reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Wg tego kalendarza wychodzi ze powinnam miec chłopca:-p i mam chłopca z reszta od poczatku czułam, ze to będzie Kacperek hihi:-p

UMI no zobaczymy co ja będe miała;-) Mam czuja na chłopca, ale wychodzi mi dziewczynka. ;-)Mój Artek się śmieje że też czuje chłopca:-D:-D Ale jak będzie dziewczynka to też dobrze.:tak:

Ja już lece, będzie wieczorem papa.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej dziewczyny. ja juz po sniadaniu i mam 3 godzinki wolnego bo na 14 do gina.
boje sie troche bo malenstwo ostatnio troche mniej ruchliwe ale to pewnie znowu przez te upały... mam nadzieje

z tego kalendarza wyszło mi że dziewczynka... miejmy nadzieje ze tak własnie bedzie :-)

Ostatnia edycja:
sprawdzi się :) tyle czasu cie w niepewności trzyma to Twoje dziecię :D tzn Ona cie trzyma w niepewności hihi
a ja zdezynfekowałam odkurzacz ^,^

Hej
Weszłam i jak zobaczylam ile mam stron do nadrabiania to nawet nie spróbowałam tego czytac.... bo uzbieralo sie chyba cos kolo 250.... :dry:

U nas wszystko oki, tylko dzieciaczki zachorowaly (Daniel najmocniej na katar, |Hania sie lekko smarka) a Miki na szczescie narazie zdrowy... :-)
A pogoda mnie wkurza.... za gorąco... a deszczu daaaawno u nas nie bylo:dry:
A u was jak tam?;-)
u mnie Hania z Danielem sie sprawdzili wedlug tego chinskiego kalendarza a teraz Wyszlo mi ze bedzie dziewczynka a jest Mikołaj wiec niewiem:-)

reklama
Elizka21 no długo cie nie było ale co tam :-D ważne ze się zjawiłaś ;-)
a dzieciaczki może się przegrzały? wiesz upał potem chłód i lekki wiaterek i już katar gotowy :-( ja uciekam po wózeczek :laugh2: ale sie cieszę

coś się zaciągnęło chyba na deszcz :sorry: Alex wariuje w brzusiu hehe :rofl2: mój skarbek kochany ma coraz mniej miejsca :-p

Do góry