reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Madzia, to on w Inowrocławiu pracuje:szok:? Gdzie? Może znam:szok:?
Polna, nie musi być duży, nie lubię mięśniaków:-p. Taki zwyczajny:-).

Aniu,on pracuje w jakims mieszkaniu wykancza je wraz z firma a nei wiem gdzie dokladnie...jak poowiadal to jakis samochod znaczy sie fiat cuope 2,0 turbo z nitro jest tam taki charakterystyczny i tyle wiem ...:/a za 15 min konczy prace:wściekła/y:

Aha, myślałam, że w jakimś konkretnym zakładzie pracuje. A to ja chyba nie zrozumiałam, mówiłaś że miał być na nocce w pracy a był u jakiejś laski tak? Czy jak, bo się już pogubiłam:zawstydzona/y:.

Madzia moim zdaniem nie mozesz mu popuscic ::/ bo inaczej bedzie sie czul bezkarny ze i tak mu wybaczysz :/ Jak juz chcesz mu wybaczyc to przytrzymaj Go troche , powiedz ze narazie na dystanst itd nagadaj mu tak ze Tobie niby nie zalezy a jezeli jemu tak to musi sie postarac !Daj mu do myslenia !!! Nie zlosc sie to tylko moje zdanie :) I zastanow sie nad tym co bedzie lepsze dla dzidzi ??? nie musisz zmuszac sie do zyciac z nim ze wzgeldu na dzidzie , pamietaj ze nieraz lepiej wychowywac samemu niz dziecko mialoby patrzec na rozne akcje i na to jak sie meczysz!! Pozatym odpowiedz sobie na pytanie czy dasz rade isc z nim do lozka wiedzac ze spal z inna ??? Mnie by to przeroslo :/ Ale powodzenia :) Zrobisz co bedziesz uwazala za stosowne:) I pamietaj ze nie musisz mu zabraniac widywania dziecka :)

Polna to ja uderzam do Ciebie na obiadek ??:D Jakbym byla w Polsce to nie mialabym daleko :p:p Smacznego:p

a ja siedze i sie nudze zaraz na podworko mykam z Filem :) Moj R wczesniej z pracy wrroci ale ida ogladac mecza :/ Coz kibic z niego zagorzaly :)

Zywa czyzbys byla niewyzyta ??:D:D: Zartuje:)

tak tylko gdy ja mowie co mysle co sadze i wogole to on zachowje sie jakby zjadl wszystkie rozumy i wogole byl najmadrzejszy/... on chyba nigdy nie czul w sobie winy.. a co do sexy z nim to nawte bym go nie dotknela ... a ogolnie to ostatniu wariowalismy w lozku przed tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy.... wiec to juz 3 miesiace prawie...bez:( moze m tego brakowalo ale kurde musi mnie zrozumiec ze sie boje ... a tu takie cos...

teraz odezwal sie chyba wraca z pracy...

reklama
Do góry