reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
A ja juz po kolacji to sie nie skusze:-p :-)
Nie wiem jak wy ale ja to dzieciak jestem :-D dzis jest piąta częsc Harrego Pottera w Tv wiec ja o 20 znikam bo bede oglądac,bo nigdy jej nie oglądałam. za to wszystkie czesci przeczytałam;-) :-D

fikusek a Ty masz dzis studniówke:-D ;-)

Dobra laski ja spadam.
Do jutra:*

Ostatnia edycja:
Ale jestem zmęczona... Szymek dał mi dziś popalić, pewnie przez zęby. Jutro są dni mojego miasta :-D ma być happysad Aaaa nawet jak będzie padać to z parasolką będę stała:rofl2:hihi :-D :-D

nasza Perła na wieczór miała fantastyczny humorek =) jak fajnie się wtedy z nią bawi, taki naturalny Śmieszek.
Usnęła o 18.45, po kąpieli. Ta pogoda ją wymęczyła.

Fikusek to w sumie nie ma źle =D bardzo się cieszę, na pewno będzie dobrze bo już przynajmniej przyczynę znacie.

a za mną pizza chodzi..=)

Ostatnia edycja:
no nic, musiałabym pranie powiesic. Po wariacjach z moim mężem on śpi jak to bywa w tym tyg przed jego pracą na noc no a ja by nie siedziec w każdej wolnej chwili na netku to coś zrobię =)

reklama
Do góry