reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej mam na imie Patrycja:) mam 18 lat... jestem w 35 tygodniu ciazy... mam teraz problem bo jak chodze to mam taki rwacy bo podbrzusza i niewiem co one oznaczaja wie moze ktoras z was?? za informacje bardzo dziekuje

Może maluch Ci się jakoś nie fortunnie ułożył i na coś uciska ale jeśli to jakiś bardzo duży ból to nie zaszkodzi skonsultować się z lekarzem.

reklama
patka1818 Witaj to 35tc ból podbrzusza może być związany z rozchodzeniem się kości łonowej lub po prostu ciężarem dziecka zostało ci 5tygodni mnie 3 i czuję się podobnie najlepiej się nie forsować i leżeć jak najwięcej z nogami lekko uniesionymi bo krążenie lepsze jest wtedy :)

Euphoria bardzo chętnie masz :)
kolia moja droga ja mam 165 ;/ ale rączkę mam regulowaną :D
Vegas a jak Martynka na chomiczka? a zdjecia ekstra chomiczek ma życie jak w Madrycie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zjadłąm sobie tosty z serem :):) i popijam słabiutka herbatke z cytrynką. posiedziałabym tu z wami ale u mnie taka burza nadciąga że masakra błyska sie z każdej mozliwej strony grzmi i wieje okropnie lece posprwadzać wszystkie okna i drzwi i powyłączać wszystko co możliwe :)

dobrej nocki mamuśki buziaki dla dzieciaków i fasolek :*:*:*:*

Misia no u mnie też się wlaśnie burza zaczęła ale chyba nie taka jak u Ciebie ;-)
Clio uwierz mi wolała bym być twojego wzrostu niż mpjego;-)
Vegas ja myślałam, że mój Miki ma jasne włosy ale Martynka to normalnie biała jest :-)

Misia no u mnie też się wlaśnie burza zaczęła ale chyba nie taka jak u Ciebie ;-)
Clio uwierz mi wolała bym być twojego wzrostu niż mpjego;-)
Vegas ja myślałam, że mój Miki ma jasne włosy ale Martynka to normalnie biała jest :-)
hehe, ma to po swojej prababci;D Ona całe życie miała białe, nie tylko dzisiaj:p

Zmęczona już jestem, niebawem trzeba się brac do wyrka:)

dobranoc:):happy:

Ostatnia edycja:
Sorki ,ze wam sie wtracam,czasem wlasciwie to czesto Was podczytuje wiec dlatego pozwole sobie to tutaj wkleic,dzisiaj przyszlam z prośbą!Jak cos to Umi to usunie,ale mam nadzieje,ze jednak nie bedzie takiej potrzeby:)

kochane więc jest na forum franiowa mama ,jej Synek Franek jest wczesniaczkiem.Potrzebuja kupe kasy na rehabilitacje ,leki itp.Teraz zakladaja konto charytatywne na allegro.I prosze Was jakbyscie mialy w domu jakies niepotrzebne fajne rzeczy,czy jakas bizuteria,czy obrazek ,figura,maskotka,ksiazka ,ubranie etc.To jak mozecie to wyslijcie to .List ekonomiczny w kopercie babelkowej kosztuje grosze ostatnio 3 takie listy wysylalam z dosc spora zawartoscia i placilam ponad 6 zl.Jak byscie cos miały to ja Wam podam adres do tej dziewczyny(piszcie na priva jak chcecie),albo mozecie same poprosic ja o adres.Ja im wysylam kilka rzeczy m,in 3 szt nowych body co Jas nie wykorzystal bo dostal jak juz za male byly,lancuszek,kolczyki,smycz taka fajną na smoczek,takiego drewnianego pajaycka,plyte dvd z filmem nie ma rozy bez ognia,zlotą portmonetke.slownikI jeszcze jutro czegos poszukam.

tutaj apel o pomoc dla Frania Franek waleczny pomóż mu być zdrowym...

historia Frania Franuś, 31 tc, 1010kg

Milej nocki:)

ja też sie mamusie żegnam :tak: u mnie też jakoś pobłyskuje i już czas się położyć plecki dokuczają :-(
Widzimy sie rano hehe :-)

reklama
Do góry