reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Hej laseczki,dawno mnie tu nie było i widzę,że sporo dziewczyn doszło....

Nie chcę siać fermentu,ale sporo widziałam już na forum i jestem tu na tyle długi,że napiszę swoje trzy grosze...Proszę abyście póki co nie wrzucały swoich zdjęć na wątek,bo wybaczcie,ale Andzia troszkę mi tutaj podpada...twierdzi,że jest super och,ah i eh ale swojej foty nie wrzuci tylko ora Wasze Drogie Mamuśki... nigdy nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie,i do jakich celów użyje Waszych fotek...

I uprzedzam,żebyś czasem za dużo nie kłapała dziobem Andziu,dziecinko,że forum to miejsce do wygłaszania swoich opinii,tak więc ja swoją wyraziłam i nie jadacz za dużo,tak jak to robisz w stosunku do nowych użytkowniczek,do wszystkiego się przyczepiając,zwłaszcza do suwaczków co jest śmiechu warte bo jak wejdziesz na dział MM to jest FQ i tam jest pięknie opisane jak wrzucić suwaczek itp,itd...i nie każda jest jakaś ciemna,żeby nie umieć czytać ze zrozumieniem...

reklama
umi Zazdroszczę. Zuzia jeszcze nie śpi.. :sorry: walczy jak zwykle.

jest i firanka :-) zostań na dłużej :-p to może i inne mamuśki wrócą :tak:;-)

Firanka Co u ciebie kochana?
anetka wow powinnam ci współczuć? czy moze Zuzia nie jest grymaśna? a długo ci spi w dzien?

umi jak najbardziej.. powinnaś współczuć :baffled: Marudzi już od dłuższego czasu, trze oczy, ziewa.. ale żeby zasnąć? Gdzie tam :eek: W dzień ma jedną drzemkę ok godz 12 i śpi wtedy 2 góra 3 (ale to rzadko) godziny. Mam nadzieję, że zaraz zaśnie :sorry:

Anetka i Umi dzięki Piękne za gorące powitanie ;-)

Anetka zostanę na dłużej,na lajcie ;-)

Umi u mnie? No powoli zbieram się po śmierci taty,raz jest lepiej,a raz gorzej...Teraz mam przerwę w przedszkolu i Mała w domciu,ale odliczam dni do września to odsapnę troszkę. Poza tym to Nicole wywala powoli drzemkę z dnia i 4 dzień w ciągu tygodnia już bez nynek,a pada o 20 jak mucha,wstając o 6-7 także jest uroczo...

hej ho :)
znowu zażeram sie owocami :D
wogóle zauważyłam ze brzusio jakoś inny jest tzn jakoś chyba niżej ale troszkę moze tak być?

Hej laseczki,dawno mnie tu nie było i widzę,że sporo dziewczyn doszło....

Nie chcę siać fermentu,ale sporo widziałam już na forum i jestem tu na tyle długi,że napiszę swoje trzy grosze...Proszę abyście póki co nie wrzucały swoich zdjęć na wątek,bo wybaczcie,ale Andzia troszkę mi tutaj podpada...twierdzi,że jest super och,ah i eh ale swojej foty nie wrzuci tylko ora Wasze Drogie Mamuśki... nigdy nie wiecie kto siedzi po drugiej stronie,i do jakich celów użyje Waszych fotek...

I uprzedzam,żebyś czasem za dużo nie kłapała dziobem Andziu,dziecinko,że forum to miejsce do wygłaszania swoich opinii,tak więc ja swoją wyraziłam i nie jadacz za dużo,tak jak to robisz w stosunku do nowych użytkowniczek,do wszystkiego się przyczepiając,zwłaszcza do suwaczków co jest śmiechu warte bo jak wejdziesz na dział MM to jest FQ i tam jest pięknie opisane jak wrzucić suwaczek itp,itd...i nie każda jest jakaś ciemna,żeby nie umieć czytać ze zrozumieniem...

wiesz co kochana nie chce mi się odpsywac na te bzdedy...wchodzisz tutaj i zamęt siejesz!..nie prosil cie nikt o zdanie..jakbys umiala czytac to napisalam kiedy wstawie swoje zdjecie chyba! ;) nie jestem jakąs oszustką ..bo widze ze za taką mnie uwazasz..no ale to juz twoj problem..Uwazaj zebym nie ukradla ci zdjecia z avatara;)
wstawie swoje zdjecie na nk i ty go napewno nie zobaczysz...a z resztą..przykro mi sie zrobilo..

reklama
Do góry