reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam
"Tatuś" mojego jeszcze nienarodzonego dzidziolka ma 21 lat......(powstrzymam się i nie skomentuje wieku do jego nastawienia )
Widzę że u Ciebie jest całkiem odwrotna sytuacja, fajnie że bedziesz miała oparcie w swojej drugiej połówce i razem bedziecie wychowywać maleństwo :tak:Mam nadzieje że Wam się powiedzie na nowej drodze życia ;-)
Pewnie też teraz przechodzisz dużo stresów związanych z przygotowaniem do ślubu + studia no i dni związanych z oczekiwaniem na dziecko (wiesz już jaką płeć ma twoja fasolka? )

3503d4e364.png

reklama
Witam:-D

Również bede młoda mamusia i bardzo sie z tego ciesze... teraz bo na poczatku nie bylo kolorowo...;-) Wiec tam rocznikowo mam 18 lat ale niestety dopiero w listopadzie. Aktualnie jestem w 16 tygodniu ciazy i nie moge sie doczekac aż maleństwo przyjdzie na swiat:-D Czy mam chlopaka?? Tak mam a nawet moge powiedziec ze narzeczonego gdyz slub mamy zaplanowany na kwiecien:) Juz tak malo czasu eh... Ale staram sie nie stresowac tak bardzo bo wiem ze dzidzius to odczówa...

Mogę sie przyłaczyc??.

(Jak widac jets to moj pierwszy post jestem to nowa i nei zabardzo wiem gdzie co jest, mam nadzieje ze mi pomozecie sie oswoic)

Pozdrawiam:*:-D

Haha ale fajne forum:tak:;-)
Ja jestem przyszłą 20-letnią mamusią, obecnie w 17 tyg. ciąży...:rofl2: Fajnie spotkać inne młode mamy, jednak częściej ma sie doświadczenia ze starszymi kobitkami przy nadziei:crazy: A tu proszę ile nas jest:-) NO świetnie być w ciąży w młodym wieku, boże naprawdę niektórzy odczuwają jakieś nieprzyjemne objawy???:nerd: Hehe natura ewidentnie mi służy. Haa a unormowane życie rodzinne z mężem i na własnym mieszkanku:tak:Bajeczka, cisza i spokój i wszystko przed namiiii, a myślałam, że to będzie nudnee:eek: Pozdrawiam i gratuluję wszystkim przyszłym mamusią....

Mimo wszystkich minusów wczesne macierzyńśtwo ma niezapczealny plus - bedziecie na wywiadówkach młodymi mamuśkami i zapewne doczekacie się prawnuków :tak:

Tymczasem ja nawet co do dożycia narodzin wnuków nie mam pewności :-D

GRATULACJE dla wszystkich mlodych mamusiek :-):-):-)

Witam!!! mam 21 (właściwie skończe 24 lutego) Od ponad roku staramy sie o dzidziusia...
Bardzo Wam zazdroszczę:tak: mam nadzieję,ze nam kiedys tez sie uda..
Dbajcie o siebie i maleństwa:-) Milka ściskam.( Nie wiem czy mnie pamietasz:-))

Hej ja tez jestem tu nowa nie wiem co i jak ale damy rade jakos ja jestem troche starsza od was ale milo jest poczytac jak mlode kobitki sie ciesza jesli masz jakaies pytanie pisz smialo 3303414to moje gg

Ja zaszłam w ciaże majac lat 18 a rodziłam mialam juz 19 ale nigdy sie nie wstydziłam.Teraz mam 24 lata i w maju zostane mamusia po raz drugi .Wstydzic sie powinni faceci którzy nie dorośli do tego aby byc ojcem ,tak jak to było w moim przypadku tzn w pierwszej ciaży ,normalnie dowiedziala sie i było koniec...
Teraz mam odpowiedzialnego,kochajacego meza który kocha mnie i naszego synka (moglabym powiedziec mojego)ale on go traktuje jakby to on był biologicznym ojvem nie przeszkadzało mu to nigdy.Traz czekamy w trójke na nasza dzidzie planowaną od dawna ...
Także dziewczyny młode to sa te które maja po 15 lat a ja uważ am ,że takie dziewczynki to jeszcze dzieci no cóz ale tez sie zadaza i to coraz czesciej ja leżac w pierwszej ciaży w szpitalu sotkalam 15-latke która rodziła bliżnieta i musze przyzna c podziwiam,a chłopak choc starszy nie zostawiła ani nie porzucił.To sie nazywa odwaga.:tak:

reklama
Witam Was wszystkie serdecznie ;)
Jestem nowa na forum ale temat akurat jeszcze do mnie pasuje..,Lat mam jeszcze 20,16 czerwca zostanę mamą najukochańszego dziecka pod słońcem...
Niestety życie ułożyło się tak a nie inaczej,że będę samotną mamą.Byłam 3 lata z mężczyzną jak mi się wydawało mojego życia,25 września poczęliśmy naszą dzidzię po czym idąc pod prysznic znalazłam dowody jego zdrady.Zostawiłam go bo zdrady nie można wybaczyć,potem się okazało,że w ciąży jestem-dokładnie 24 października w jego imieniny więc myślałam,że może się ucieszy a on mnie zgnoił nie raz i nie dwa.Zrobił ze mnie dzi.. i podobne takie i mówi,że to nie jego dziecko...Związał się z kobietą starszą od siebie o 12 lat,po rozwodzie i z 3 dzieci i niby jest przeszczęśliwy.A ja się cieszę że z nim nie jestem choć nie jest mi łatwo w życiu...

Do góry