reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

agnieszka.kk witam nową mamuśkę ;-) zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:

Vegas moja córcia na płaskiej spała od początku tak jakoś do roku, teraz śpi już na normalnej, bo na tej płaskiej nie chciała i częściej się budziła, na normalnej, miękkiej jej wygodniej.

EWI współczuję zęba.. mi też właśnie się kruszy i boli niemiłosiernie :wściekła/y: Muszę w końcu zapisać się do dentysty, ale jakoś ciągle to odwlekam, chyba w poniedziałek jednak się zapiszę na wizytę prywatną :sorry2:

ixi gratuluję braciszka ;* śliczna kruszynka, no i Ty pięknie z nim wyglądasz :tak:

U nas po staremu :-D:-) od 8 dni mam męża i jestem mega szczęśliwa :tak: w sumie żadnej zmiany w naszym związku nie zauważyłam, ale po prostu ta świadomość, że mam męża jest super :-):tak: dostałam dzisiaj od męża bez okazji kwiaty.. normalnie aż się zdziwiłam, bo nigdy nie dostawałam, ostatnio też bez okazji dostałam perfumy.. P stwierdził, że o żonę trzeba dbać :-)
Zuzka dalej jest małym łobuzem, coraz więcej rozumie, coraz więcej mówi. Jak mnie zobaczy to mówi ładnie mama, rozumie już, że mama to ja :-) tak samo z tatą, babcią czy dziadkiem:-) W ogóle zauważyłam, że coraz więcej słówek zaczyna powtarzać. Jestem z niej taka dumna :-):tak::tak:

reklama
witajcie, ale mnie dawno u Was nie bylo, witam sie i witam nowe mamuski u nas jeden zabek (lewa jedynka dolna) idzie...wie jest marudnie ostatnio, wiecej napissze wieczorem bo Olek marudzi:/

Agnieszka tu zawsze jest milo tylko czasem male wojenki ;)Anglicy są gorsi od polakow pija alkochol w ilosciach takich ze nie potrafie tego opisac i tancza na ulicach ;(wredne gady nie nawidze tych 16-latkow angielskich ale wakacje im sie juz na szczescie koncza ;)
To mowisz ,ze u ciebie sie sprawdzilo to turystyczne lozeczko ;)no to ja musze jechac do argosa i zerknac na jakies w sumie drogie nie sa nowe 60funtów takie juz fajne!!
a czy do tych lozeczek turystycznych jakas gabeczka zamiast materaca czy tak dzidzie na kocyk polozyc??istna tragedia dla mnie z tym lozeczkiem ;(((
wojenki powiadasz...hmmm znam ten temat...spotkałam się już z nie jednym nie miłym zdarzeniem.
Myślę że jeżeli do łóżeczka nie ma materacyka to możesz dokupić za małe pieniądze a w Argosie jest wybór więc pewnie wybierzesz fajne łóżeczko.
agnieszka.kk witam nową mamuśkę ;-) zaglądaj do nas jak najczęściej :tak:

Witam również i jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie mnie do swojego grona:)
Fajnie że mała więcej mówi to z pewnością duma dla rodzica.
A mąż zachował się bardzo miłoooo:)

vegas ale jak martynka byla mlodsza to spala czasem w takim turystycznym??bo ten moj glab sie uwziol,ze chce turystyczne bo sie czybko sklada i wogole na latwizne idzie!!prosze doradzcie mi cos wy macie juz dzieci a ja jestem zakrecona przez te lozeczko drewniane sa tu bardzo drogie ale chcialam kase odlozyc i kupic takie solidne za 150funtow takie duze do 5lat bo pozniej szczebelki mozna odlaczyc ;)
nie, ja ten kojec/łóżeczko turystyczne mam od miesiąca czy dwóch. Czasem Mała mi się zdrzemnie w nim bo wolę by w nim spała niż w wózku bo normalnie za dnia we wózku śpi a przeca to teraz przy jej wzroście niewygodne. Tak więc ją kładę do tego kojca, ona zajmuje tak mało miejsca, że do środka nie dochodzi gdzie jest UWAGA jednak wyżej niż wgłębienie, sorry za błąd. Ja to jestem spostrzegawcza inaczej=P tak czy siak nie chciałabym aby noce mi spała w tym bo z czasem bałabym się o kręgosłup. Jakaś przeczulona jestem pod tym względem bo bliźniaki /bratankowie/ spali tylko i wyłącznie w turystycznych łóżeczkach i źle to wspominam. Szczebelkowe wg mnie najlepsze. Mimo, że teraz u Martynki bywa niebezpieczne bo się zaczyna wstawanie przy szczebelkach a ona nie wie jakie to może miec konsekwencje mimo ochraniaczy na łóżeczko.

Dzisiaj Mała się huśtała na huśtawce, która jak się okazało działa na nią usypiająco=D

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny!

Jak dzień mija?
Znowu się rozpisałyście :D

Otóż.. mój D. był zachwycony ułożeniem mebli w pokoju... migiem złożył łóżeczko.. i nawet stoi już z pościelą i baldachimem.. w końcu i tak trzeba ją wybrać przed użyciem :)

Od rana sobie siedzimy i spędzamy razem dzień, leżąc i patrząc na jakieś bzdety w tv :D Ale rzadko mamy czas tylko dla siebie..

Moja mama wychodzi jutro ze szpitala! Więc będą już w domu... stąd też cały jutrzejszy dzień będę męczyć mojego brata :D

Zaraz zrobie jakieś kolczyki czy cuś nowego.. bo już mam tyle pomysłów..

A! założyłam swój sklep :D nie jest najładniejszy.. ale to co trzeba tam mam.. no i co chwilę wrzucam nowe kolczyki.. a mam ich jeszcze tyle :(
http://www.abjewellery.sklepna5.pl/

Clio, Lolkak jak się czujecie?

Daff Mała śliczna! Przepiękna! :) do kogo podobna??

P.s wysłałam już :D

hmm to materacyk trzeba jakis dobrac mowisz agnieszkakk aha to musze to zerknac w argosie widzialam fajne materace za 30funtow ale z kokosa i czegos tam jeszcze przekonana nie jestem do nich wogole ;( Vegas to fajnie ze mala ci w kojcu spi ja lubie patrzec jak dzieci spia bo fajne minki strzelaja hih zrobilam sie glodna bardzo ale nie wiem co zjesc musze dzis na kolacje nalesniki zrobic bo obiecalam moim braciszkom i marcinowi mam nadzieje ze ich nie przypale hih ixi jutro bedziesz juz bawic brata a do porodow naszych tak malo czasu ;O boje sie tego ale bardziej obawiam sie przyjazdu ojczyma bo to juz za 2tygodnie a ja go tak nie trawie ostatnio ze bym mu flaki wyprula ;/

kasiuch kobieto jak Ciebie tu dawno nie było tak sie włansie zastanawiałam ostatnio gdzie ty sie podziewasz.
anetka to mowisz że bycie żona jest fajne??? bo ja sie zastanawiam czy jak już wyjde za tego mojego to sie bedzie tak o mnie troszczył jak twój mezulek o Ciebie :-)
ixi miałaś zrobić foto rozstawionego łożeczka ;-) moja kuzynka też juz wróciła z Madzią do domu musze ja odwiedzić bo mam moje łóżeczko do odebrania ;-)

a ja juz sie ogarniam bo za jakąś godzinke albo i mniej K przyjedzie mnie porwac do siebie wiec bede pewnie jutro wieczorkiem. udanego weekendu Mamusie :-)

Witam dziewczyny!

Jak dzień mija?
Znowu się rozpisałyście :D

Otóż.. mój D. był zachwycony ułożeniem mebli w pokoju... migiem złożył łóżeczko.. i nawet stoi już z pościelą i baldachimem.. w końcu i tak trzeba ją wybrać przed użyciem :)

Od rana sobie siedzimy i spędzamy razem dzień, leżąc i patrząc na jakieś bzdety w tv :D Ale rzadko mamy czas tylko dla siebie..

Moja mama wychodzi jutro ze szpitala! Więc będą już w domu... stąd też cały jutrzejszy dzień będę męczyć mojego brata :D

Zaraz zrobie jakieś kolczyki czy cuś nowego.. bo już mam tyle pomysłów..

A! założyłam swój sklep :D nie jest najładniejszy.. ale to co trzeba tam mam.. no i co chwilę wrzucam nowe kolczyki.. a mam ich jeszcze tyle :(
http://www.abjewellery.sklepna5.pl/

Clio, Lolkak jak się czujecie?

Daff Mała śliczna! Przepiękna! :) do kogo podobna??

P.s wysłałam już :D
ale super masz te kolczyki. Zakupię pewnie conieco=D extra!

Eve specjalnie dla Ciebie śpiąca Perła w kojcu=D Jak widac mało miejsca zajmuje=D

Zobacz załącznik 278788

Ixidixi
kupiłam dwoje kolczyków=) hihi, bombowe są, już je oczami wyobraźni dopasowałam do bluzek=D Słońce kasę Ci wyślę jak mąż wróci z pracy bo nie znam na pamięc jego hasełka na konto.

Anetko gratulacje=) ja też uwielbiam rolę żony=D co prawda na początku u nas też było oh i ah, ale teraz już nie tak jak w bajce, acz dalej super. Po prostu nawet i sprzeczki się zdarzają, które są nieuniknione.

Ostatnia edycja:
ixi ja juz na gg Ci wczoraj dałam info :p ale Ciebie nie widze;-) takze wisz:-p

No mi sie humorek poprawil gdy weszłam na wage :-D waze juz prawei 2kg mniej niz przed ciążą :-D hehehe ciesze sie przeogromnie! :-) a szczerze zadnych wyrzeczen nie mam, i jem sporo i czasem nawet niezdrowo... :dry: ale fakt ze chudne mnie uszczesliwia:-)
Zważyłam i zmierzylam tez Mikołaja. No on to tez ma szybki wzrost bo mierzy juz 65cm i ma 7kg równe :szok: :-)

Dobra to ja bede mykać... wczoraj późno poszlam spac, a troszke odpoczynku mi sie nalezy... jutro wieczorkiem pewnie zajrze do was
Miłej niedzieli kochane:***

reklama
Vegas dzięki i takie dzidzie uwielbiam dzieci jak śpią to czasem dzwieki wydaja ale minki super robia hih a Martynka jest urocza blondyneczka ;)wcale taka malutka nie jest ale malo miejsca zajmuje fakt ;) ja juz nie wytrzymuje ide spac ;)po kolacji na pisze wam cus jak sie nie przejem ;)caluski dla maluszkow juz sie nie moge doczekac jak moj maluch sie urodzi i wam sie pochwale ;Pa Vegas kup Marynce takiego malego jasia buzie misia czy cos bo widze ze ona ta pieluszke pod glowke wciaga sobie hih slodziaczek mysle ze juz bedzie zasypiac na podusi ;)moj marcin dlugo bez poduszki spal jak byl maly i teraz np.ma skoljoze i czesto go kark boli chodzil na rehabilitacje ale mu sie znudzilo i ma skutki ;(a ja mam skorcze w lewa lytke i odzywa sie stara choroba kolana tragedia a lekow nie moge swoich w ciazy przyjmowac ;,( musze cierpiec dobranoc na 2godzinki hih

Do góry