reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

a ja mam kota,od kad pamietam u mnie byly koty:) Alan go lubi:) ale kot o ile go ja nie zlapie nawet do niego nie podejdzie:) po porodzie tylko przydzedl,powachal go i od tamtej pory sie nie zbliza:)
ja jeszcze chyba nie slyszalam przypadku by ot krtzywde jakas wielka zrobil,za to slyszalam ze pies wlasniciela potrafil zagrysc. Wiadomo to sa zwierzeta,rozne moga byc przypadki. Ja mialam moze w sumie z 7 kotow i tylko jeden trafil sie taki grozniejszy,ze drapal i gryzl,a reszta potulne:)

Ostatnia edycja:
reklama
moi rodzice jak się wyprowadziłam kupili pudelka miniaturkę Amorek ma 4 lata i nie sądziłam że te psy są tak mądre nie gryzie maniakalnie biega i lubi tylko najlepsze wędlinkii kabanosy rozpieścili sobie psiaka

Czesc dziewczynki;) u mnie wszystko dobrze tylko teraz spędzam czas z przyjaciółmi wiecie koniec wakacji itp;) trzeba się jeszcze nacieszyc hehe;) widze ,ze ti temat Animlas rozkręcił się na dobre;) ja lubie kotki wczoraj u nas taki malutki biegł sobie po ulicy hehe;) sąsiadki chyba;)..ale wiecie co chcialabym miec małpe wdomu :-D:tak:super są;D

Dziewczynki wyslijcie mi namiary na nk na pw to was zaprosze.bo nie mam pojęcie jak macie na imię...dafus i fikusek juz mam...;-).jak będe miala czas to wejde ..;)

a teraz cmok cmok dla was mamusie i dla waszych bobaskow:-D ;*****

a ja mam kota,od kad pamietam u mnie byly koty:) Alan go lubi:) ale kot o ile go ja nie zlapie nawet do niego nie podejdzie:) po porodzie tylko przydzedl,powachal go i od tamtej pory sie nie zbliza:)
ja jeszcze chyba nie slyszalam przypadku by ot krtzywde jakas wielka zrobil,za to slyszalam ze pies wlasniciela potrafil zagrysc. Wiadomo to sa zwierzeta,rozne moga byc przypadki. Ja mialam moze w sumie z 7 kotow i tylko jeden trafil sie taki grozniejszy,ze drapal i gryzl,a reszta potulne:)

no kochana pies to pies tez niebezpieczny dlatego nie mam zwierzat ale ja slyszlaam o przypadku jak dziecko w wozku spaloi kkot wskoczyl by popatrzec... dzieck uskakal puls i dzaibnal je pazurem w szyje uszkodzajac aorte i dziecko zmarlo na wskutek wykrwawienia. oczywiscie nie kazdemu musi sieto przydarzyc.

Czesc dziewczynki;) u mnie wszystko dobrze tylko teraz spędzam czas z przyjaciółmi wiecie koniec wakacji itp;) trzeba się jeszcze nacieszyc hehe;) widze ,ze ti temat Animlas rozkręcił się na dobre;) ja lubie kotki wczoraj u nas taki malutki biegł sobie po ulicy hehe;) sąsiadki chyba;)..ale wiecie co chcialabym miec małpe wdomu :-D:tak:super są;D

Dziewczynki wyslijcie mi namiary na nk na pw to was zaprosze.bo nie mam pojęcie jak macie na imię...dafus i fikusek juz mam...;-).jak będe miala czas to wejde ..;)

a teraz cmok cmok dla was mamusie i dla waszych bobaskow:-D ;*****

Andzia a jak ty sie nazywasz? bo ja cie na nk nie mam? mnie zaprosila tylko patrycja....
no chyba ze o czyms nie wiem.

Ostatnia edycja:
Daff widzę, ze nie jestem odosobniona:-) ale to samo fani kotów mogą powiedzieć o psach które ja akurat ubóstwiam:-)
clio ja w życiu nie powiedziałabym ze pudle są mądre sąsiadka miała ale to był wybitnie glupi pies... i pewnie dla tego wyrobiłam sobie o pudlach zdanie " głupie psy" co pewnie uraza madre pudle

Daff widzę, ze nie jestem odosobniona:-) ale to samo fani kotów mogą powiedzieć o psach które ja akurat ubóstwiam:-)
clio ja w życiu nie powiedziałabym ze pudle są mądre sąsiadka miała ale to był wybitnie glupi pies... i pewnie dla tego wyrobiłam sobie o pudlach zdanie " głupie psy" co pewnie uraza madre pudle

dokladnie dlatego napisalam ze pies to pies... niby najwiekszy pupil a potrafi mu odbic.. dlatego ja mimo ze kocham psy to jednak nie posiadam ich a tylko dlatego zeostatanio majac psa kilka lat temu byl dla mnie wszystkim i co? mial 4 miesiace jak zachorowal i zdechł.. wiec powiedzialam zwierzakom NIE! nie chce patrzec na to i tez cierpiec bo latwo sie przywiazuje. a mojemu dziecko moge kupic cos takiego :p
https://ssl.allegro.pl/item1089319396_interaktywny_chomik_go_go_hamster_zwierzatka_pets.html

Daff e taki zwierzak to nie dla mnie:-p ja małemu kupie pas jak bedzie wiekszy:-):-p ja uwielbiam zwierzeta tez sie bardzo do nich przywiązuje niestety no ale co zrobic

Daff e taki zwierzak to nie dla mnie:-p ja małemu kupie pas jak bedzie wiekszy:-):-p ja uwielbiam zwierzeta tez sie bardzo do nich przywiązuje niestety no ale co zrobic

NO WLASNIE SZKODA ZE ONE TAK SZYBKO ODCHODZA MIMO WSZYSTKO.. AJ AK BYM MIALA MIEC Z 15 LAT CZY WIECEJ I BY MI ZDECH TO JUZ W OGOLE ZALOBA W DOMU!
sorki za caps lock... wcisnal mi sie niechcacy.

daff ja miałam żałobe po psie który mi tragicznie zginą... wariatka z niej by la jakich mało ale tak wiernego psa ze swiecą szukac:-( tez miałam żałobe po niej:/ masakra dosłownie a miałam ja 5 lat

reklama
hej dziewczeta ja tak na szybko teraz bo musze zerknac w sowaczku ktory to tydzien bo ppiery na macierzynskie musze zlozyc i o kase znowu...urwanie glowy z tymi papierami!!
pozdrawiam goraco was pozniej wpadne to wam napisze co sie u mnie w rodzinie wczoraj smiesznego zdarzylo pa

Do góry