reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

mala miala przeziebienie i kochana ja obecnie jestem tez chora. mam katar.. bolalo 2 dni gardlo temp. dzis juz nei taka wysoka. ale kiepsko sie czuje jednak bywalo gorzej.
zazywam tylko rutinoscorbin i przeciwgoraczkowo apap. no i antivir na zimno.

Clio kochana wierze w ciebie i Alexa! jutro najpozniej w niedziele na pewno sie cos wyklaruje!

No, więc jak te leki nie pomogą to pozostaje wizyta u lekarza :dry: Jak wyskoczyło mi to cholerstwo to miałam grypę i rozrosło mi się tak, że musiałam pic przez słomke i jeść tylko jogurty to ust nie mogłam otworzyć normalnie:wściekła/y:

reklama
Misia witamy z powrotem:)
Motylica juz odpisuje, niezauwazylam wczesniej wiadomosci.
Clio nooo to zycze szybkiego porodu:) w poniedzialek rodzinka napewno bedzie juz w komplecie:-)

No a ja dzis po poludniu robilam marmolade:) no i na kolacje frytki zorbilam:-) kolo 14 jeszcze sąsiadka wpadla do mnie na kawe i troche pogadalysmy ehhhh....
Daniel i Miki juz spią prawie, jeszcze hania nie spi ale szybko nie usnie napewno;]
no i u mnie własnie jak lunoł deszcz:szok:

Misia witamy z powrotem:)
Motylica juz odpisuje, niezauwazylam wczesniej wiadomosci.
Clio nooo to zycze szybkiego porodu:) w poniedzialek rodzinka napewno bedzie juz w komplecie:-)

No a ja dzis po poludniu robilam marmolade:) no i na kolacje frytki zorbilam:-) kolo 14 jeszcze sąsiadka wpadla do mnie na kawe i troche pogadalysmy ehhhh....
Daniel i Miki juz spią prawie, jeszcze hania nie spi ale szybko nie usnie napewno;]
no i u mnie własnie jak lunoł deszcz:szok:

oj Daff faktycznie wygląda to brzydko. Trzeba do dermatologa.

Mała od 19 śpi, a mąż robi torta i ciasto na Roczek córki znajomych. Mąż jest z zawodu cukiernikiem /tyle, że w zawodzie teraz nie pracuje bo pracuje w firmie hehe/

oj jak bym chciała żeby mi ktoś tak upiekł:sorry2:

clio mnie wzięło w nocy! trzymam kciuki żeby się rozkręciło na maxa:-D

reklama
Do góry