reklama
C
clio87
Gość
kiniorek moze najpierw coś mniejszego a potem dokupić zawsze można to ja sobie u ciebie coś zamówię na zimę żeby mieć
Vegas ja to się przyznać muszę że mało grillowaliśmy nie wiem czy to ciąża i smaki czy coś innego ale smaka mi dzisiaj narobiłaś
fikuseka co to za zupka była?
Cherie witaj
a co dzisiaj wieczorkiem robicie??
Firanka a teraz jest lepiej? co tam?
Vegas ja to się przyznać muszę że mało grillowaliśmy nie wiem czy to ciąża i smaki czy coś innego ale smaka mi dzisiaj narobiłaś
fikuseka co to za zupka była?
Cherie witaj
a co dzisiaj wieczorkiem robicie??
Firanka a teraz jest lepiej? co tam?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
fikusek1988
Mama Alanka:)
clio byl zurek no ale przepyszny byl
kiniorek91
Fanka BB :)
Clio spoko spoko jak coś rzeczywiście kupię to powstawiam w tedy foty na nk i zrobię wtedy folder sobie
Ale chyba kupię ten zestawik żeby zacząć od czegoś. Szkoda że nie mogę tego sobie zażyczyć na prezent ślubny ;D
Tak liczyłam to z jednego zestawu wyjdzie jakieś 30 kolczyków, jak sprzedam to w tedy sobie dokupię inne koraliki i hurtownika alb na qnszt.pl ;]
Takie plany a pewnie nie nazbieram na to
Ale chyba kupię ten zestawik żeby zacząć od czegoś. Szkoda że nie mogę tego sobie zażyczyć na prezent ślubny ;D
Tak liczyłam to z jednego zestawu wyjdzie jakieś 30 kolczyków, jak sprzedam to w tedy sobie dokupię inne koraliki i hurtownika alb na qnszt.pl ;]
Takie plany a pewnie nie nazbieram na to
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
C
clio87
Gość
to nawet mężowi nie mówię a sobie smaka narobiłam zrobię w tym tygodniu i to na pewno nic nie powiedziałaś bo delektowałaś się smakiem
Vegas a niedziele pracujące są okropne
misia92
mamusia Michasia
on baluje dziś a ja sobie odbije jak bedzie panieńskie...:-)
ja włąsnie wcinam sałatke bo moja mama zrobiła;-)
pośpiewałabym sobie teraz ale tata w sąsiednim pokoju ogląda piratów z karaibów to by mnie chyba zamordował..
clio moje plany są takie że mianowicie siedze sobie teraz z wami jednocześnie oglądając tak to leciało na you tube a później zmykam do łóżeczka..:-) a jak chcesz to zapraszam na ciasto ...
vegas cudne fotki...;-)
ja włąsnie wcinam sałatke bo moja mama zrobiła;-)
pośpiewałabym sobie teraz ale tata w sąsiednim pokoju ogląda piratów z karaibów to by mnie chyba zamordował..
clio moje plany są takie że mianowicie siedze sobie teraz z wami jednocześnie oglądając tak to leciało na you tube a później zmykam do łóżeczka..:-) a jak chcesz to zapraszam na ciasto ...
vegas cudne fotki...;-)
kiniorek91
Fanka BB :)
Vegas śliczna ta córcia wasza! napatrzeć się nie mogę! Już bym chciała mieć swoje maleństwo i je przytulać a tu jeszcze 30 tygodni...
reklama
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
Mój nie narzeka bo ma za niedzielę 200zł.to nawet mężowi nie mówię a sobie smaka narobiłam zrobię w tym tygodniu i to na pewno nic nie powiedziałaś bo delektowałaś się smakiem