reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hm a w sumie to dlaczego ta Andzia jest/byla na celowniku?
Jakos do tej pory skarg na nia nie bylo, taka zawsze radosna, mi sie zawsze usmiecha japka jak ja czytam;)

Martynka jak wstaje o 6 to potem ma drzemke o 8 i spi tak z 40min. Nastepna drzemka tak o 12/13 i tez spi z 30min, rzadko sie zdarzy by dluzej no i potem idzie spac ok 18/19;)

Noo wiem, ze Szalom ma usg 9 wrzesnia, wowczas dzidzie zobaczy, ale wczoraj miala normalne usg i spytalam jej o wrazenia:) Ja to zawsze podniecona nimi bylam, ze hej. Ale u mnie z racji, ze chodzilam prywatnie to tez widzialam dzidzie na monitorku.

Ostatnia edycja:
reklama
anetka - ah wiem, Zuza to od zawsze byla lobuziara :tak:
confounded - ie przejmuj sie, to tak jak moj Damianek. Przesypial mi od 22 do 11-12 rano i z poczatku budzil sie raz na mleko a potem juz wcale jak mial okolo miesiaca i polozna stwierdzila, ze skoro przybiera normalnie na wadze to nie ma potrzeby go budzic w nocy - niech sobie spi te 12 godzin:-D:-D:-D

vegas - ah, niewiedzialam ze wczoraj tez miala usg zwykle ;p a ja chodzilam na NFZ i usg mialam przy kazdej wizycie ;-)

Martynka do 2mż spala baaardzo dlugo za dnia:) To byly czasy;D

Asheara
- o to mialas szczescie. U nas w miescie panstwowo usg robia tylko max 3 razy. No pomijam syt gdzie ciaza zagrozona, wowczas robi sie czesciej.

Czas zjesc sobie sniadanko.

Ostatnia edycja:
Asheara no jest łobuziara.. ale to po tacie :eek:
Jak w sobote przyjedziemy do Piły to nawet jej nie zabieramy ze sobą, bo to by była masakra! Ostatnio biegała po Galerii i tańczyła jak słyszała muzyke! Do każdego sklepu wchodziła. Śmiałam się, że Przemek tak specjalnie z nią chodził, bo Zuza wchodzi do sklepu a tam ekspedientka wielki uśmiech i coś już tam podgaduje :-p To Przemek latał za nią i zbierał wszystkie uśmiechy :-p
Babo wredna odpiszesz mi wreszcie? :-p:-p:-p

Hej dziewczyny :-)
Vegas Ja naprawdę nie wiem dlaczego. Firanka Tu przyszła i od razu się zaczęło...Napisała ,że się skonsultowała jeszcze z kimś i to nie są tylko jej odczucia... Tylko szkoda ,że ta druga dziewczyna nie napisała tego wcześniej... Bez przesady...

Asheara no ja nie mam żadnej wiadomości.. :eek:
No co Ty, weź Damiana :-p Tak to ja bym Zuze też wzięła, ale że zakupy mamy robić to odpada, bo ona nam na to nie pozwoli :-p

reklama
Asheara to miałaś małego śpiocha :-) u nas też tylko raz w nocy pobudka albo wcale :-) a przybiera ładnie na wadze, 1kg przez pierwsze 3tyg, teraz nie wiem, za tydzień idziemy na szczepienie to się zważymy :-) ale wszyscy mówią, że pulpecik jest :D również gratuluję, Damianek będzie miał braciszka czy siostrzyczkę?:-)

Do góry