reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dla nie umiejacych czytac ze zrozumieniem: nie jestem morderczynia, bo nie zabilam nikogo. nie jestem tez w ciazy, bo antykoncepcja dziala ( w przeciwienstwie do niektorych tutaj). no i to by bylo na tyle. dziekuje. :)

czytac ty nie potrafisz...milas wyp*****

vegs mam ndziej ze Umi zatawi sparwe z nia!

Vegas ja się też bałam czy ona nie czuje że jest głodna i zdarzylo nam sie ją budzić na jedzenie:-) ale już wiem, że jak głodna to się sama obudzi, bo tak na siłę to nie chciała nawet, potrafiła iść spać i obudzić się głodna za pól godziny :-p z zasypianiem Ci niestety nie pomogę, nasza zasypia sama jak się ją zostawi albo przy cycku i tylko odłożyć ją do łóżeczka pozostaje:-)

sukubus ty się lecz, takie zachowanie wymaga konsultacji psychiatry. życzę ci żebyś NIGDY nie miała dzieci, nie zasługujesz na to.

Ostatnia edycja:
tzn ona jak się przewraca na brzuszek to ona też w tym czasie stoi na rączkach, że się tak wyrażę niegramatycznie.. i tylko luka zza szczebelków czy idę bo jak nie idę to płacz jest coraz głośniejszy

Confi, ale śliczna Laleczka! fajną ma piżamkę w kwiatuszki.
Faktycznie Janiołek Wam się trafił. Moja 2 razy w swoim życiu przespała całą noc, taki to był szok dla mnie, że leciałam w nocy sprawdzac czy jej się coś nie stało..;p

No to moze faktycznie powinnas ja przychodzic i przewracac.....

Confi Sliczna ksiezniczka :)ja juz nie pamietam jak moja Emiloszka byla taka malutka:)zapraszam do mnie na nk http://nk.pl/profile/12923522 tam sa zdjecia mojej krolewny jak byla malutka :)

Vegas ja się też bałam czy ona nie czuje że jest głodna i zdarzylo nam sie ją budzić na jedzenie:-) ale już wiem, że jak głodna to się sama obudzi, bo tak na siłę to nie chciała nawet, potrafiła iść spać i obudzić się głodna za pól godziny :-p z zasypianiem Ci niestety nie pomogę, nasza zasypia sama jak się ją zostawi albo przy cycku i tylko odłożyć ją do łóżeczka pozostaje:-)
nasza też zasypiała sama, ale to było kilka ładnych miechów temu i średnio pamiętam te czasy, więc jak łatwo się domyślic nie miały długo miejsca

dla nie umiejacych czytac ze zrozumieniem: nie jestem morderczynia, bo nie zabilam nikogo. nie jestem tez w ciazy, bo antykoncepcja dziala ( w przeciwienstwie do niektorych tutaj). no i to by bylo na tyle. dziekuje. :)

Dziecko do nauki a nie wymyslania historii!!!! Jak sie wyksztalcisz i dornosniesz to moze kiedys spotka Cie podobny problem z ktorego robilas sobie zraty bo nawet nie wiesz kiedy zycie sie odwroci przeciwko Tobie!To tylko swiadczy o tym jaka jeszcze glupia jestes i bezmyslna.Obys nie musiala kiedys plakac nad zagrozona ciaza lub dzieciatku w inkubatorze ktore wlaczy o zycie!A tak na marginesie to mialas juz isc dwie wiadomosci wczesniej i nadal odpisujesz?!Idz juz idz spac a nie robisz zamiesznaie!

reklama
Do góry