reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

naprawdę patrzę na to bo oczom nie wierzę ze takie coś ma miejsce :no: wogóle jakie te dziewczynki będą miały poczucie własnej wartości w sensie że za wysokie mniemanie o sobie będą miały :szok: przerażające
a dzisiaj leci program o ciążach kobiet które o nich nie wiedziały :-pnie wiem dokładnie jak sie nazywa nie umiem sobie przypomnieć :zawstydzona/y:

reklama
fikusek a nie burzył sie przy strzyżeniu? jak ja widzę dzieciecą histerię w salonie jak dziewczyny strzygą to zastanawiam sie dlaczego chyba się przekonam hehe chociaż syn od koleżanki zasypia hehe :-D

oglądam małe piękności na travel & living masakra co te dziewczynki znoszą a matki to poprostu mega grubaski i chyba mają niespełnione marzenia

ja go sama obcielam maszynka:) moj tata go zabawial i dalo rade:) 5 min i po sparwie:) takze obcinanie znopsi bardzo dobrze:)

a ten program to ciaza z zaskoczenia:) tez go ogladam:)

a ja obejrzałam kryminalne zagadki miami - jak zawsze i zaraz sie kłade. wziełam sobie jeszcze kubek mleka bo nie miałam smaka na kolacje to stwierdziłam ze chociaz tyle zrobie dla kości maleństwa :):)
vegas no własnie dokładnej koncepcjii nie mam ale chce je skrócić tak do ramion bo teraz to sięgają mi do piersi jak je założe do przodu i odświeżyć kolor na czekoladke :):) szwagierka jest fryzjerką wiec mam nadzieje ze coś wymyśli ;-)
fikusek obawiam sie ze musiałabys pół dnia poświecic na nadrabianie zaległości :):) Alanek dzielny chłopak mój brat to do 10 roku życia odstawial cyry przy obcinaniu w domu bo o pójściu do fryzjera to w ogóle nie było mowy.

dobra ja zmykam do jutra kochane milych snów ;-*

a ja obejrzałam kryminalne zagadki miami - jak zawsze i zaraz sie kłade. wziełam sobie jeszcze kubek mleka bo nie miałam smaka na kolacje to stwierdziłam ze chociaz tyle zrobie dla kości maleństwa :):)
vegas no własnie dokładnej koncepcjii nie mam ale chce je skrócić tak do ramion bo teraz to sięgają mi do piersi jak je założe do przodu i odświeżyć kolor na czekoladke :):) szwagierka jest fryzjerką wiec mam nadzieje ze coś wymyśli ;-)
fikusek obawiam sie ze musiałabys pół dnia poświecic na nadrabianie zaległości :):) Alanek dzielny chłopak mój brat to do 10 roku życia odstawial cyry przy obcinaniu w domu bo o pójściu do fryzjera to w ogóle nie było mowy.

dobra ja zmykam do jutra kochane milych snów ;-*

hehe chyba caly dzien:D nie nie ma mocnych by nadrobic,chociaz jak bede miala wolna chwilke to pewnie poczyutam cokolwiek:) Mam nadzieje ze Alanowi tak zosdtanie i nie bedzie cyrkow robil:)Ale na zime mu zapuszczam:) bedzie mu cieplen i pozniej na lato znowu obcinanie:)

Mój Mareczek przy strzyżeniu to skarb dosłownie :-) Jak tylko widzi ze S wyjmuje maszynkę to przynosi swoje krzesełko i siada na niego przed lustrem i czeka aż zacznie go obcinać.
Vegas Super brzusio. A z poprzedniej serii to te przedostatnie zdjęcie super. Martynka to już duża dziewczynka się robi.

U nas coś grzmieć zaczyna. W końcu jakiś deszcz spadnie.

Mój Mareczek przy strzyżeniu to skarb dosłownie :-) Jak tylko widzi ze S wyjmuje maszynkę to przynosi swoje krzesełko i siada na niego przed lustrem i czeka aż zacznie go obcinać.
Vegas Super brzusio. A z poprzedniej serii to te przedostatnie zdjęcie super. Martynka to już duża dziewczynka się robi.

U nas coś grzmieć zaczyna. W końcu jakiś deszcz spadnie.
mam nadzieje ze moj nie zacznie uciekac jak juz bedzie umiach chodzc i bede chciala go obciac:) u nas wczoraj byla urza co chwile,co odeszla to wrcila :) a dzis znowu upal:( ja juz mam dosc tego goraca:(

Witajcie Mamusie :-)
u mnie dla odmiany świeci słonko ... i tak dość mocno zobaczymy jak się rozkręci dzień :tak:dzisiaj wózek odbieram a teraz czas na śniadanko :-D

Clio a my zamawialiśmy na allegro wózeczek;)
U nas też dziś słonko, ale czy będzie do końca dnia to się okaże bo facet w tv mówił, że mają byc deszcze;)
Na nogach od 6.20 jesteśmy z Małą. Nie budziła często w nocy;) Nawet się wyspałam:)
Mała teraz ma drzemkę a ja ogarnęłam trochę domku, reszta później bo jak Mała zje kaszkę i jak mi włosy wyschną po kąpieli to jedziemy po chomika. Ma już kibelek i miseczkę na żarełko:) Kurcze, oby jakiś chomiczek dla mnie był:) Mój mąż uparł się na syryjskiego. Kupię takiego, on kiedyś miał tego rodzaju chomiki to pewnie ma sentyment;)

reklama
My wczoraj bylismy na odpuscie u dziadzia:biggrin2: mały dostał od mojej mamy taki mały samochodzik karetke, w sumie sam sobie wybrał, strasznie mu sie poobała:biggrin2:, kupilismy mu losa i taki zadowolony ciagnął i wylosował słonia takiego na pole:-p ale sie rozpłakal bo chciał zabe. Loterie obsługiwał fajny gosc i wymienił mu slonia na żabe:-p noramlnie cyrk na kółkach. Od dziadzia mały dostał bolid czy jak sie to tam nazywa takie cos jak F1, gra i swieci i taka trabke ale nie umie sie nia posługiwac, od mojego kuzyna a Kacpra chrzestnego dostał kłada pchacza takie cos na kijku fajny dzwiek sie wydobywa jak sie go pcha i pająka dostał takiego z papką który skacze jak sie ściśnie papke. W pewnym momencie mały nie wiedział czym ma sie zająć:-p

A teraz lecezobaczyc co naskrobałyście

Do góry