reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas śpi z mamusią masz dla niej czas :) fajna ta Twoja Martynka :) a ja dzisiaj robię danie meksykańskie :D mam ochotę na dania jedno garnkowe broń boże nie z torebki :D
umi a jak Twój zębowy potwór??
dzisiaj dzień jakiś smętny taki ;/ miałam obszyć Alexowi prześcieradełka bo mam 2 jednoosobowe nie przydadzą się więc postanowiłam je przeciąć :D biorąc pod uwagę Julkę od Daff może się przydać :p

hahah sama zobaczysz co ci maly jeszcze wywinie. ja mam nadzieje ze w koncu doczekam dnia kiedy ona zacznie ladnie mi kupy do pampersa walic a nie poza! wiecznie plecami brzuchem czy bokiem wylatruja. spokoj jest jak nie ida zeby bo wtedy kupka jak u doroslego czlowieka tzn taka konstystencja plasteliny ajak zeby ida to luzna i zielona... ehhhhhh

Elizka przez 3 dni jak miał gorączkę budził sie co 10 min z rykiem dzien po co 15 min i przez 5 min ryczał i tak w kółko wiec jak dzis bódził sie co 20-30 min to nie było tak tragicznie hihi i płakał krócej:-p

edit mariola9 za używanie przekleństw gwiazdkowanych, kreskowanych, kropkowanych, ptaszkowanych i innych będę dawać ostrzeżenia!!! I innych tez się to tyczy

Ostatnia edycja:
reklama
Jejku, tyle stron do nadrobienia. Czytam i czytam i wychodzi że ciągle o tym samym piszecie.
Ja wczoraj normalnie zdychałam. Bolał mnie brzuch, cała prawa noga, krocze i do tego jeszcze głowa. Wzięłam apap ekstra i nic nie pomagało a innego przeciwbólowego nie miałam. Spać poszłam ok 24
Misia2912 Gratuluję ząbka
Fikusek Super że na rtg nic nie wykazało.
Misia92 A co za film oglądałaś?
Confoundet Malwinka przesłodka jak śpi.
Elizka Wiela masz tych królików? Ja też mam. Ale mięsa i pasztetu z nich nie lubię. Bleee....
:oo2:
Daff Julka śliczniutka. A jaka uśmiechnięta... aLe do mamusi chyba podobna, co?
Umi Che, che, dobre. Tylko kilkanaście razy...

Co do Skubus to szczerze zal mi tej dziewczyny. biedne dziecko nie wie co ze sobą zrobić w ostatnie dni wakacji. LAe... Zastanawia mnie to ze dopiero po tym jak najechałyście na nią to powiedziała ze jest trollem. Nie wiem czy Wy macie podobne myśli, ale co jeśli ona jednak jest w ciąży i napisała to tylko dla odczepnego? Szkoda mi tego dziecka, jeśli ono jest.

Ostatnia edycja:
Do góry