reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dziś kupiliśmy sobie playstation. Stare nam się rozwaliło-i wkońcu nowe kupiliśmy.No i tak się zasiedzieliśmy od popołudnia. Teraz się melduje. Adas nie gorączkuje już od wczoraj. Nie wiem co mu było. Dziś wogole w świetnym humorze.
A ja zaraz małego kąpie i robimy dziś pizze z salami na kolacje:) Nie ma jak domowa pizza:)

O mcdonaldzie mi nie mówcie- bo zawsze mam chęć. Dobrze,ze to sporo kosztuje na dłuższą metę-bo wtedy ze 100 kilo bym ważyła:p
Co do kanapek to ja lubie ta z kurczakiem chyba MCchicken. No i niezastąpione frytki z Mc. Mało gdzie dają takie cienkie:p

Laski przestancie! ja jesc nie moge takich rzeczy bo diete mam!
a zjadlabym kebaba z frytkami albo same frytki albo hot doga z orlenu a z mc donalda big mc:):):):):)

jej hot dog z orlenu- nie jadłam go z pół roku.
Na szczęście hot dogi smakują mi tez domowe. Kupuje specjalne bułeczki, daje kiełbaskę, sałatkę szwecką i zapiekam z serem:)

Najlepszy jest McChicken, frytasy, swego czasu jeszcze podwójny cheesburger z dodatkowym pomidorem i sałatą (to był wypas :-)) lody z polewą karmelową i shake waniliowy ;-) Royal też dobry :) W ogóle ja tam lubie ff ;-):rofl2:

:szok: napsałam posta i go nie ma:szok: zniknoł??? wrrrrr

Pisałam ze ja uwielbiam tez hot dogi, a jeszcze najbardziej uwielbiam Chickenburgery:-D mniammmmmmmmiiiii...

reklama
Lenka mam anginę, więc raczej do d.... :dry: A jeśli chodzi o poród to ja wyczekuję, a moje dziecko ma to w nosie i nie chce się ruszyć ;-) Jeszcze mnie przestraszyli, że w szpitalu te ze wskazaniem na cc trzymają tak do 1,5-2 tyg po terminie:szok::no: Chyba sama sobie to cc zrobię :-D

Do góry