reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Clio ja centymetr niższa od Ciebie ;-) i nie lubię szpilek :-)
Kolia no kfc pycha tylko niezdrowy;-) mnóóóóóóstwo sztuczności, kiedyś w jakimś programie widziałam, przynieśli jedzenie z MD, BK i KFC i z tych 2 pierwszych po kilku dniach się popsuło, a z KFC nie. Chyba wolę nie wiedzieć, co oni tam pakują, że się nie psuje ;-) a Małej nic po tym nie jest jak zjadłam i ją nakarmiłam:-)
Vegas słodkości:-) z Martynki! i chomiczek też śliczny, wygląda jak dżungarek hehe:-)
u nas po burzy :-) i po wymianie zamków :-) poszłyscie spać wszystkie, więc chyba nie ma co tu siedzieć. mnie się spać nie chce, bo spałam do 13, ale dobranoc:-)

reklama
Witam. Za mną noc dobra. Wstałam o 6, poćwiczyłam sobie, śniadanko już zjadam. Dzieci śpią, męża nie ma więc siedzę na internecie. Przeczytałam tylko ostatnie dwie strony. nie wiem. Żebym mogła nadrobić wszystko musiałabym siadać tu co najmniej co dwie godziny tyle piszecie. Już nie nadążam za Wami. Chyba się starzeję:baffled::-D
Patka1818 Witaj. Taki ból [przy chodzeniu owszem może się pojawiać, jest częstą przypadłością w trakcie zaawansowanej ciąży. u mnie były takie momenty że przez to chodzić nie mogłam.
Vegas Fajny ten chomik, jak mysz prawie. Ja to choruję na szynszyla ale mój mąż nie chce się zgodzić za żadne skarby świata. Z nim to ja nawet pieska w domu trzymać nie mogę. :-( Tylko się nie obraź bo córcia gdyby nie imię to pomyślałbym że to chłopczyk. Ale fajne ma blond włoski.

My ładnie po 7 wstaliśmy już jesteśmy ubrani teraz śniadanko i na P czekamy to koło 9 na zakupy pojedziemy :-) Pogoda się popsuła, my ubrani na upał a tu wieje :sorry:
Ewi zwierzaków nie lubi?? Ja się z P nie zgadzam co do kot i psa. Ja uwielbiam koty a on woli pieski :sorry:
Conf czasmi lepiej nie wiedziec ;-)

witam sie i ja:) my tez wstalismy po 7:) teraz ide z malym na jakies kanapeczki:)Wczorajm u nas po 20 byla straszna burza,wialo tak ze meble ogrodowe wywracalo,okna musialam zamknac bo dywan dloslownie w gorze byl.

dzień dobry:-)
ja jadę odebrać pesel, potem może dziś spotkamy się z rodzinką z hiszpanii:-)
co do zwierząt mamy świnkę morską i żółwia, a chcemy w przyszłości psa.
macie jakiś sposób na ciemieniuchę, bo nam się zaczyna tworzyć?
miłego dnia:-)

dzień dobry:-)
ja jadę odebrać pesel, potem może dziś spotkamy się z rodzinką z hiszpanii:-)
co do zwierząt mamy świnkę morską i żółwia, a chcemy w przyszłości psa.
macie jakiś sposób na ciemieniuchę, bo nam się zaczyna tworzyć?
miłego dnia:-)
Julka moja tez miała ciemieniuche! na poczatku nim poszlam do lekarza bo zauwazylam wieczorem cała glwoe wysmarowalam jej parafina zanim pojdzie sie kapac... do tego niepotrzebna czapeczke na glowke zalozylam. przy kapieli wymylam... nam sie wtedy nie chciala wyczesywac ale julce bylo ciezko bo ma duzo wlosow i dopiero nastepnego dnia rano jak skora byla sucha ciemieniuszka pieknie sie odklejala. ale i tak poszlam do lekarza i przepisali nam masc robiona na recepte. Tylko pamietaj wyczesuj nie zdrapuj.

reklama
Do góry