reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

clio hehehehe, ty jeszcze nie na porodówce:-D
Ja juz pozmieniałam , dałam jedzenie starszym i mysle co sama mam zjesc.... ale najpierw musze tyłek na dwór wystawic:dry: dac cos królikom jeść :-)
kurde syfek mi sie zrobil, brzuch pobolewa....:dry: czeka mnie juz trzeci okres :dry: ciekawe kiedy przyjdzie jak 1 wrzesnia bedzie dopiero 28 dni. a zawsze miałam 33 :-) moze wreszcie sie ustabilizuje... ehhh

reklama
no ja ciekawa jestem jak u mnie będzie po porodzie ja brałam hormony było ok codo dnia i pory jak odstawiłam od września to +/- 2 dni Elizka a ty coś stosujesz? jakąś antykoncepcję

Narazie nic nie stosuje, bo i tez nic nie robimy takiego bym mogła zajsc...;] mam recepte na proszki ale narazie mam wazniejsze wydatki, niewiem czy bede ją wykupywac;-) po danielu tez nic nie stosowałam i dało sie rade przez 2,5 roku;-) a ogolnie to długa historia heh:dry:

wyszłam na dwór a tu normalnie leje:szok: myslałam ze mniej pada heh... no prawdziwa jesien....

elizka ty masz króliki????!!! takie chodowlane czy " ozdobne"
Clio hm inne mamy a ja tam widziałam tylko jedna chyba nie od nas, tak mi sie wydaje

witm sie i ja:)
clio urodzilam 5 grudni i juz 1,5 tyg po porodzie bylm z malym na dorze a bylo jakos -5 st i od tamtej pory wychodzilam ciodziennie,jak bylo -15 tez chociaz na 15 min:) takze i tak jeszcze lepsz pore masz jak ja:)

oooo widzę ze bedziecie się starać o dzidziusia za rok ;-) fajnie:-)
mamnadzieje ze to sie nie zmieni juz. tatkie mamy plany oby nic nam nie wsykoczlo! :-)

umi co do sukubus to moim zdaniem to bedzie jak walenie głową w mur. my swoje ona swoje. jak ktos nie chce to go nie przekonasz... chyba ze ktos ma watpliwosci jeszcze jakiekolwiek to moze zmieknie...
dziwie sie ze poprostu nie moze pomyslec w ten sposob ze urodzi i odda.. a moze jak urodzi i ujrzy tą perełkę ktora 9 miesiecy w niej była to zmieni wtedy zdanie? po porodzie cuda sie dzieja! grunt to dac sobie szanse i tej malej istotce. ja mam jednak nadzieje ze to nastawienie jej sie zmieni.

moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
i tak, wlasnie spier*dalam. razem z dzieckiem. dzieki

dziewczyno zobacz ile kobiet nie moze dzieci miec! jesli ty nie czujesz sie szczesliwa z faktu zostania matka to nie krzywdz wsyztskich dookola tylko zrob cos pozytecznego i uszczesliw jakas matke ktora czeka wieki na ten maly cud!

Hahaha doczytałam ze to gówniara bawiła sie. tak tez czułam.

Ostatnia edycja:
fikusek fakt nie ma mrozów :) jak będzie miał pierwszy katarek to zacznę wariować ale napisze wam :p dzisiaj mam "konsultację internistyczną" bo musze mieć EKG zrobione i ogólną poradę lekarza rodzinnego ...
Daff a jak Juleczka? przemieszcza się czy leniwie z rana?

reklama
Confounded Malwinka jest taka sliczniutka:)

Widze ze nasza bulwersujaca kolezanka sukubus została zbanowana tak jak i xMartax... nareszcie sie ciut oczyscilo tu.

witam nową mamusie bo nie mialam jeszcze okazji sie z nia przywitac.

Clio Julka od rana rozrabia.. co by bylo smiesznie bawila sie w lozeczku zabawkami i zrobila kupe nawet nie wiedxzialam kiedy wyszla jej bokiem i spadl jej smoczek w to bo jak podeszlam do niej to zobaczylam ze julka ma smoczka w buzi ktory caly dookola byl w kupie. nie musze mowic jak wesolo bylo... kapiel z rana przebierania bo kupa wszedzie... we wlosach na buzi na nogach i rekach ajcccc... juz drugi raz mi taki numer wywinela.. a teraz sobie lata po pokoju:)

Do góry