vanilka125
Początkująca w BB
Ona_mika
ja rowniez Cie witam:-)
ja rowniez Cie witam:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
buziaczek1626
Jejku jaka ty
masz śliczna coreczke:-)
Buziaczek1626 slodka ta twoja corcia!!! ja tez juz chce dzidziusia!!! mam nadzieje ze bedziemy mieli coreczke, na razie maluszek nie chce nam pokazac co ma miedzy nuszkami
Z racji naszego mlodego wieku:-) mam kilka pytam do dziewczyn ktore juz urodzily. Czy po porodzie duzo czasu zajelo wam wrocenie do wagi z przed ciazy i czy wasze porody byly lekkie czy ciezki. Podobno mloda skora latwiej sie rozciaga itp. boje sie porodu a jednoczesnie bardzo bym juz chciala miec maluszka przy sobie. I jak wasi chlopcy przezywali ciaze z wami, bo moj czasami dalej ma szczeniackie zachowania (ma 22lata)