reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

A ja jestem tak wpienione ze szok :/ BABKA CO WOZILA MI TEGO MALGEO NIE DOWIOZLA MI KASY :/ CZEKAM JUZ OD PIATKU :/ A TERAZ WOGOLE NIE ODPISUJE NA SMSY ANI NIE DOBIERA TELEFONU !!!! cHYBA JA K...WE ROZSZARPIE JAK JA SPOTKAM :/

reklama
Polna, nie każdy nie każdy:-p:-D. A co do wibratora to jakoś przeżyję bez:-D:-D.
Madzia, nie gniewaj się, ale femme fatal ma trochę racji..
Paulinka, witamy witamy w naszych skromnych progach:tak:. I zapraszamy do dyskusji:-).

Polna no maly maly ten swiat :) a z ta stara krowa to troche przesadzasz :p:p Moja mama ma 40 lat i xhodzi po dyskotekach z koleznakami owszem raz na jakis czas i kulturalnie , ale sie bawi :) Miala 17 lat jak zaszla w ciaze z moim bratem a pozniej ja a potem 3 mlodszych ale to przed i po 30 :D Wiec nie gadaj zes stara krowa :p Mozesz byc jednynie stara cieliczka :D

Asiowo glowa do gory wiem ze mi latwo mowic ale pewnie bede tak samo zrezygnowana i padnieta jak Ty zaniedlugo :p

Miska z brzucha Jej :-D a tak na serio tylko mi sie tam nie denerwuj bo Ci cora wyskoczy :rofl2:;-)

Asiowo to juz kwestia czasu ;-)

Naparwde jakbym nie byla w ciazy to bym jej cos zrobila atak to szkoda nerwow i dziecka :/ a zla jestem bo tyle sie poswiecilam dla tego malego dbalam itd a ta jesce nie zaplaci no szlag mnie trafi :/

Famme fatal Nie rozumiem Cię... czy uważasz że skoro jesteś z facetem to musisz uprawiać z nim sex na każde jego zawołanie? Kobieta nie jest maszyną do sexu... Madzia poprostu boi sie o dzidzie i wcale nie musi mieć ochoty na sex! To facet powinnien w takim momencie kobiete zrozumieć a nie od razu lecieć do innej... Jakoś ja na początku ciaży z moim 3 miesiące byłam bez i nie poleciał do innej... I nie mów że zachowuje sie jak blondynka bo ja jestem blondynką i wcale nie uważam sie za głupią;-)
Madziu nie wybaczaj... Kopa w dupe żeby popamiętał porządnie!:tak:
Paulinko witam serdecznie... jeżeli prócz tego pytania chcesz jeszcze dołączyć do naszej wirtualnej rodzinki to zaprazszam na atek poznajmy sie... napisz tam o sobie coś więcej... No i oczywiście zapraszam do dyskusji. A co do rowerków to najlepiej zapytać lekarza... Ja np. nawet za bardzo po schodach chodzić na początku nie mogłam... to jest sprawa indywidualna każdej ciąży
Aniu_niewyżyta;-) to masz racje, nie idź tam do pracy bo będziesz siedziała jak na szpilkach... Może to też nie jest tak do końca jak ci powiedzieli że na stałe a tamta że ma wylecieć, tylko poprostu potrzebują faktycznie kogoś na zastępstwo, będą zwlekać z umową, tamta wróci i bez żadnego ale wylecisz... Nawet koleżanka mogła cie naściemniać żeby :szok:

Ja odebrałam wyniki moczu... tak sie martwiłam a tu wyniki lepsze niż na początku ciąży... pewnie dlatego że znowu zaczęłam dużo pić (bo lekarz kazał mi ograniczyć żebym nie drętwiała i nie puchnęła ale pije więcej i już)... No i miałam do gina zadzwonić i powiedzieć jak te wyniki żeby wrazie czego umówić sie na wizyte i kolejne skierowania no ale skoro wsio jest ok to chyba nie potrzeba (leukocyty o które tak sie bałam mam tylko 1-3 wpw):-)

Zywa nie no ja Ci zycze jak najbardziej zywego mezczyzny:-)

Miska no niby tak , ale sama wiesz jak czlowiek napoczatq nie chodzil do dyskotek to i potem ma opory by sie przelamac !!
sexu nie wliczam , bo z tym to zawsze jestem chetna na nowe propozycje od P :laugh2:

KasiaF87 to fajnie ze wyniki sa dobre ;-)

Kasiu bardzo się cieszę, że wyniki moczu sa dobre, teraz napewno będziesz spokojniejsza.
A ta moja koleżanka to nie jest aż taka bliska, znam ją właśnie z carrefoura z pracy, z tym że ona jest na tamtym stoisku a ja na tym. Także nie jest jakąś tam zaufaną osobą. Jutro powiem im, że jednak się nie decyduję.
A jeśli chodzi o wypowiedź femme fatal to napewno nie chciała byc złośliwa.. Ale ma trochę racji w tym co napisała.. Wiadomo, że skoro madzia nie ma ochoty na seks to się nie zmusi tylko dlatego, żeby jej facet się wyżył.. Ale z tym jak najbardziej się zgadzam:tak: "jak ty jesteś niedostępna jeszcze wie że nawet zbytnio się nie pogniewasz jak sobie pójdzie do innej to nic dziwnego że poszedł :-/" Miejmy nadzieję, że się wszystko wyjaśni:tak:;-).
Polna, żywy robotnik dla żywej:-D:-D:-D.

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Poprostu zaraz wyjde z siebie i stane obok:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co za palant:sad:Nie dosc ze sie przyznal to jesczze ze mnei dziwke zrobil:sad:I gdzie tu myslenie tego czlowieka... i JA mam z NIM dziecko:sad:powiedzial ze do mnie ktos co chwile dzwoni jak na sex telefon i on o mnei tez moze powiedziec ze z kims innym sypiam... powiedzial ze on nie jest pewien czy to jest jego dziecko i bedzie chcial testu na ustalenie ojcostwa...:sad:czemu ja nei potrafie na kogos nakrzyczec :crazy:dziewczyny zgadzam sie z wami ze jestem naiwna glupia bladynka(nie obrazajac bladynek)kurde staram sie byc dobra dla niego by nie zabraklu mu mojego ciepelka prztulenia i ciagle sie o niego martwie a on co takie cos mi zrobil ...:sad:jeszcze ze jestem szmata :sad:ja chce do kogos:sad:

reklama
Madzia, ale z niego gnojek:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie dość, że to on zdradził to jeszcze chce za to obwiniać Ciebie. I jeszcze Ci takich rzeczy nagadać!! On chciał się bronić Twoim kosztem!!! Ja bym na Twoim miejscu zerwała z nim i dała sobie spokój.. Tak to właśnie jest z tymi nieodpowiedzialnymi szczeniakami:wściekła/y:. Myślą, że seks to rozrywka bez konsekwencji a dziecko to zabawka:wściekła/y:.

Do góry