reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej
u mnie pogoda tez do d..... :-) :dry:
ogólnie nie jest ciekawie... ale nie bede tu pisac.
maly jest u mnie na rekach a jak usnie to tez wezme sie za sprzatanie by jakos sie"rozerwac" i nie myslec.....

reklama
Vegas A nie boisz się, ze przyzwyczaisz małą do spania z Tobą? Wiesz? Ja miałam taki problem z Mareczkiem. Ale kilka nocy się przemęczyłam i jakos się udało.
Elizka Co znów za problemy? Chyba od tego jesteśmy żeby się nam wyżalić, co nie?

Ja też zaraz za sprzątanie muszę się wziąć. Mareczek wstał dopiero a Justynka jeszcze śpi więc nie wiem jak to będzie.

:) ja dzisiaj z kuzyneczką sobie zrobiłam tosty ^^ mniam!

Ogólnie to jakoś dzisiaj taka nie do życia jestem, ciągle mi się chce spać, ale wytrzymam ;)

Jutro dni Czechowic a ciągle nie ma pogody ...

a u mnie ma dzis byc zakonczenie lata i jakos tak zimnawo!
z tego co czytalam na plakacie to maja b yc Blandersi nawet nie wiem co to i Danzel.

Kolia ale sliczny jest Mikołaj! a jakie piekne ma wlsoki!:-)

Clio ja ostatnio na ebay Uk kupiłam za 25PLN z przesyłką 4bluzy i śpiochy H&M ;-) Chciałam jeszcze kupić leżaczek FP (jakieś 90parę złoty za nowy) ale dziady nie wysyłają do PL:crazy: a nie chce mi się płacić 2 razy za paczkę jakby mi do siostry wysłali a ona do mnie.

Co do wcześniejszej rozmowy o wpływach kąpieli na szkraby ;-)to na moją małą gorąca kąpiel wpływa usypiająco zero kopniaków przez 2 h ;-) Za to po prysznicu masakra:rofl2:

a u mnie ma dzis byc zakonczenie lata i jakos tak zimnawo!
z tego co czytalam na plakacie to maja b yc Blandersi nawet nie wiem co to i Danzel.

Lata temu mieli jakiś przebój chyba "Ciągnik" ;-) a teraz to odgrzewają kotlety ;-)

Ostatnia edycja:
Clio ja ostatnio na ebay Uk kupiłam za 25PLN z przesyłką 4bluzy i śpiochy H&M ;-) Chciałam jeszcze kupić leżaczek FP (jakieś 90parę złoty za nowy) ale dziady nie wysyłają do PL:crazy: a nie chce mi się płacić 2 razy za paczkę jakby mi do siostry wysłali a ona do mnie.

Co do wcześniejszej rozmowy o wpływach kąpieli na szkraby ;-)to na moją małą gorąca kąpiel wpływa usypiająco zero kopniaków przez 2 h ;-) Za to po prysznicu masakra:rofl2:

Lata temu mieli jakiś przebój chyba "Ciągnik" ;-) a teraz to odgrzewają kotlety ;-)

hehhe to chyba cos kojarze;p

A tu moja łobuziara z wczoraj przed kapielą

Vegas A nie boisz się, ze przyzwyczaisz małą do spania z Tobą? Wiesz? Ja miałam taki problem z Mareczkiem. Ale kilka nocy się przemęczyłam i jakos się udało.
Elizka Co znów za problemy? Chyba od tego jesteśmy żeby się nam wyżalić, co nie?

Ja też zaraz za sprzątanie muszę się wziąć. Mareczek wstał dopiero a Justynka jeszcze śpi więc nie wiem jak to będzie.
nie sądzę bo jakby zliczyc jej spanie ze mną w czasie jej prawie 9 miesięcznego życia to byłoby z 10 razy. To niewiele mimo wszystko. No a poza tym Malutka ma od zawsze swój pokoik i lubi spac w swoim łóżeczku=)

ja już kończę porządki. O dziwo w czasie sprzątania Mała nie marudziła, że się nią nie zajmuję. Patrzała jak sprzątam=)

Witam Dziewczynki!
Sliczne te wasze maluszki naprawde :)))
a ja sie zle ciagle czuje jak nie podbrzusze boli to piersi :/ potem zrobie test ciazowy ale stumieniowy (ostatni raz)! a w poniedzialek do gina i zobaczymy co on powie po badaniu....

Witam Dziewczynki!
Sliczne te wasze maluszki naprawde :)))
a ja sie zle ciagle czuje jak nie podbrzusze boli to piersi :/ potem zrobie test ciazowy ale stumieniowy (ostatni raz)! a w poniedzialek do gina i zobaczymy co on powie po badaniu....

no to 3mam kciukii oby Ci sie powiodlo!:-)

witam dziewczyny:-) my dzis mamy dzien spania, mała tylko na jedzenie się budzi, chyba pogoda ją też dobija- pada i jest nieprzyjemnie.
kolia śliczny chłopiec:-) rzeczywiście wygląda na starszego.
Daff zdjęcie normalnie jak z jakiejś reklamy, cud miód i orzeszki:-) przesłodką masz córcię! i jaka cenzurka hehehe :-)
Ewcia trzymam kciuki, żeby okazało się, że siedzi w Tobie fasolka:-)
Ewi super laska z Ciebie patrząc na awatar:-) przypominasz mi taką aktorkę Dominikę Figurską :-)
lolkak zaplaciłam 109zł za jedną dawkę. Lekarka powiedziała żeby podzwonić po aptekach i popytać o ceny bo są bardzo rożne, nawet do 150zł, nam się taką udało znaleźć. a studiowałam informatykę, ale zrezygnowałam, a teraz idę na finanse i rachunkowość:-)

reklama
Conf też teraz zaczynam finanse i rachunkowość :-)
Daff z Julki slodki misiek jest :-)
EwciaM trzymam kciuki, że w końcu będzie fasolka :-)

Do góry