reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

misia niestety jeszcze nie wiem ale w poniedziałek mam USG i mam nadzieje że w końcu sie dowiem. a do tego jade z kumpelą wiec jak wpadniemy w szał zakupowy to tylko ilość posiadanej gotówki nas ograniczy..:):)
artystka kobieto jak Ciebie tu dawno nie było wiesz jak my sie za Toba stęskniłyśmy...napisz choć troche co u Ciebie

reklama
misia92
No ja za wami też!! :)
No u mnie? Młodziutki marudny a jak nie marudzi to sie non stop smieje, a jak zacznie to sie smieje, nagle w ryk, potem sie usmiechnie i podkówke zrobi i smutną mine, zanosi sie do placzu i znowu w śmiech, takie ma nastroje jak ja w ciąży :p Czuje ze mu mogą dziąsła dokuczac
No jesli chodzi o mnie to nadal sama jestem, ale nadal ze swoim bylym (P. tym z ktorym bylam podczas ciązy) pisze i chcialabym zeby cos tam wyszlo, ale znam siebie i jego i wiem ze znowu któreś z nas coś zchrzani więc niestety nawet nie próbuje no hm.. Adoratorów mam na pęczki, ale wnerwia mnie to ze 35 latki pisza do mnie (równie dobrze mogliby być moimi ojcami ;/) ogolnie mam hyba z 15 adoratorów w wieku od 19 do 35 ale jeden ma 35 a reszta jest do 28.
Nie czuje nic do nikogo, chyba przywykłam do bycia samej i nie umiem juz sie zakochać bo zaden mnie nie kreci.. Mimo ze naprawde starają sie i potrafią mi zaimponować to nic z tego..
Hm od wrzesnia ide do szkoly
Chcialam isc do pracy i chce, ale nie moge znaleźć sobie opiekunki do Michała bo niestety moja mama pracuje tata tez, babcia jedna pije, druga ma raka tarczycy i ma do opieki bardzo chorego dziadka... Nie mam komu zostawić małego.. I nie wiem z kąd ja pieniadze wezme bo dlugi niesamowite mi sie narobiły

Z alegro zamowilam bigle, szpilki itd i bede kolczyki robic, malować recznie na szkle itd no chce zarabiać jakoś. Poki nie znajde opiekunki a u nas za 5 dni w tygodniu czyli okolo 20 dni w miesiacu sobie opiekunki 700 zł życzą (no chyba ich posr**o ! To by było 2/3 mojej wypłaty!)

Hm z rodzicami ciężko mi sie żyje, nie rozumieja ze mam problemy z kręgosłupem (nie moge prawie nic robic tak mnie plecy bolą)
w dodatku u lekarza gina do tej pory od porodu nie bylam, a mam cos z brzuchem w momencie kiedy jajeczkuje puchne, do tego stopnia ze mam brzuch taki jak w 7 miesiacu ciazy i caly twardy jak skala przez ok 2 dni.. nie moge sie ruszać, wstac z lozka nawet, w dodatku bardzo silne leki nawet nie pomagają, ketonal jedynie troche pomaga. No i poza tym wszystko ok
(a kasy i czasu na gina zbytnio nie mam i wogole jakoś mi nie po drodze, tak jak do pośredniaka czy do kościoła hah)

Artystka pędź do gina bo już dawno powinnaś:) Poza tym witaj:) Nie znamy się jeszcze.
No opiekunki minimum chcą 700zł za 5 dni w tyg po 8h:)

Andzia Pisałam Ci na PW, że gdybym cos na Ciebie miała to od razu bym cie zgłosiła bez mrugnięcia okiem... Ale tego nie zrobiłam bo nie mam tej pewności. Wiec raczej nie możesz mi zarzucić ze ci nic nie napisałam, a i napisałam ci jeszcze ze nie podoba mi sie twoje zachowanie wystarczy przejżeć stare wiadomosci...

vegas no ale moja kupela znalazła starszą babeczke ktora do emerytury dorabia i bierze za 5 dni w tygodniu po 8 godzin i razy 4 tygodnie czyli ok 20 dni w miesiacu 300 zł tylko, to taką to ja z chęcią przyjme. Ale no kurcze nie wiem to jest posrane panstwo pracujesz super ale dziecko to najlepiej w domu samo zostawić, nie pracujesz to sie czepiają... Tak źle i tak nie dobrze. Wnerwia mnie ten kraj, rodzice. ogolnie wszystko (wczoraj mialam jajeczkowanie i dzisnadalo jestem spóchnieta i nosi mnie ;P)

a no starsze to pewnie i mniej biorą. Myślałam, że młodsze:) Sama byłam nianią 5 lat:) Ślicznego masz synka:)

misia jak tylko bede wiedziała to sie z wami tą informacją podziele:):)
artystka no z facetami to tak niestety jest a widocznie żaden z tych adoratorów sie nie nadaje, znajdzie sie jeszcze ten odpowiedni. współczuje Ci tego kręgosłupa to musi być masakra. też kiedyś miałam sobie zamawiać wszystkie częsci d robienia kolczyków bo lubie sie bawić w takie własnie ręczne robótki a do tego mam mnóstwo koralików w domu do wykorzystania ale straciłam jakoś zapał, Michas jest boski a Ty jepiej idź do tego gina nigdy nie wiadomo co to może być, nawet na NFZ warto pójść i sprawdzić czy to coś poważnego...
vegas jak tam twoja Misia śpi już??? strasznie cicho dziś na forum ale co sie dziwić w końcu piątek...

Artystka Witaj :-)
No to faktycznie tania...u mnie są też drogie ale ja na szczęście nie muszę szukać...Szkołę będę miała tylko na weekendach. Jesteś z 92r? Tak jak ja :-) Tylko ja 18 będę miała dopiero w grudniu...

reklama
Do góry