reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ze mnie powietrze zeszło...:baffled: taka zmęczona, śpiąca i nie do życia jestem:zawstydzona/y:
Pogoda super, bo deszczyk kapie i ok 18 stopni moze tam jest... :tak: ale mi i tak sie odechciało czegokolwiek:nerd:
Zaś mnie plecy co chwilkę rwą... i ruszać się nie umiem... mała kaczuszka na pewno pomyliła by mnie ze swoją mamą, bo tak się poruszam...:blink: ehhh... jejku, a gdzie tam koniec miesiąca!

reklama
Dzięki dziewczyny za gratulacje:tak:ja też niemieckiego nie lubię, ale mus to mus. Szkoły mi już niewiele zostało, pozaliczane mam już wszystko, ale jeszcze do wtorku pochodzę. A później tylko na zakończenie na którym muszę jeszcze przemówienie mówić. Ale zaszczyt mnie kopnął:-D:-D:-D
Mój lubi ząbki myć choć przez jakiś czas było ciężko, ale jak mu kupiłam szczoteczkę oral-b steps 1(teraz ma 2) to zaczął chętnie myć.Teraz trochę on sam myje, a trochę ja mu, żeby mu się cokolwiek umyły. Chociaż teraz to żuje już gumy orbit dla dzieci czasem, to i to troszkę na ząbki pomaga, bo przecież po każdym posiłku bym mu zębów nie umyła, a tak to gumę żuje:rolleyes2:

Ema:-D dzisiaj jestem wczesniej bo jestem sama i mala spi:-) J ma jutro o 6 rano przyjechac, mala dawala dzezu od 6 dzisiaj a on sie nawet nie obudzil!!!:-O myslalam ze go zabije bo mial mi pomagac, a jak nie placze to on skacze przy niej jak nie wiem co... no ale w sumie on jej cyca nie da:-) nawet boi sie dac jej koperek... ja to nie wiem czego on sie tak boi, a jak mowie o zmianie pieluszki to jak bym o kosmosie gadala, macie na to jakas metode?? oddalam mamie kaske ktora pozyczalam i juz jestem na czysto i zostalo mi jeszcze sporo:-) co do ubranek to ja mam juz i takie na 12miesiecy, tyle tylko ze nie mam gdzie ich trzymac, najsmieszniejsze jest to ze ja sama kupilam moze okolo 8 ciuszkow, reszte rodzinka przywozila za kazdym razem:-) a babcia kupila wczoraj malej fajnuski rozowy kocyk, wogole wszystko jej rozowe kupuja:-) dobrze ze J kupil zielonego pajacyka:-) bo ile to mozna:-)

Ilona, a czy Twoj synek śpi na tapczaniku czy w łóżeczku jeszcze? A jak na tapczaniku to od kiedy na nim śpi:-D. Musze zrobić wywiad środowiskowy;-):-).
Snoopy, jak HAnia była malutka i jej tata przychodził, to jak spała to siedział koło łóżeczka godzinami, a jak się przebudzała to on zawsze już musiał iść:-D:laugh2:. Nigdy nic przy niej nie zrobił:crazy:. Może to ze strachu, że krzywdę zrobi:confused:.

Ania mały śpi jeszcze częściowo w łóżeczku, a częściowo ze mną. Przymierzałam się do kupna tapczanika, ale temu "takiemu owakiemu":-p umyśliło się samochód kupować:angry::angry::angry:chociaż jeszcze prawka nie ma:angry::angry::angry: a z tego co on mi daje na małego to mi nie starczy. Musze coś wymyśleć, bo przydałby się ten tapczanik w te wakacje...ehh z takimi ludźmi to ciężkie życie:crazy:

Aniu ja tam jeszcze dzidzi nie mam jak zresztą wiesz, ale na mojego chłopaka chrześniak ma ponad 3 latka i śpi sobie w kojcu... Wypadł raz a na następny już udoskonalił sposób wychodzenia i nie upada... Jak sie go położy spać na noc to wychodzi dopiero jak mama wstanie, to samo w dzień zapyta a potem wychodzi... Może spróbuj Hanie tak nauczyć ;-):tak:
Mika ja babce powiedziałam że jestem w prawie 25 to powiedziała że byłby to dobry moment no ale miejsc nie ma... w poniedziałek mam zadzwonić to już będzie wiedziała jak nowa grupa... czy nikt nie odpadł... a tak to może mnie wziąźć tylko na teorie...

A u mnie dzisiaj chłodniej, słońce nie grzało i wogóle tak mnie ta pogoda uszczęśliwiła... Ale byłam na zakupach i mnie tępy babsztyl wkurwił...:wściekła/y:

:rofl2:
Sorry Dziewczyny ale ja dzis za bardzo nie mam czasu Was czytac tylk tak okiem przelecialam , bo jestem na biegu sprzatam , wlasnie polozylam Mala spac pakuje ja i Nas bo jutro juz lecimy :rofl2:wiec do uslyszneia za tydzien :tak:pozdrawiam
Was wszystkie serdecznie :tak::tak::tak:
Milego weekendu juz dzis zycze :-D
Postaram sie odezwac z Polski :rofl2:
Tak sie ciesze ze jade do pl nie bylam tam juz dwa lata :szok::szok:

Polna u nas tez z myciem zabkow jest tak jak u Ani:-) Lenka stoi przy wannie i sama myje szczoteczka zabki:-) ja tez taka bylam w wieku.. nie poszlam do zlobka dopki zabkow nie umylam:tak:

Snoopy moj A nie bal sie zmiany pielszuki.. juz w szpitalu musial sobie poradzic:tak: ja akurat bylam o prysznicem, a Lena zrobila kupke no i darla sie strasznie - wiec musial stawic czolo i mu sie udalo:-D:-D ale na codzien to ja przebieram kupki a on siuski jak poprosze.. sam z siebie tego nie zrobi:-)

reklama
Ale ja bym chciala zeby moj tak zabki myl :p:p MNapoczatku tesh bylo fajnie a teraz to katorga :/ moze mu przejdzie :)

Snoopy Tym sie nie przejmuj bo mozliwe ze sie boi ze klrzywde zrobi jej :) ALe angazuj Go jak najwiecej zeby sie przyzywczajal:) bo hjak bedziesz Go we wszytskim wyreczac to pozniej niczego sie nie tknie tak jak moj R :/ Zobacze tylko ja teraz bedzie z Mala jak sie urodzi :)

Netgirl ja tez bardzo Ci zazdroszcze , chcialabym kiedys pojechac :p

Ania Zywa ja sie pochwale i moj spi jush na swoim lozeczku czesciowo do polnocy czasami dluzej :p Zrobie zdjecie to pokarze jak wyglada jego lozeczko :)

Mamusia Blaneczki to powodzenia W Polsce , ja to tez bym tak chciala z mama nie widzialam sie juz 3 lata ( 23 czerwca mi minie )

Baska to masz dzielnego i dobrego chlopa moj to zaraz przylazil po mnie jak tylko maly zaczynal plakac ::/ no ale coz nie kazda ma ksiecia z bajki :D:D

Do góry