reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczyny ja mam małą przerwe w sprzątaniu nawet nie mialam co nadrabiać. u mnie w nocy przeraźliwie wiało, spać nie mogłam a teraz to nawet chwilami słońce wychodzi...;-)

agnieszka.kk witamy serdecznie :-)
elizka ja też miałm kiedyś myśli w kierunku wczesnoszkolnej moja siostra cioteczna w tamtym roku skończyla zaocznie na KUL-u i jest zadowolona....;-)
kiniorek co do dodatków to zależy od sukni. jak suknia sama w sobie ma dużo ozdób to z dodatkami ostrożnie, a jak suknia prosta i bez zdobień to można bardziej przyszaleć...;-)

reklama
Cześć dziewczyny. Oczy same mi się zamykają ale nie pójdę się położyć chociaż mam okazję, Szymek śpi...Będę się twardo trzymać. Później bym nie była do życia. Hmm dni mojego miasta a tu co?? Deszcz , trochę słońca później znowu deszcz...Byłam z Szymkiem na spacerku i nas oczywiście deszcz złapał...
agnieszka.kk Witaj
Daff Śliczną masz córcie :-)

agnieszka.kk witamy serdecznie! :-) ;-)

czesc Aga:) jak miło cię tu widzieć:)

agnieszka.kk witamy serdecznie :-)

agnieszka.kk Witaj
Dziewczyny dziękuję wam za miłe przyjęcie :-)

Jak wam mija sobotni dzionek?

Ja właśnie przywitał się z nowymi sąsiadami którzy wprowadzili się na dół domu.
Obiad przygotowany i czekam na męża:)

Kiniorek ja miałam delikatną biżuterię bo miałam skromną suknię. Miałam kolczyki i łańcuszek. Jak chcesz to Ci na zdj pokażę.

Witam nową Mamkę=)

agnieszka.kk Witam nową użytkowniczkę na MM ze stażem na BB:-) gdzie moderujesz:-)?

Ja chodze jak potłuczona młody jest nieznosny dzis a w nocy jak przespał 2 godziny to tyle... Ale sie zdzwiłam bo nie chciał rano jesc a na obiad zjadł cała miseczke rosołku!!!
Ide was ponadrabiac:-)

edit
daff mamy taki sam ręcznik tyle ze niebieski:-p Julka ci chce gryzaki podjadac? mój to za ciorta nie chce;-)
kolia ale z Mikołaja mężczyzna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! strasznie urósł!!!
fikusek :-) a to o taka studniówke chodziło hihi:-) ja juz myslałam ze ty w jakiejs dziwnej szkole jestes:-p

A ja kupiłam rano 10 kg ogórków i bede kisić:-) a wieczorem jak pogoda nie zrobi psikusa na perfect pójdziemy:-)

Ostatnia edycja:
właśnie zauważyłam, że jesteś moderatorem. Dużo tu Was moderatorów=)

mi właśnie Mała zasnęła, więc mam czas dla siebie =) mąż w pracy do 22.
Tak od niedawna jestem moderatorem.
I sama zauważyłam że troszkę tu moderatorów już jest :tak:
agnieszka.kk Witam nową użytkowniczkę na MM ze stażem na BB:-) gdzie moderujesz:-)?

Ja chodze jak potłuczona młody jest nieznosny dzis a w nocy jak przespał 2 godziny to tyle... Ale sie zdzwiłam bo nie chciał rano jesc a na obiad zjadł cała miseczke rosołku!!!
Ide was ponadrabiac:-)

A ja kupiłam rano 10 kg ogórków i bede kisić:-) a wieczorem jak pogoda nie zrobi psikusa na perfect pójdziemy:-)
Dziękuję za miłe przyjęcie:)
Staż moderowania mam bardzo któóótki ale na bb dłuuugii :-D
Moderuję rodzeństwo_Ogólnie bardzo cichy wątek.Mało osób tam zagląda.
A Ty gdzie moderujesz?

Ostatnia edycja:
hej dziewczynki!!Witam nowa mamusie!!
Ja wlasnie skonczylam sprzatac...nie wyspalam sie przez tych gnojkow co sie darli w nocy musialam wstac o 9rano ;( ale dzis to nadrobie klade sie wczsniej ;)
Maluszek od rana nie daje mi zyc bylismy na zakupach i dostal dresik z umbo (koszulke na krotki rekaw i spodenki krotkie)marcin wybral na chlpca ale ja kupilam na dziewczynke pajacyk rozowy z czapeczka strasznie mi sie podobal w promocji byl wiec sie skusilam tylko taki bardzo dziewczecy ;)) wiec wrazie czego jestem przygotowana i na chlopca i na dziewczynke ;)heh
a jak u was dzionek uplywa??

reklama
Do góry