reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

obdarowali go jak na święta Bożego Narodzenia hehehe ciekawe gdzie mamusia to pochowa :) a ja jem :) z dziką przyjemnością
Vegas my też chcieliśmy przez internet kupić ale nie potrzebowaliśmy nosidełka bo już mieliśmy a wózek i tak wyszedł tanio więc jesteśmy zadowoleni :D

a jak u was dzień sie zapowiada?? ja czekam na pocztę bo ma przyjść moja koszulka do szpitala różowa :o)))
wczoraj gadałam jeszcze z koleżanką i odsprzeda mi 2 butelki tomme 260 i 150 ze smoczkami oraz 1 z łyżeczką z lovi do kaszki plus 2 smoczki 0+ :D nowe bo w jakimś mega zestawie kupowali i jej zostało ale sie cieszę ;P

reklama
Ja czekam az Perla wstanie co by jej dac kaszke i potem kierunek Zory po chomiczka:)
Jak Mysia strzeli sobie drzemke okolo poludnia to musze poprasowac jej ubranka bo juz czekaja i wolala a mnie krew zalewa jak je widze:p Tzn ja je lubie prasowac, ale ciezko mi sie zabrac do tej roboty bo zawsze mam 100 innych rzeczy jeszcze do zrobienia:p

Witajcie:)
u nas nocki przespane zęby się zatrzymały! widac takie mini kiełki jedynek i dwójek górnych ale cos chyba nie spieszy sie im.
a chcialabym zeby byly juz na wierzchu.

Julka zbiera na czole kolekcję siniaków:) zaczyna mi chodzić:) chodzi przy tapczanie i meblach puszcza sie robi jeden kroczek i bęc na tyłek lub jak widać z marnym skutkiem dla czoła.

A tu jej nowa czapeczka:

Daff jaka ona słodka :D a kolekcja siniaków rasowa musi być :p
Vegas ja zaraz ruszam z prasowaniem ale od tego mojego Większego dzieciaczka :p

Daf to tak z tymi dziecmi juz jest m oj młody zaczął chodzic i w sumie nic mu sie ie dzialo a przedsamymi urodzinami tak sie zdeżył z futryną ze policzek i brode zdarł:/ masakra dosłownie
clio bo moja rodzina, a szczegolnie kuzyn przesadzaja czasem. Mówie mu np zeby nie kupował małemu tyle, zeby wydał kase na siebie to ten mi zawsze ze to jego kasa, ma jedynego chrzesniaka i widzi go raz na jakis czas ( mieszkamy daleko od siebie) wiec jak mu cos kupi to sie z tego cieszy, a jak widzi ze małemu sie podoba to juz w ogóle:-p A mój dziadek to juz w ogóle Kacpra uwielbia:-p
Vegas ja koło łózka mam sterte prasowania:/ chcesz to ci podrzucę trochę:-p Ja prasowac nienawidze

Dziewczyny w sobote pobiłam chyba wszystkich na głowę z ilością zrobionego prania normalnie pralkę nastawiałam 7 razy!!! no ale nie prałam 1,5 tygodnia

Hejoo:happy:

Wpadłam na chwilę zobaczyć co u was słychać i za godzinkę spadam do mamy do szpitala. A teraz musze nadrobić co tam naskrobałyście ;-)

hej motylek :-) a z mamą to coś poważnego?:-(
zaczynam prasowanie :sorry: trzymam za was kciuki i wasze pranko :-p
umi2 ty wpadłaś w trans wczoraj czy co?:rofl2:

VEGAS mam czuja na chłopca, ale chiński kalendarz mówi o dziewczynce.:happy:

EWI no to masz prawdziwe szczęście:tak: rzadko które dziecko siedzi spokojnie przy strzyżeniu.

UMI no to mały się ucieszył jak tyle prezentów dostał.:-)

CLIO a my smoczki to mamy ze ślubu jeszcze :-D Jedna para nam w kwiatach przyniosła, trochę się zdziwiłam, ale smoczki są:-D A mama ma raka, miała robioną chemię teraz te prześwietlenia jakieś i już mam nadzieje będzie dobrze.:tak: Ale co ja wypłakałam to moje.

DAFFODIL Julka śliczna i czapeczka też;-)

motylek ja o tym kalendarzu coś słyszałam ale napisz jak to działa, ja słyszałam o metodzie ze ciążę należy zaplanować jak sie chce dziewczynkę to jak Ty urodziłąś się w miesiacu parzystym to musisz w takim zajść w ciążę na chłopca odwrotnie Ty miesiąc parzysty zachodzisz w nieparzysty no ja majowa jestem a zaszłam w grudniu i mam synusia :D
trzymam za mamę kciuki najważniejsze jest pozytywne nastawienie :)

reklama
Clio Trans to mało powiedziane:-p
Motylek praktyczny prezent:-p w sumie to mogliscie od razu o ciuszki poprosic zamiast kwiatów hihi albo o zabawki;-p

Do góry