NATALKA30
Początkująca w BB
hura udało sie
dzięki dziewczyny
dzięki dziewczyny
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kiniorek zapytaj w aptece o espumisan krople można je u maluszków stosować wiec może i u ciężarnych też bo czytam ulotkę i nic tam nie pisze ze nie można
sms od IXI
ogólnie wszystko ok poza szyjką i tym że mam rozwarciem na 1 palec. Jeśli nie będę krwawić założą mi tą obrączkę na szyjkę aż do 38tc. Z małym ok, lekarz próbował mnie pocieszyć tym ze mały ma bardzo dużego siusiaka i zrobi wszystko żeby jeszcze trochę posiedział w brzuszku
Hehe to super ze z dzidziusiem wszystko ok.:-)Dopiero teraz udało mi się wbić na forum i przeraziła mnie ilość postów do przeczytania ;-) Dobrze, że o Ixi jest tylko jedną stronę wstecz;-) Niech się trzyma dziewczyna:-) Oby wszystko dobrze się skończyło
Ja miałam dziś USG, dziecko dalej wypina się tyłkiem Czy to normalne, żeby obwód brzucha był 300mm (34tydz) a długość kości udowej FL 69 mm ( 35tydz)??Tylko głowa mi się zgadza z tyg ciąży w którym jestem;-) facet był średnio rozmowny i walną mi tylko, że" nie porodzę sobie naturalnie i, że tak to ok" Ale jakoś nie mam przekonania co to tego jego ok....
Ja też i to w dodatku podwójnie, bo zastrzyk i tabletki;]jaki słodziak!!! fajne ma ząbulki=) Daffi też z tych co na anty zaszła.
Super synuś:-)
No kciuki sie przydają... :-) Trzymamy dalej! :-) :*kiniorek zapytaj w aptece o espumisan krople można je u maluszków stosować wiec może i u ciężarnych też bo czytam ulotkę i nic tam nie pisze ze nie można
sms od IXI
ogólnie wszystko ok poza szyjką i tym że mam rozwarciem na 1 palec. Jeśli nie będę krwawić założą mi tą obrączkę na szyjkę aż do 38tc. Z małym ok, lekarz próbował mnie pocieszyć tym ze mały ma bardzo dużego siusiaka i zrobi wszystko żeby jeszcze trochę posiedział w brzuszku
pati no wiesz porządek musi być