reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Najlepiej najprościej jak się da ;-) Zanim powiedziałam układałam sobie 1000 możliwych wersji a i tak skończyło się na tym, że wypaliłam "Mamo,tato zostaniecie dziadkami" ;-)
Skoro masz dobry kontakt to nie powinnaś się tak stresować. Oczywiście na początku może przeżyć szok, ale będzie ok :-)

reklama
misia sosik pieczarkowy tez jest....;-) o to ja mam pomysł jak bede jechała na happysad to wezme kopytka dla Ciebie:-)
kolia Mikołaj na tych zdjęciach w piżamce serio wygląda na 4 latka :-)
pierwsza zdecydowanie najlepsza. przystojniacha z Twojego syncia :-)

kolia slicznego masz synusia:)
Alanowi chyba ida nastepne zeby bo cos niespokojnie spi,co chwile sie kreci,oczy otwiera,a tak wlsnie mial przy pierwszych zebach.

MisiaMi taki układ pasuje :-) to do jutra hihil i nie zapomnij kopytek tylko żeby nie padało...

Ale dziś pustki...
Więc idę Dobranoc =*

Ostatnia edycja:
misia ja dopiero nadrobiłam :p
jak wróciłam od lekarza to nie miałam weny pogoda mnie uroczo uśpiła ^,^ potem obiadek z mężusiem i zaczęłam buszować po allegro bo szukam dla Alexa jakiejś bluzy sweterka na spacerki i w ogóle kupiłam dzisiaj kurtkę 2 w 1 MARKS&SPENCER kurtka i polar 2 w 1 62 / 0-3 (1197879360) - Aukcje internetowe Allegro
a teraz zabrałam się za poszukiwania pościeli :p
widzę że macie apetyczny temacik mmm mniam kopytka i sosik pieczarkowy ...
kolia Mikołaj naprawdę wyglądana więcej ale śliczny chłopczyk :)

EKG wyszło dobrze wiec zostaje mi wyczekiwanie :p

moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
i tak, wlasnie spier*dalam. razem z dzieckiem. dzieki

masakra z Kolerzanka.....ranyyy...ale wam nerwow napsula...

moje kochane dzieciątko sobie właśnie zasnęło i pewnie będzie tak spało do 5:-) aniołek nam się trafil, no bo które dziecko od urodzenia budzi się tylko 1 raz w nocy na jedzenie a takto ładnie gzecznie śpi?:-) wszyscy nam zazdroszczą:-) o właśnie zaczął u nas padać deszcz.
Zobacz załącznik 278183

edit: dziewczyny nie warto tracić na gowniarę czasu i nerwów. napisałam już co myślę, a właściwie jest to opinia męża, z morderczynią nikt DOJRZAŁY nie będzie chciał być. chyba że będzie mu zależało tylko na kimś do ruchania, kto w razie wpadki nie będzie mu zawracał głowy alimentami i dzieckiem. także zajmijmy się czymś milszym:-)

sliczna......

dzis mialam ciezki dzien:(

hej kobitki juz was nie ma ale nadrobilam was!!wkoncu ;)ja nie moge spac bo jakies gnoje dra japy na ulicy i tragedia wogole malenstwo moje dzis przeszlo same siebie jakos dziwnie sie ulozylo po prawej stronie ze brzuch mialam krzywy jak by cos mu przeszkadzalo a teraz kopie ciagle cos podjadam jestem gruba orka pozeram wszystko hihi tak mowia o mnie w domu juz heh co do tematu tej skubus czy jak jej tam wydaje mi sie ze ona ma z 15lat albo mniej i nie wie co to dziecko jakie to szczescie zobaczyc usmiech albo slowo mamo!!ja czekalam na dzidzie dlugo lekarz mi powiedzial ze nie bede miala dzieci nigdy a jednak bede miala za 10tygodni heh juz sie nie moge doczekac ;)widzialam sliczne brzdace usmiechniete takie slodziaczki ze juz bym chciala zrobic foto swojemu malemu urwisowi i wam pokazac ciekawe jak bedzie wygladal ;)hmm ciagle sobie zadaje takie pytania ;)pozdrawiam misia milej zabawy ;P

Witam.
u mnie ciemno, zimno i pochmurno i na dodatek deszczowo.
dzieciaki jeszcze śpią. Wczoraj oglądałam z mężem "przesyłkę ekspresową". Super komedia, wiele akcji się dzieje.
Dzisiaj na nogach od 6.30 i wyspana jestem jak nic.
a jak u Was. Pogoda pewnie też nie dopisuje....

reklama
Hejka

No u nas pogoda nie dopisuje, ale mi to w ogóle nie przeszkadza.
Nocka superowa za nami bo znowu z Martynką mogłam pospac a ona wówczas tylko raz się budzi jak jest głodna.
Wyspałam się więc=) dzień od 6.33 zaczęłyśmy. Mąż jak wraca z pracy to zawsze nas obudzi. Niechcący bo niechcący, ale zaraz z Martynką mamy oczy jak 5zł =D

Malutka ponownie poszła spac a ja po kawce zabieram się za porządki cosobotnie. O 13 muszę mężulka zbudzic bo na 14 do pracy jedzie. Tak wiec dziś się w pełni Córeczce poświęcę =)

Poza tym ciągle uczymy mówic Młodą TATA a wychodzi jej tylko PAPA hehe. Albo tego T nie słyszy i myśli, że to P mówimy, albo nie umie wypowiedziec T=P

Ostatnia edycja:
Do góry