reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hm dziwne.... to w którym tygodniu jesteś? Bo wg kalendarza ciązy powinnaś urodzić za 9 mies i 1 dzień i już wiesz, że w ciązy jesteś???? To kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?

Daffi... niuch niuch:ninja2::ninja2:

tak Pauluś duże niuch niuch :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

No i witam kolejną młodą mamę:)

Witam;)rowniez jestem młoda,przyszła mama;)mam 19lat i jestem w 5tyg ciązy;)a porod mam przewidziany na 25maj;)

cos mi sie nie gzadza... wcisnelam na kalkulatorze twoja date porodu i wyszlo ze... no same zobaczcie

toz jak poczecie nastapilo 17 sierpnia to nie mozesz byc w 5 tyg ciąży... no chyba ze ja cos zle liczę....

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dziewczyny nie naskakujcie jej tak odrazu:) choc fakt faktem cos tu sie nie zgadza:-)
:-) termin porodu tez zalezy od tego co ile miala okres itd.
albo moze sie pomylila i zla date porodu wpisala?;-)

Witam Cie Marta

Wiecie co ja w taka pomylke nie wierze. dziewczyna zalozyla watek Maj 2011 i tam tez napisala podobnie.. 2 razy sie pomylila? przypadek? a moze trollowanie gdzie juz na poczatku samym gafe strzelila. sorry aleja z tych podejrzliwych i malo ufnych jestem! nie pisze za plecami wole pisac to co mysle:)

Nie ma co czekać aż Marta odpisze bo sie wylogowała... chyba ze sie zaloguje ponownie

no dokladnie etz na to patrzalam... ostatnio aktywna byla o 13:07... pewnie podczyta nie zalogowana zobaczy ze szum sie zrobil i ucieknie i pewnie wroci za jaksi czas pod innym nickiem;p

reklama
Ewi to ładnie ta gorączka Ci maluchy wymęczyła.

Ja wstałam, wydelegowałam P do pracy a teraz muszę pomysleć o jakimś sniadanku bo jestem nadzwyczajnie głodna ;-)

Vegas ząbki jej idą??

U mnie całkiem calkiem młody obudzil się o 6 na mleko a teraz dalej śpi. Ale mnie dzisaj zaskoczył, ja mleko przyniosłam a pampers już leżal koło niego, zdioł sobie cwaniak.
tzn w pt wyszedł jej trzeci ząbek /przebił się/, więc może to przez niego a może ot tak;-)

hehe śmiesznie z tą datą majową, aż się zakrztusiłam oranżadą jak Pauluś napisała, że to dzieciątko dopiero się pocznie;D

u nas pada od rana, więc spacer z Perłą odłożony na jutro. Byłyśmy dziś autem z mamą i Małą na zakupach, musiałam obkupic Myszkę w zupki, drugie danka, deserki, kaszkę a potem nakupiłam jej full ubranek. Toż to dziecię rośnie w tempie expresowym;))

Ja tu patrzałam na datę porodu koleżanki Marty http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79949,4039742.html i z obliczeń wyszło, że jest w 1tc, no ale wiadomo, że ciążę dopiero można rozpoznac w 4tc. Najwcześniej. Poczekajmy na jej wyjaśnienia, może się jej rypły miesiące?;p

Ostatnia edycja:
Do góry