reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wole smietankowe od waniliowego :-p ale czekoladowego z checia wybiore :-)

Co do Inowroclawia ... ciekawe :cool2: to moze kiedys sie wybierzemy ale narazie trzeba odkadac na dom bo trzeba wkoncu wyleciec z gniazda rodzinnego :-);-)

madzik1388 Kochana nie pomoge Ci bo ja czegos takiego nie doswiadczalam w ciazy !! mialam jedynie skurcze lydek:sorry:

Ala mi sie obudzla i meczy mnie zebym puszczala Jej banki mydlane :-D

Polna, Ty się nie ociągaj tylko puszczaj dziecku bańki:-D:laugh2::rofl2:. Ja spadam, muszę ogarnąć obiadek, bo zaraz moje panny wstaną, niech mająciepły obiad i spadamy na pole:-p.
Miłej niedzieli:-).

Zywa prosze sie nie smiac ze mnie :-p a banki puszczam puszczam ale nie nadazam juz :-D
Idz idz , ja tez uciekam podgrzac Mlodej obiadek :happy:
Zycze milej zabawy na solarce czy jak sie to nazywa :-);-)

Ps. przepis potem napisze !! !

Polna, na solarce to się można opalać:-D, my chodzimy do SOLANEK:-p:-D.
Dziewczyny napisałam do anislu z prośbą o wętek zamknięty:tak:. Teraz czekam na odpowiedź i otwieram nowy wątek:tak:. A jaki same sprawdźcie:-D.
Ale gorąco na dworzu, siedzimy w domu, bo nie da się wytrzymać:no:.

panno żywa no to gitara z tym zamniętym :-) a moderator by się przydał...jest ktoś chętny? ochotnicy a raczej ochotniczki proszeni o łapki w górę :-D panna żywa może się skusi na to jakże "wysokopłatne" :-D stanowisko?? :tak::-)

polna ja tak jak ty też mam przerąbne z tymi bańkami...odkąd Oliwka je ujrzała to ciągle się ich domaga!!!!!Mi dziś dzionek mija w domku jest tak gorąco i duszna że dla mnie a co dopiero dla dzoeciaków jest męczarnia w pokoku a mam jest teraz w cieniu jest 28 stopni i dla mnie masakra!!!!!!!robie powoli zakupy na chrzciny ...dziś kupywałam napoje i alkochol.kupiłam 10 butelek starogarckiej i zostało mi jeszcze piwo i drinki ...pokupywałam jeszczeinne rzeczy i wydałam już 500 a końca listy nie widać ....ale tak to jest w zeszłym roku nam się pofarciło bo w dzień chrztu braliśmy cywilny i moja mama mi wszystko kupywała,a teraz ja muszę ...no cóż ....chciliśmy przyjęcie na 27 osób to i wydać kaski trochę trzeba........a i po chrcinach chcę dziecikim fundnąć taki skoczek FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (373875308) - Aukcje internetowe Allegro dla Oliwki będzie w sam raz a mały już niedługo do niego dorośnie!!!!

anusia1534 co do nadrzerki to mi sie wlasnie w ciazy zrobila a nigdy wczesniej jej nie mialam, za pare tyg bede na kontrolnej i zobaczymy co bedzie....
majakowa hehe a sie w tem weekend wkurzylam i J mala bawil a ja odsypialam:-) w takich chwilach widac ze facet jest jednak potrzebny, po 3h sie nad nim zlitowalam i wzielam mala bo jemy juz rece opadaly:-):-):-) co do neta to mi tez szwankuje ostatnio i juz sie tak wkurzam ze wole czasami nie wchodzic wcale:-)
Chwilami moj beznadziejny przypadek ma przeblyski ojcostwa, ale boi sie ja przebierac, a jak sie pytam czy pieluche jej zmieni to mowi ze nie....:-(
firanka ja w takich chwilach zawsze chodze do mlodszej siorki ona ma zawsze dla mnie czas chodz kiedys bylo inaczej.... biedna mala, mam nadzieje ze szybciutko wyzdrowieje!!!!!
Asiowo moze porod sie zaczyna:-D

heh wiedzialam ze tak bedzie, dobrze ze Ala przy cycu spokojnie lezy bo bym nie przeczytala tego wszystkiego:-) wlasnie usypia z cycem w buzi:-D

.
Asiowo, pamiętam te nocki w ostatnim miesiącu ciąży, oj ciężko było:no:. A Ty badaj każdy sygnał, ja na przykład miała bóle krzyżowe jak rodziłam, nie czułam skórczy brzucha itp. Tzn czułam każdy skórcz, ale na plecach:-D. Także długo nie byłam pewna, czy to napewno się poród zaczyna:-D. Także uważaj, bo widzę że czujesz się podobnie jak ja;-).
.

Mi narazie przeszło...:-) polezałam troszkę, teraz tylko brzusio co chwile sie napina...;-) we wtorek ide do ginki i mam nadzieje, że mi już powie, że poród się zbliża... bo ja bym już tak bardzo chciała...:baffled: Ja własnie byłam przerazona, że juz rodze jak ten kregosłup mi rozwaloło, bo słyszałam, że własnie tak sie czuje pierwsze skurcze... :confused: 22.06 sa imieniny Paulinki... więc pewnie wtedy dopiero sie urodzi:-p a Paweł szczęsliwy, bo jezcze na dzien ojca się załapie:-p zobaczymy:-) Teraz juz tylko odpoczywać, zbierać siły i czekać zostało...:-)
Mąz mi własnie po szejka pojechał do mcdonalda, bo mi sie zachciało:-p:-p:-p:-):-):-)

reklama
Do góry