reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziendobry Kochane
Ja z poranna kawka, moze ktoras sie dolaczy. Nadrobilm wszystko od dnia wczorajszego, chyb z 10 stron, ale spamietac to rczej nierealne. Jakby co bede na bierzaco.

Anetka
to znalazla sie ta pilska mama

Andzia mozna wiedziec skad dokaldnie jestes

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anetka u mnie dopiero 11 za kilka minut, u mnie jest godz do tylu. A dzis troszke pospalam, maly wstl o 9 wlaczylam mu bajeczki i jeszcze na chwilke smignelam do sypialni sie polozyc. A ze moje dziecie jest takie wspaniale, to przyszlo dopiero po godz i 15 min, gdyz mu sie siusiu zchcialo i musialam mu swiatelko w lazience zapalic ;)

Euphoria- Dolny Śląsk;)
mój brat tez miał byc Filip ale babcia powiedziala ze gdzie Filip ,ze zaraz będą mówic na niego Filip z Konopi hehe..;) ale mi się osobiscie podoba to imię:)

Fikusek dziękuje za miłe słowa;* z Tobą tez się fajnie pisze muah;**

Antka Dziekuje. Hehe co do siostrzyczki narazie sie nie zapowiada ale rozwazamy opcje jak Filip pojdzie do szkoly no moze za jakis rok lub 2 ;) A jak z braciszkiem dla Zuzanki?

Andzia hehe jak urodzilam swojego syna to akcja porodowa trwala bardzo krotko bo niecale 10 minut, przez co jedna z pielegniarek mowi do mojego meza ze synus wyskoczyl jak Filip z konopi i pyta sie jak damy malemu n imie a moj maz na to ze juz od poczatku wiedzielismy ze bedzie wlasnie FILIP. Nawet nie wiesz jak sie bbka usmiala jak to uslyszala.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Euphoria Ja to jeszcze jestem za młoda na drugie dziecko, poza tym nie mieszkamy jeszcze sami, a z rodzicami, a na jednym pokoju z dwójką dzieci mogłoby być ciężko :-p Jak się przeprowadzimy to wtedy pomyślimy ;-)

Do góry