reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Vegas no ja mam nadzieję, że u nas się to utrzyma :-)
Ewcia nie założę, ja jestem anty portale społecznościowe, a w szczególności NK:-) ale dziękuję:-)
czemu anty? pytam bo mąż jest taki sam /mój ofc hehe/

właśnie mnie zastanowiło co to widżety w nk?

Ostatnia edycja:
Vegas mój też:-) ja jestem anty dlatego, bo nie widze w tym sensu po prostu:-) nie chcę prześcigać się w posiadaniu ilości znajomych czy komentarzy, a jak chcę sie z kimś skontaktować to mam do niego telefon czy gg. Nasza klasa była fajnym pomysłem, np moja mama znalazla znajomych ze szkoły po latach, a mi to bylo niepotrzebne (miałam kiedyś profil), potem zaczęła się komercjalizacja, więc usunęłam:-)
doszła do tego historia, którą opowiedział mi mąż, otóż na początku był to projekt charytatywny, pomysłodawcy namówili dużo osób (w tym mojego męża) aby za darmo to tworzyli, programowali a potem zgarnęli kasę tylko dla siebie, wychu*ali innych. dlatego jestem anty:-)

ja juz się żegnam, dobranoc:*

Ostatnia edycja:
Ja tez juz smigam spuniac bo moj krzyz zaraz peknie tak mnie boli lacznie z piersiami a soki pije non stop ehh nie wiem co sie dzieje :)Buziaczki laseczki:* dobranoc! :)

sukubus Bardzo proszę, abyś nigdy więcej nie wchodziła na wątek Młode Mamy, idź do szkoły i zajmij sie czymś pożytecznym!!!!!!!!!!!!!!

Laski to mam problem. Chodzi o to usypianie Małej. Pisałam już, że sama nie chce tak od siebie zasypiac, klepię ją po pampersie bo to ją o dziwo uspokaja. No i nawet szybko mi zasypia. Tylko ileż tak można. Za ten czas co ja ją usypiam to bym mogła sporo rzeczy zrobic w domu. Próbowałam ją nieraz kłaśc no i sobie iśc do sypialni, która graniczy z pokojem Malutkiej. Jak mocniej zapłakała to wiedziałam, że smokal jej wypadł, więc podawałam jej go i szłam spowrotem. I tak w kółko. To jest jeszcze ok, w końcu płacz ją zmęczy i zaśnie - sobie myślałam. Ale to potem ona zaczyna mi się obracac z pleców na brzuszek a z brzuszka na plecki w łóżeczku ona nie umie się przekręcic ponownie na plecy i znowu larmo jak syrena:p I wtedy nie ma bata bo poprawic ją muszę. Co zrobic żeby się tak nie przekręcała na brzusio? Mam ją tak zostawic i jak się zmęczy to zaśnie? Nie mam serca słuchac jej płaczu.
Ja dawałam butle z mlekiem lub kaszką, zostawaiałam w pokoju z uchylonymi drzwiami i ta oboje zasypiali ładnie;-) potem butelka z mlekiem została wyrzucana, zazwyczaj kubek niekapek ją zastapywał lub zwykły kubek moze warto spróbowac, i zosawic ją samą;-)

A to tak na zas jak zalozysz to zapraszam ;)
Ja mam nk ;)

sukubus Bardzo proszę, abyś nigdy więcej nie wchodziła na wątek Młode Mamy, idź do szkoły i zajmij sie czymś pożytecznym!!!!!!!!!!!!!!
Chyba to nie wystarczy ;-)

witam sie
apropo tamtej "niby" w ciąży, wczoraj połozyłam sie i tak sobie zaczelam myslec o niej... weszła do nas przedwczoraj wieczorem i odpisało jej tylko kilka dziewczyn ale zadna nie od nas. a potem patrze ona znów wkleja to samo, ze niby tamto zostalo usuniete i pisze znów. i wiedy stwierdzilam ze to małolata jakas, ale i tak co piala i dzis czytałam to sie wkurzyłam:dry: trzeba byc narawde młodym i głupim by tak pisac:-)
no al zmiana tematu :-p
Aleeeee pogoda:szok: ciągle pada:dry:
Ide zrobic dzieciakom kanapki, Mikołajowi pampersa zmienic ;-) no i pożniej moze sama cos zjem :dry: :-p

reklama
hej Mamuśki :-)
u nas też pada :dry: ale może to i dobrze trochę ochłody się przyda :-p
umi też mnie zdziwiły te posty wczoraj mam nie od nas nie wiedziałam w ogóle o co chodzi :sorry2:

ja też będę za niedługo zmieniać pieluchy :rofl2: i też wam o tym napiszę :-D zaczyna mi odbijać

Do góry