reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
i tak, wlasnie spier*dalam. razem z dzieckiem. dzieki

Moge tylko jakos nie moge sie zebrac tak ciagle jezdzic....
ja bym chyba zwariowała z niepewności:p

Kur..ca mnie bierze jak czytam TĘ wyżej!!!!!
Poza tym zaczynam miec wątpliwości w jej historię. Jakoś tak nie wierzę by człowiek był w stanie takie coś zrobic. Chyba ta Laska szuka sensacji czy cholera wie czego!
Nie wierzę, że z takim spokojem by to pisała!

Ostatnia edycja:
moze i pieprzyc sie umiem, ale dziecka wychowac za nic na swiecie. wlasnie po to jest antykoncepcja. zeby seks nie rownal sie dziecko. juz gadalismy z jego rodzicami i dziecka nie bedzie. tyle w tym temacie. przepraszam, ze wprowadzam tak nerwowa atmosfere, ale nie chce dziecka i nie chce tez zeby moi rodzice dowiedzieli sie o ciazy. ja sama jestem wpadka, moja matka oddala mnie zaraz po urodzeniu do adopcji i nie chce powtarzac tej historii. aborcja bedzie najlepszym wyjsciem w mojej sytuacji. nie jest mi z tym latwo, ale juz lepiej niz ta mysl, ze moglabym teraz miec dziecko i zniszczyc zycie trzem osobom.
to moze sam asie zabijesz?:) skoro umiesz zabic dziecko to samo proponuje zrobic ze soba!!!Twoja matka powinna zrobic z toba to samo!!!!! ale dala tobie zycie! a ty jestes zbojczynia! mm nadzieje ze aborcja kiedys w takich przypadkach bedzie karalna jak normalne zabojstwo!

Ostatnia edycja:

Odpowiem tak jak to mowia dziewczyny w Twoim toku rozumowania...ŻAL !!!!

sukubus myślisz że po czymś takim facet jeszcze będzie chciał z tobą być? będzie cię dymać przez pare lat, a potem jak już dorosleje i zda sobie sprawę z tego co zrobiłaś, zostaniesz całkiem sama, bez nikogo. swoją drogą to jego rodzice w takim razie żałują że się urodził, skoro namawiają was do aborcji? a w polsce to karalne, więc ja proponuję z IP na policję ;> wyśledzić kto to wypisuje to bułka z masłem dla szarego człowieka, co dopiero dla policji- pisze to studentka informatyki i żona studenta informatyki, więc znam się na tym.

poważnie, to wydaje mi się, że to troll.

Jestes z wpadki? Czyli szkoda, ze twoja matka Cie nie zabila tak? Jestescie popierd.oleni! Jak mozna ze spokojem mowic o zamordowaniu wlasnego dziecka! Dla mnie juz jestes morderczynia! Wez lepiej stad zniknij! Nie chce wiecej takiej poje.bki czytac! Wynocha!

smieszy mnie taka bulwersacja na temat aborcji. jak w sredniowieczu.
po pierwsze: nie jestem z polski, wiec na to prawo mam wyje*bane. a po drugie: tak, to troll. wiec mozecie wyczilowac, nikt na razie nie bedzie plodow zabijal.

Laska pobudza lepiej niz nie jedna mocna kawa hehe...
Wiecie mi ta historia jakos nie wyglada wiarygodnie zauwazylyscie ze w wiekszosci takie historie opisuja dziewczyny ktore potem okazuja sie jakimis gowniarami ktorym sie nudzi i chca narobic zamieszania na forum...?Proponuje olac laske i temat skoro chce zbaic wlasne dziecko jest glupia dupa i powinnysmy na tymz akonczyc.Szkoda naszych nerwow;) lepiej nasze mocje wykorzystywac pozytywnie:)

reklama
Do góry