reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Daff szczerze? to ja nie widze zebys była jakos strasznie otyła co najwyzej masz xle dobrane spodnie:-p tak to widzę:-p albo są za niskie albo cos ty masz chudziutka dupeczke tylko ci brzuszek troszeczke został ale troche ciwczen i spokojnie spadnie:-), a jeszcze ak byłas ginastyczka to wiesz co robić:-) Ale ten mop miedzy nogami wymiata:-p
misia2912 ja własnie żałuje ze juz do szkoły nie chodze zawsze na wf by mnie przegonili... i utrzymywałabym przynajmniej to marne 68 kg a nie tak jak teraz pona 70:/

reklama
wiecie co? caly czas mnie z forum wywala.. wstawilam zdjecia cos mi sie tu dziwnego pokazalam... usunelam posta wstawilam jeszcze raz i teraz jest normlanie....
opstatnio dosc czesto forum mi nawala nie wiedziec czemu.

co do mopa to byl zjazd klasowy a myjak zawsze 3 wariaty cos musielismy wykombinowac.
wiecie strasznie mi brakuje mojej klasy tych przerw miedzy lekcynych tego stresu przed niemieckim i geografia.. bo akurat nauczyciele tych przedmiotow to byly takie kosy! babka od niemieckiego nie lubila mnie za akzdym razem chciala mnie usadzic ale jej sie nie udalo:)
ale ja jej dluzna nie bylam i jak wychodzila z klasy to jeden czatowal aja z szafki sobie bralam testy dobrze roziwazane:) oczywiscie dzielilam sie z klasa. tlumacze juz moje zachowanie... a wiec ja nigdy w zyciu nie mialam niemeickiego tylko w skzole sredniej.. a babka zamiast jak z podstawowymi uczniami zachowywala sie jakbysmy byli grupa zaawansowana bo kilka osob takich bylo.
bylo nam ciezko ale dalismy sobie rade:)

Ja tam tez za Lo tęsknie... Ale nauczycieli którzy byli fajni to moge na palcach jednej reki policzyc:-p za nimi nie tęsknie, bardziej za ostatnią ławką i wygłupami:-p

Ja tam tez za Lo tęsknie... Ale nauczycieli którzy byli fajni to moge na palcach jednej reki policzyc:-p za nimi nie tęsknie, bardziej za ostatnią ławką i wygłupami:-p

to jest to! tego walsnei najbardziej brakuje. jak ktos mial super zżyta klase z ktora mozna bylo sie dogadac po ludzku na pewno teskni:)
chcialabym sie cofnac do tego czasu ale miec u boku Julke i męża. choc wyglupy nie bylyby na tym samym poziomie ale co tam:)

ja za moim LO też tęsknie ale już w środe do niego wracam...;-) na nauczycieli nie narzekam wiekszość jest spoko hehe brakuje mi tylko chłopaków w klasie bo na 30 dziewczyn jest ich 3 z czego jeden to chłopak a dwóch pozostałych tylko tak wygląda chociaż i to nie bardzo...;-)

reklama
Do góry