reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja szaleję z moim Dziecięciem=)

Mam pytanko bo dotąd Perła spała całkiem na płaskim. Może w jej wieku spac na takiej bardzo płaskiej podusi? My mamy 2 po bratankach, to chyba takie są dla dzieci, ale nie wiem od kiedy dokładnie mogą na takich spac.

reklama
a ja szaleję z moim Dziecięciem=)

Mam pytanko bo dotąd Perła spała całkiem na płaskim. Może w jej wieku spac na takiej bardzo płaskiej podusi? My mamy 2 po bratankach, to chyba takie są dla dzieci, ale nie wiem od kiedy dokładnie mogą na takich spac.
Vegas mój Alanek w tym wieku w jakim jest Twoja córeczka spał na płaskiej podusi.

Vegas mój młody w wieku twojej córci spał na płaskim całkiem lub na płaskiej podusi w zaleznosci od jego widzi misie, z reszta do teraz tak ma, czasem nie chce poduszki:-)
anieszka.kk No ja własnie widze ze od 2006 na forum jestes:-) a ja moderuje Młode Mamy własnie:-) Mam nadzieje ze bedziesz sie udzielac u nas:-)

vegas wydaje mi się,że jasia już możesz jej dać moja siosrzenica już miała jasia w wieku martnki ale to zależy od ciebie możesz jej posówać może zaśnie na nim sama ;)
agnieszkakk oj tak do 4w nocy jakieś wredne angliki wracając z dyskoteki pijani darli mi się pod oknem ;(a w dzień się nie zrzemne bo w nocy spać nie będę mogła przez moją pocieche :)
Zakupy dziękuje udane bardzo ale nadal nie mam łóżeczka i myśle o kupnie turystycznego ale troszke się boje ,że nie są takie stabilne a ja mam bardzo ruchliwe dziecko w brzuszku ;)właśnie wykręciło się pupą do mnie i łaskocze mnie po rzebrach łobuziak ;)heh

Moja córa ma normalne szczebelkowe łóżeczko do spania, ale do zabawy ma kojec na bazie turystycznego wyrka. Nie podoba mi się w nim to, że jest spad na środeczku i trzeba kombinowac by było prosto. Na szczęście ma to tylko do zabaw=D

vegas ale jak martynka byla mlodsza to spala czasem w takim turystycznym??bo ten moj glab sie uwziol,ze chce turystyczne bo sie czybko sklada i wogole na latwizne idzie!!prosze doradzcie mi cos wy macie juz dzieci a ja jestem zakrecona przez te lozeczko drewniane sa tu bardzo drogie ale chcialam kase odlozyc i kupic takie solidne za 150funtow takie duze do 5lat bo pozniej szczebelki mozna odlaczyc ;)

Agnieszkakk Witaj. Tu u nas jest tylko dwóch moderatorów więc to raczej nei za dużo, hi, hi.
Vegas Taka poduszeczka jak najbardziej może być.
Eve Współczuję nocy. Ja mieszkam na odludziu więc u mnie takich nocnych rozrywek nie ma.:-p

Jejku. Zęby mi się kruszą, znaczy się jeden. Całe szczęście ze już na następny czwartek mam do dentysty wizytę.

EWI44 ja z miłą chęcią się zamienie bo niedaleko mnie jest dyskoteka i tam menestwa więcej niż drzew w tym mieście ;( żyć mi nie dają tragedia z nimi tutaj straszna jest jak wracaja pijani;((ale sie zmadrzylam dzisiaj i wzielam od brata korki do uszu i bede na noc zatykac sobie na lepszy sen ;))

anieszka.kk No ja własnie widze ze od 2006 na forum jestes:-) a ja moderuje Młode Mamy własnie:-) Mam nadzieje ze bedziesz sie udzielac u nas:-)
Dobrze mi tu u was więc zostaję i będę pisać :tak:;-)
agnieszkakk oj tak do 4w nocy jakieś wredne angliki wracając z dyskoteki pijani darli mi się pod oknem ;(a w dzień się nie zrzemne bo w nocy spać nie będę mogła przez moją pocieche :)
Zakupy dziękuje udane bardzo ale nadal nie mam łóżeczka i myśle o kupnie turystycznego ale troszke się boje ,że nie są takie stabilne a ja mam bardzo ruchliwe dziecko w brzuszku ;)właśnie wykręciło się pupą do mnie i łaskocze mnie po rzebrach łobuziak ;)heh
Coś wiem na temat wydzierających się Anglików bo nie raz śpiewali mi pod oknem i darli pyski :dry:
Mieszkam także na wyspach więc wiem czym to pachnie.
A co do łóżeczka...Ja przy pierwsze ciąży na początku miałam takie ze szczebelkami i dopiero jak mały miał ponad rok zmieniłam na turystyczne lecz przy drugim dziecku bez zastanowienia od razu od samego początku kupię turystyczne.Jestem do nich przekonana.Przemyśl sprawę na spokojnie i wybierz najbezpieczniejsze rozwiązanie:)
Agnieszkakk Witaj. Tu u nas jest tylko dwóch moderatorów więc to raczej nei za dużo, hi, hi.
Ja moderuję rodzeństwo.
Wy macie swojego moderatora :tak:

Miło tu u was :-)

reklama
Agnieszka tu zawsze jest milo tylko czasem male wojenki ;)Anglicy są gorsi od polakow pija alkochol w ilosciach takich ze nie potrafie tego opisac i tancza na ulicach ;(wredne gady nie nawidze tych 16-latkow angielskich ale wakacje im sie juz na szczescie koncza ;)
To mowisz ,ze u ciebie sie sprawdzilo to turystyczne lozeczko ;)no to ja musze jechac do argosa i zerknac na jakies w sumie drogie nie sa nowe 60funtów takie juz fajne!!
a czy do tych lozeczek turystycznych jakas gabeczka zamiast materaca czy tak dzidzie na kocyk polozyc??istna tragedia dla mnie z tym lozeczkiem ;(((

Do góry