reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej babeczki przepraszam że nie pisze ale u mnie zaczełysie przygotowania do chrzcin,sprzatanie i zakupy oraz dzieci tak mnie wyczerpują że wieczorem padam jak kłoda napewno w przyszłym tygodniu dostosuje sie i bede pisać więcej~!!!!!!!A co do zajmowania się dziećmi przez facetów to tak jest że oni się boją i no może trochę nudzą bo taki niemowlak to spi je i leży więc oni nie wiedz a co mają z takim dzieckiem robić dopiero jak siada zaczyna si,ę bawić itd to oni bardziej się dzieckiem interesują ii zajmują...a my matki no coż zajmowanie się dzieckim to nasza rola!!!!dobra kobietki lece spać jutro może coś nastukam....ech jak ja nie mam już na nic sił

reklama
miskahxc - myślę że mama mimo wszystko nigdy by mnie nie zostawiła w potrzebie a mówi tak bo chce mnie chronić...

Ona_mika - ja też myślałam nad porodem w wodzie więc jak się zdecydujesz to opowiesz jak było :-) :-p

ania_zywa - fajne masz podejście do ojca Hani ... ja niestety nie mam takiego szczęścia ... on za bardzo mnie kocha .. tylko że to jest chora miłość boje się że kiedyś będzie chciał mi zrobić krzywdę ... :-(

snoopy12 - widzę że z Twoim już lepiej :-) to się cieszę :-) tylko teraz krótko z nim :-p

oliwka_11 - Tobie należy się jakiś urlop normalnie ! jakiś wyjazd i porządny wypoczynek od wszystkiego :-) !

U mnie wszystko póki co ok :-) tylko dzisiaj się na K wyżyłam... tak się wkurwiłam na to że ten drań mnie zaczął znowu prześladować że się musiałam na kimś wyżyć i padło na K :-p ale on taki kochany że jeszcze to on mnie przepraszać zaczął :rofl2::confused::-p głupol :-)
Aaaa no i sie wkurzyłam bo babka zrezygnowała ze sprzedaży mieszkania menda... a tak się z niego cieszyłam takie piękne było :-:)-( jutro idziemy z mama oglądać inne... :crazy:

Dobranoc babeczki ;-)

Tylko tyle??? Myslalam ze wiecej natworzycie:-D
ilona zacznij brac malego na noc do lozka z wami jak zobaczy ze mu ciasno to sam malemu bedzie chcial tapczanik kupic:-)
baska gratuluje faceta moja w szpitalu byla grzeczniusia i nie plakala jak ja bralam prysznic, wrecz sie nudzilam bo ona wstawac nie chciala:-)
miska nie ja mu qrcze nie popuszcze jeszcze w tym tyg bedzie musial jej pamperucha zmienic:-) juz ja tego dopilnuje:-D ty swojego przy corci tez zmuszaj:-D
oliwka jestem tego samego zdania co femme powinnas chociaz na 2 dni komus dzieciaki podrzucic i sobie odpoczac, bo sie nam przemeczysz:-(
femme fatal qrcze zazdroszcze ci tego K ze taki cierpliwy, no ale poczatki najslodsze:-) co do bylego jasie mojego pozbylam dzieki J bo tez juz sie niebezpiecznie dla mnie robilo....

Oliwka no na urlop trzeba Cie wyslac :D:D heheh A nie macie mozliwosci zostawic z dzidkami ?? i gdzies wyjechac na weekend ?? lub chociaz caly dzien spedzic w domu obijajac sie :D tylko nie w swoim domu bo zawwsze sie cos znajdzie do roboty :p

Femme fatal rozumiem :) Matka to wkoncu matka :) Jaka by nie byla ale ma sie ja jedna :)

Snoopy ja tez mu nie popuszcze pewnie beda ostre spiecia ale moze sie przyzwyczai :)a z pomyslem dla ilonki to sie zgadzam :D:D

hej mamki.mały właśnie wstał więc korzystam z chwili żę\e oliwia jeszcze spi...oj macie dze\iewczyny racje _urlop by mi się przydał.tylko sęk w tym że dopiero na wakacje jedziewmy w lipcu a co do zostawienia dzieci to nie jest tak łatwo bo moja mama jest chora i nawet Oliwką cięzko jest jej się zająć a tu teściowa to też nie zazbyt chętna z dwójką dzieciaków zosatać bo to niestety oczy i ręce trzeba mieć razy 4!!!!!Jakos naarazie daje rade ale przyznam że głowa to codziennie mi pęka!!!!!SNOOPY oj kobieto ty zamiast spać to w sowe się zmieniasz:))))) ale dobrze że mała masz taką spokojna,oby taka była zawsze a do tego piękna jest _taki malutki aniołek!!!!!FAMME FATAL super że z K tak dobrze się układa!!!!oj coś mi się wydaje że coś z tego będzie .....a mieszkań jest dużo napewno znajdziecie równie ładne tak tamto, ajak dzidziunia się mniewa????ANIA_ZYWA a co się stało twojemu ex że tak nagle wpadł pogadać??????????a co do kawy masz racje -trza na nią zasłużyć :)) Wracając do chłopów to z moim(odpukac)jak narazie wszytko oki -zero spięć !!!!dobrz zmykam jak znajde chwile to się odezwe to buzaiki ślinaki dla wszystkich papapap kobietki

Ostatnia edycja:
hej mamy!!
Dzien dobry wszystkim...
mialam sliczny sen z dzidzia... obudzilam sie z usmiechem...lecz nie na dlugo po dotknieciu telefonu sie przerazilam... bo moj piekny jest poprostu zajefajny ... wczraj mial caly dzien wylaczy tel. ok moge to podarowac bo byl w pracy... rozmawialam z nim wieczorem i jakos dziwnie mnie splawil:/ t juz mi sie nie podobalo:/ dobramogl byc zmeczony ale kurcze przez cala noc wylaczony tel .. i jeszcze rano sms od przyjaciolki tresci madi zadzwon do mnie pilna sprawa... wiec dzwonie a ta do mnie: z kim teraz jeste? kto bedzie ojcem dzidzi?i wielki usmiech w jej glosie... wiec odpowiedzialam ze A. a ona ale jak to to zyjecie w 4 ty dzidzia on i kinia.... szok poprostu szok.... byl przez cala noc u niej i no co mogli robic... co za dranie z niektorych mezczyzn...:-(femme fatal ty to masz farta do kochajacych mezczyzn... przepraszamz e wam o tym gadam ale musislam to z siebei wyrzucic...

Dzień dobry dziewczyny:-).
Kolejna dwunastka w pracy, ale dam radę do tej 21:00:-D.
Oliwka, a kiedy macie chrzciny?
FemmeFatal, ja dopiero teraz mam takie podejście do Hani taty, na początku wcale tak nie było, nie gadaliśmy i byławielka nienawiść! Ale teraz wiem, że jeśli zabronie kontaktu Hani z tatą to ona może mieć do mnie później o to pretensje, a i ja chce z nim życ w zgodzie, żeby się nie denerwować i żeby Hania widziała, że jej rodzice się lubia:-p. A co do tej miłości to ja też zauważyłam jak mówi czasem do mnie z dziwnymi podtekstami, zapraszał na kolacje itp. Ale co za dużo to nie zdrowo, traktuję go jak kolegę i to wszystko:-D.
Asiowo, jak samopoczucie?
Madziu, bardzo mi przykro, FACET TO ŚWINIA, niestety:crazy:. Nie wiem, co mam Ci poradzić, ja bym go kopła w cztery litery, ale to ja... Napisz jak się czegoś więcej dowiesz, czy Ci to jakoś wytłumaczył, czy żałuje itp. Ale znając te typy pewnie nie:crazy::-(. Trzymaj się kochana!

A ja mam duży dylemat, ale napiszę o tym później, bo jakoś nie mogę się zebrać:-(. A potrzebuję rady:-(.

reklama
ANIAZYWA chrest małego mamy w tę niedziele!!!!MADZIA no nie wiem sama co mam ci napisać...ja jakby mnie daniel zdradził to nie wiem nawet jak bardzo bym gp kochała to nie wybaczyłabym mu i go zostawiła!!!!nie umiałabym żyć i spac z nim w jednym łóżku ponieważ ciągle bym myślała i miała przed oczami jak jest z tą drugą i brzydziłabym się go!!!Ale z drugirj strony to może twoja kumpela specjalnie ci tak powiedziała!!!Napewno musisz się go zap[ytać i wysłuychać co on ci powie ...ja to może bym nawet do jego rodziców zadzwoniła i się zapytała czy bym dziś w domu a może ma rodzeństwo które może co powiedzieć co robił !!!!

Do góry