reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

vegas do szkoły to nawet chce mi sie iśc ale jak pomysle o codziennym dojeżdżaniu 45min w jedną strone w starym autobusie po tak samo dobrych drogach to mi sie odechciewa....

Ostatnia edycja:
reklama
A ja bym chętne poszła nie było tak źle ;-)

Chciałam się pochwalić moim pierworodnym i nie umiem zdjęć wstawić ze mnie to jednak blondynka :zawstydzona/y:

Elizka za 2 lata będziesz dokładnie wiedziała kiedy się zaczyna :-) w środę następną;-)

Edit: Co do zerówki się ostatnio zastanawiałam czy zerówka będzie nadal obowiązkowa jak 6 latki będą chodzić do pierwszej klasy bo Mikiego to obejmie???

lolkak ja jestem zadowolona z tej szczepionki, wybralismy ja dlatego, że mojego małego braciszka też taka mama szczepiła i polecała, dodatkowo mam pediatre w rodzinie:-) razem z nia małą odrazu zaszczepili na żółtaczkę i było wszystko okej:-)

ja tez bym poszła do szkoły, cieszę sie, że studia mam:-) bo miałam roczną przerwę. i jeszcze miesiąc wakacji:D

Bylam z malym u lekarza i okzauje sie ze najparwdopodobniej to alergia byla ze mna siostra bo wyniki miala zaniesc lekarzowi i przy okazja pani doktor przeprowadzila wywiad,bo zwrocialam jej uwage ze ja mam kaszel 7 lat,moja siostra wiecznie drapanie w gardle i ja w sumie tez.Mam zmienic kolderke na antyalergiczna,polozyc cos na materacyku,wstwic wode w miesce do pokoju by powietrze nie bylo suche,brdzo czesto zcierac kurze. Mam go obserwowac jak nie minie to mamy sie zglisc i ja i Alan na biorezonans o ile chcemy,lekarka mowila ze to jest bardzo skuteczne bo od razu leczy bez zadnych lekow:) wiec jak nie przejdzie zgliosmy sie na 100% ja to w sumie napewno.

reklama
Nie no własnie nie pamietałam jak to jest gdy 1 wrzesnia jest w srodku tygodnia... czy idzie sie normalnie w poniedzialek czy tez normalnie 1 ego :-)
No to teraz juz wiem;]
a tak to do przedszkola to podobno za rok juz moja hania bedzie szla bo przeciez juz 5latki mają chodzic do przedszkoli...;] ciekawe czy tak bedzie.

fikusek, super ze jakas diagnoza jest wkoncu, oby trafna;-)

Do góry