reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ania_zywa - rok i 4 miesiące ?! o boże !!! :-p ja póki co jakieś ponad 2 i już mam problem z sobą :-p

madzia1225 - naprawdę się zachowujesz jak głupia blondynka bez urazy ale no nic dziwnego że on tak cię traktuję sama na to pozwalasz ... :-/ a co do sexu to czemu go tak przytrzymujesz ?! przecież to facet no raczej ma swoje potrzeby też a jak ty jesteś niedostępna jeszcze wie że nawet zbytnio się nie pogniewasz jak sobie pójdzie do innego to nic dziwnego że poszedł :-/

reklama
Polna, nie musi być duży, nie lubię mięśniaków:-p. Taki zwyczajny:-).

Ciebie to chyba kazdy zadowoli :-p

Polna to ja uderzam do Ciebie na obiadek ??:D Jakbym byla w Polsce to nie mialabym daleko :p:p Smacznego:p

a to jak kiedys przyjedziecie to Zapraszam:happy:

Kochana, już od roku i 4 miesięcy:-p:-D:rofl2:.

To ja bym chyba na Twoim miejscu kupila wibrator :-p:-D

madzia1225 nom ciekawe co powie !! a moze to taki sprawdzian dla Ciebie !! jaka bedzie Twoja reakcja,ze wierzysz niby kolezance niz w wiernosc ukochanego ? sama juz nie wiem .... :confused:
mam nadzieje ze wszystko sie wyjasni ;-)

witam... ja mam 18 lat i jestem w 18 tyg. ciąży. slyszałam wiele komentarzy na temat tego ze 'tak szybko' ale wydaje mi sie ze to nic zlego. mam takie pytanie bo nie moge znalesc odpowiedzi na innych stronkach a przynajmniej nie sa one tak wprost podane mamuski nie wiecie jak u nas z jazda na rowerze?? Pozdrawiam!!:-)

witam... ja mam 18 lat i jestem w 18 tyg. ciąży. slyszałam wiele komentarzy na temat tego ze 'tak szybko' ale wydaje mi sie ze to nic zlego. mam takie pytanie bo nie moge znalesc odpowiedzi na innych stronkach a przynajmniej nie sa one tak wprost podane mamuski nie wiecie jak u nas z jazda na rowerze?? Pozdrawiam!!:-)

Witam ;-) zapraszam na inne watki,napisz cos wiecej o sobie !! a co do jazdy to ja widzialam dzis babke jak pomykala na rowerku - za 3 miesiace ma rodzic !!
zreszta to chyba tez zalezy odtego czy przed ciaza sie jezdzilo, bo jak np mozna plywac to dlaczego by nie mozna bylo jezdzic :nerd:

Polna dzieki jak wroce to skorzystam :D:D Ja chodzilam tam na dyskoteki chyba kolo Ciebie Galeon i Neon ( kilk razy bylam ) :D:D Kojarzysz???

paulinka nie wiem naprawde :) nie chce Ci powiedziec zle zeby nie bylo potem :p:pD:

madzia1225 musze Ci powiedziec ze ja kiedys przechodzilam to samo, tylko ja mialam jeszcze taki meksyk ze ta laska z ktora sie przespal przychodzila do mnie i mowila ze jest z nim w ciazy, on sie do wszystkiego przyznal, a ja glupia idiotka mu wybaczylam, nie minelo 2 m-ce i zaczelo sie od nowa, teraz wiem ze nigdy w zyciu nie wybacze zdrady, bardzo zaluje ze od razu go nie kopnelam w 4 litery
paulinkaaa ja jezdze na rowerze, przed ciaza tez sporo jezdzilam, i dobrze sie czuje, nic mi nie dolega

Miska ale ten swiat jest maly :-) do Neonu nie chodziam bo nawet nie wiem gdzie to jest :laugh2:a w Galeonie bylam raz na 18stce brata !! ja to wogole nie lubialamdyskotek a teraz to za stara krowa jestem :-D

reklama
ehhh... dziewczyny! Chciałabym, abyście miały racje... ;-) pozyjemy, zobaczymy czy coś sie stanie!

A rower... ja duzo jezdziłam przed ciążą, w czasie ciąży jezdziła juz tylko na stacjonarnym ( i tylko chyba do 5 mieiaca, bo pozniej mi sie nie chcialo), bo ponoc na zwykłym mozna bardziej sobie zaszkodzic, przewrotka, niepotrzebne nerwy i jednak miesnie brzucha tez pracuja wiec trzeba bardzo uwazac...

Do góry