reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolka ja szczepilam 6 w 1, ale dzisiaj bym szczepila 5w 1 jednak jest duza roznica w cenie a na zoltaczke szczepia troche pozniej i niczym ona sie nie rozni od tej co jest 6 w 1. chociaz musze powiedziec ze dobrze ja przyja tylko po 3 mial 37.3' temp.

Elizka ja mam garniturek w rozmiarze 68

Kurcze ale dsisiaj okropny dzien tak mnie w pracy wkurzyli ze szok.
Dzisiaj moja tesciowa pojechala do pracy do wloch w sumie jak byla to musze sie przyznac ze czesto gotowala obiady i bylo mi latwiej a teaz jestesmy sami do swiat Bozego Narodzenia

mój mąż pracuje w weekend. Jutro od 14-22 a w niedzielę na rano. Łeee. No ale zawsze to dodatkowa kasa..

wam sie nic nie chce a co ja mam powiedzieć. siedziałam przed kompem i nie chciałao mi sie nawet iść zjeść choć już mi w brzuchu burczało ale pomyślałam o moim szkrabie który musi rosnąć i tylko to mnie zmotywowało ;-)

Pauluś ale się uparłyśmy na ten rozmiar z tym, że u mnie jest jasny beż :-p
Vegas mój pracuje w soboty z tym, że w tygodniu nie ma go cały dzień bo wychodzi przed 8 a wraca po 21 a czasami później więc Cię rozumiem ;-)

czytałam na jakimś wątku o lęku separacyjnym u niemowląt. U nas niestety ten problem jest. Czasem to nieźle denerwuje chociaż staram się jak mogę cudowac by Mała albo nie zauważyła, że gdzieś na chwilkę wychodzę, albo gadam do niej ciągle jak coś zrobic muszę. Ona od paru miesięcy nie potrafi się czymś zając dłużej niż 5 min. Jak była malutka /poniżej pół roku/ to na macie potrafiła nawet i 40min się bawic. Teraz to Żywe Srebro. Wszędzie jej pełno, nosi ją i sama to ona byc nie lubi nawet na chwilę =P dlatego szkoda, że nie raczkuje =) wiele by to ułatwiło.

reklama
Cześć :-)
Właśnie wróciłam ze szkoły. W sumie nic się nie dowiedziałam ciekawego.Tylko tyle ,że moja klasa powstanie ufff..
Misio śpi jak go położyłam o 15 tak już śpi i śpi... Ale pewnie zaraz wstanie...
Vegas Ja to już się doczekać nie mogę...Pewnie dlatego ,że miałam przerwę i idę do szkoły dla dorosłych. Już bym za żadne skarby do normalnej do wróciła przez Szymusia...

Do góry