze na pewno.

niestety mojego kierunku na zaocznych chyba nie ma, ale tak mysle ze moj mały bedzie miała 7 miesiecy ja pojde na studia to jakos damy rade, tylko w sumie nie chciałbym cały czas na utrzymaniu chlopaka być i tu taki dylemat

reklama
A no widzisz jakies inne maja obowiązki..... u nas tylko raz po urodzeniu..

Eliza Paulqa ma racje.... tylko odciagaj żebys sie zapalenia piersi nie nabawiła..... masakryczny ból wiem bo Jak Kuba nie chciał cyca to ja sie dorobilam zapalenia piersi... oh....
heh nie mam czym odciągac... ale zauwazylam ze jak mam nadmiar mleka i poprostu cycki mi twardnieja to nie zatrzymam mleka i ono leci....;] potem wszystko w mleku.;] heh
ciesze sie ze maly wkoncu wydoil cycka... juz czulam sie jak wyrodna matka bo niewiedzialam o co malemu chodzi... choc i tak ciagle niewiem w czym tkwi problem;]

Do góry