reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

coś dzinego się dzieje ostatnio na tym wątku, nie uważacie? jedna znika, inna kasuje konto bez powodu nagle... mam nadzieję, ze Andzia wróci do nas:-)
sylcia my też jak już się weźmiemy za sprzątanie to wszystko naraz:-)
co do chudnięcia po ciąży to karmienie piersią bardzo pomaga. ja nie myślałam o tym, żeby schudnąć, bo po ciąży byłam może 2kg na plusie, ale widzę, że te 2kg już dawno zgubiłam.
daffodill zapomniałam napisać, Julka jest cudowna, do mamusi czy do tatusia podobna?:-)

u mnie wg kalendarza wychodził chłopiec, a mamy córcię:-)
kurcze jakiś palant mi wierci za ścianą, mam nadzieję, że małej nie obudzi, chociaż jak ją rodziłam to był remont kibla w pommieszczeniu obok, tłukli mi się, wiercili, jak ona leżała na noworodkach to było tak samo i nie płakała:-) ale staraliśmy się ją jak najmniej trzymać tam, a jak najwięcej u nas w sali (miałam na drugim końcu oddziału salę), no bo to niezdrowe dla słuchu, w ogóle patologia jakaś, żeby taki hałas przy takich maluchach robić...
straszna burza, błyska się, leje, grzmi, a ja się martwię o męża, bo właśnie teraz wraca do domu.. :-(

kochana zdania podzielone choc mi sie wydaje ze do taty jednak bardziej.

reklama
ja sobie robię przejażdżki po mieszkanku i sprawdzam skrętność :-) jakoś malutka jestem względem tego wózka :-D:rofl2::sorry: mój B się śmieje że jak szpilek nie założę to mnie za nianię wezmą a nie za mamę:-p

KFC ... mmm ... :happy::happy::happy: Pizza ... ahh ... :happy::happy::happy:
zostanę przy nektarynce ... :confused2:
u mnie leje od 15 podtopiło wiadukty ulice w ogóle wilgotno chłodno przynajmniej mam czym oddychać bo w południe słabo mi było nogi drętwiały koszmar :-:)zawstydzona/y:

misia a ty jak tam?dzisiaj sie czujesz?
Vegas jak sie futerkowiec wyśpi to czekam na fotkę hehe :-) lubię małe sierściuchy :-D
lenka87 a co u ciebie kochana dawno cię tu niewidziałam

Pewnie, ze mu zrobie fotki /wg meza to facet/. Ale nie sprawdzal go jeszcze dokladnie:) Na chwile sie obudzil, posprawdzal wszystko, poniuchal, polazil po daszku z domku, byl w rurce, wcinal orzechy, byl na kolowrotku;) I polazl do domciu spac:p Mamy dylemat z imieniem dla niego;)

Ja tez niska jestem, w dodatku nie wygladam na swoje 22 lata, tylko na mniej, powoli sie przyzwyczajam, ze wygladam jak siostra Martyny a nie mamusia:p:p:p Bo na to nie mam duzego wplywu jak ludzie mowia:p

clio a ja dziś nie narzekam tylko za gorąco troche deszczu bym chciała wczoraj miałam burze to miałm czym oddychac a dziś niestety nic. maleństwo sie wierci a ja w końcu musze iśc coś zjeśc bo zaraz mi zacznie burczeć w brzuchu ...;-)

ty jeszcze nic nie zjadłaś? ja już zdążyłam kaszę z gulaszem wsunąć herbatę zrobić i pierniczka zjeść a teraz z namaszczeniem zjem nektarynkę :-)

Witam Dziewczeta
A mi z chinskiego kalendarza wyszlo ze powinna byc corka, a mam SLICZNEGO SYNKA ;) 99% sprawdzalnosci, oczywiscie ja jestem w 1% :)

clio87 podziel sie nektarynk ;) albo i nie cieżarnej sie nie zabiera

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Clioto nie tak źle, że niska bo jak wózek nie ma regulowanej rączki to się srednio wysokim prowadzi wiem coś o tym z moimi 182 cm zrostu :-p
Vegas a czym się przejmować będziesz dłużej młodo wyglądać :-)
confounded jak ja uwielbiam kubełki z KFC :zawstydzona/y::-)

Co do tycia w ciąży to ja przytyłam ok. 17 kilo po porodzie odrazy 10 spadło a pózniej zaczełam tyć :zawstydzona/y:

U mnie zbiera się na burzę w sumie dobrze trochę powietrze przeczyści. Poszłam dzisiajz Mikim na górki i tak się wylatał, że o 20 sam mnie wziął za rękę i zaprowadził do łóżeczka żeby go włożyć :-) No i z tego kalendarza mi się sprawdziło ;-)

reklama
Hej mam na imie Patrycja:) mam 18 lat... jestem w 35 tygodniu ciazy... mam teraz problem bo jak chodze to mam taki rwacy bo podbrzusza i niewiem co one oznaczaja wie moze ktoras z was?? za informacje bardzo dziekuje

Do góry