reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

MISIA92 Ja od stycznia jestem na diecie a przez pierwsze trzy miesiące jeździłam na rowerku stacjonarnym i ćwiczyłam co rano a ile schudłam na suwaczku widać :-)
CLIO Dokładnie nie wiem jak jest w Twoim szpitalu. U mnie dla matek były szpitalne koszule i szlafroki dla dzieci tak samo wtedy jedna torbą wystarczyła.
A tak to oczywiście dla siebie musisz wziąć przynajmniej dwie koszule, szlafrok, majtki jednorazowe, ręcznik papierowy, kapcie, buty pod prysznic i środki higieniczne oczywiście.

reklama
hej:)
ja na chwilke:)
clio u mnie w szpitalu np nie trzeba miec wlasnych ubranek dla dziecka:) sami daja ubranka:) i w sumie dobrze bo torbe o wiele mniejsza mialam:)

No to setna próba zakonczyła się nie powodzeniem :/ ehhh i znowu oczka jak 5 zł i po spaniu jak narazie grzecznie lezy to ja szybko sniadanko sobie zjem :)

weźcie mi nie mówcie o okresie i oczyszczaniu macicy bo ja juz sie przyzwyczaiłam do życia bez okresu no ...;-) może nie bedzie az tak strasznie...
Natalia a jak tam dziś Oktawia???

heheh ja troche sie oczyszczalam ale zle nie bylo:)
po 8tyg dostalam pierwsza @. mialam regularne i nie bolesne pierwsze dwie. a trzeciej myslalam ze nie wytrzymam! szok! bolaly krzyze jak do porodu no moze nie az tak mocno ale bylo to straszne.. i do dzis tak juz mam a moj cykl teraz wynosi 40 dni! małpy mam tak nieregularne ze nigdy nie wiem co i jak.

EWI44 ja juz sie zaczełam barć za siebie od nowego roku a tu bumm w lutym okazało sie ze jestem w ciąży wiec dieta odchudzająca poszła w odstawke. przed ciążą ważyłam 71kg przy 170cm wzrostu, w sumie nie było po mnie bardzo widać ale i tak czułam sie za ciężko i musiałam coś z tym w końcu zrobić. na razie w ciąży przytyłam jakieś 8 kg i mam nadzieje że 12 nie przekrocze ale ostatnio mam coraz większy apetyt...

sylcia fajna ta stronka ebrzuszek.pl zaraz sobie poczytam dokładniej. jak masz coś jeszcze to dawaj.

a to my dziś rano..:-)
31tc
31tc.jpg

Trymestr.pl - rozwój płodu, ciąża, przebieg ciąży, kobieta w ciąży

fajna stronka o trymestrach i porodzie

Serwis dla rodziców – pytania i odpowiedzi – zdrowie i wychowanie dziecka - Rodzice radzą

fajna stronka z pytaniami i odpowiedziami napewno znajdzie sie tam ktos kto odpowie na wasze pytania

Ciąża, objawy ciąży, ciąża i postępowanie, kalendarz ciąży - Twoja Ciąża

wszystko o ciazy, noworodkach, niemowlakach

ja z tych mniej wiecej korzystalam :)

misia sliczny brzusiooooOoo :)

reklama
spakowałam :
podkłady 2 paczki i 5 szt takich Tana przyklejanych
majtki jednorazowe 5szt i bawełniane 4szt
2 ręczniki
kapcie+skarpetki
klapki
sudocreme