reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

dzień dobry:-)
ja jadę odebrać pesel, potem może dziś spotkamy się z rodzinką z hiszpanii:-)
co do zwierząt mamy świnkę morską i żółwia, a chcemy w przyszłości psa.
macie jakiś sposób na ciemieniuchę, bo nam się zaczyna tworzyć?
miłego dnia:-)
ja alanowi nakladalam oliwke na glowe przed kompaniem i za jakies 15 min zczesywalam grzebyczkiem takim co jest w kompletach ze szcotkla dla niemowlakow:) pozniej kompalam i sladu nie bylo
:)

reklama
Mazia to nie reklama żebym musiała to usuwać:-)
confunded Kup sobie taka mięciutka szczotkę dla dzieci i oliwka traktuj główkę co dziennie a potem masuj ta szczotka :-) Ja w ciagu tygodnia pozbyłam sie ciemieniuchy u młodego. I w sumie mozna tak działac profilaktycznie:-)
Vegas Śliczną masz córę i chomiczek niczego sobie:-p:-)

dzięki dziewczyny, szczoteczkę i grzebyk już mamy od dawna i używamy też czasem przy kąpaniu:-) a ciemieniuszka jest malutka jak opuszek mojego palca na główce :-) więc to raczej zapobiegawczo, żeby więcej nie było. i troszkę między brewkami też, właśnie nie wiem jak to z między brewek traktować, też oliwką?

confunded tak troszeczkę oliwki na palec i masuj szczoteczką:-) młody tez miał na brwiach w sumie tam miał najpierw potem mu zeszło z brwi i na główce miał troszke

dzięki dziewczyny, szczoteczkę i grzebyk już mamy od dawna i używamy też czasem przy kąpaniu:-) a ciemieniuszka jest malutka jak opuszek mojego palca na główce :-) więc to raczej zapobiegawczo, żeby więcej nie było. i troszkę między brewkami też, właśnie nie wiem jak to z między brewek traktować, też oliwką?
a tego kochana to nie wiem bo maly mial tylko na glowce.Ale pewnie posmarowac tez nie zaszkodzi:)

Cześć dziewczyny :-)
Strasznie jestem zmęczona, nie wysypiam się ostatnio...
Wczoraj byliśmy oglądać kotka :-D
Chciałam już zabrać jednego do domu no ale nie mogłam się zdecydować i nie były zaszczepione . Kociaki śliczne :-D Kocham małe zwierzątka ale już się nie mogę doczekać kiedy urośnie... To jest rasa Main Coon Jakoś tak :-D Są wielkie do 12 kg
A Szymek jak zobaczył boziu jak on ciągnął do tych kociaków... :-D
No a dziś to nie mam planów......
No nic lecę. Miłego dnia :-)

Daff a ona schodzi tą miękką szczoteczką czy grzebyczkiem??

ja mieciutka szczoteczka czesalam... taka wsytarczy w zupelnosci... to tzreba wyczesywac i wyczesywac ale bron boze drapac.. jak widze jak niektorzy doradzaja zdrapywanie to kurde az mnie trzęsie! sama bym jej zdarpala.. mozna dziecku ran narobic w ten sposob. jak ma odpasc to odpadnie.. dobrze natluscic trzeba i pozniej tak jak mowie u nas rano sie dalo tylko wyczesac. jak bylo mokre to nic nie odchodzilo z glowki. mozesz sprobowac sama parafina najpierw moze zadziala a jak nie to idz do lekarza na pewno przepisze jakas masc i pomoze:) Julce ciemieniucha zeszla po 3-4dniach ale za to plesniawki miala dlugo i stale nawracaly paskudy.

misia a nie bałabyś sie ze taki kot cos zrobi dziecku? Od razu zaznaczam jestem uprzedzona do kotów:-p a ta jego wielkosc mnie przeraziła:-):-p

reklama
misia ja tez kocham zwierzęta, ale kotów sie boje:-p ja np wole pieski:-) kot mnie raz wystraszył i od tamtego czasu jakos sie przekonać nie moge.

Do góry