reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Snoopy mojego chłopaka chrześniak miał tak kilka dni temu, ale on jest starszy więc mu wapno dali... I widać było maleńką dziurke od ugryzienia... Jak jego mamusia zastanawiała sie co zrobić to w jakiejś starej dziwnej książce wyczytałam że niby okłady z amoniaku :confused::szok: albo z popiołu od papierosów :szok::confused::szok: masakra co ci ludzie kiedyś stosowali... No ale po wapnie następnego dnia już nic nie miał a wcześniej wogóle oczka nie otwierał i wyglądał jak dzwonnik z notre dame (nie wiem jak to sie pisze:-p)
Co do testów to mi dopiero czwarty wyszedł pozytywny a wcześniej ze niby nie jestem, ale te że nie jestem to paskowe były a czwarty płytkowy zrobiłam i wyszedł pozytywnie :-)
A ja dzisiaj na obiad ziemniaki w mundurkach i gzik bo jeść sie nie chce to po co mam stać nad garami... Ja to bym chciała żeby burza przyszła... U moich rodziców w niemczech w już takim lekko górzystym terenie to tak w nocy pioruny trzaskały że sie dom razem z górą osunął... masakra... A ja dzisiaj tacie wysłałam szalik i koszulke POLSKI na niedzielny mecz... Będzie biedny siedział wsród niemców na meczu kontra niemcom...
Ide posiedzieć pod wiatrakiem...:rofl2:

reklama
robilam test w dzien misiaczki no i wyszedl negatywny :-( tak juz wyczekujemy na malenstwo myslalam ze nie dostane okresu ale niestety mi sie pojawil i nie wiem czy jestem czy nie :-(a juz bym chciala wiedziec a po za tym jesli bym byla w ciazy to by byl trzeci tydzien :-(ale znajac zycie to nie bede w ciazy:-(

Karolina00 ale ja bym zjadla takich Polskich ziemniaczkow mlodych z malsanka :D tu nie ma takich dobrych :./
aCo do zaropialgo oczka to tesh slyszalam o tym mleku :)
Anusia zwykle jak sie stara czlowiek o dziecko to sie to ciagnie i caignie:) wrzuc na luz nie mysl tak o tym :p wiem ze latwo mi powiedziec ale ja tyesh tak miala pol roku sie staralismy o dzidzie i nic kupilismy auto i stwierdzilismy ze poczekamy troszke zeby splacic czesc rat a tu 2 tyg a ja robie test i dzidzia jest :D Glowa do gory :)

Anusia chcialam napisac to co miska, my robilismy dzidzi i nic a jak juz nam sie nie chcialo to samo sie stalo i mam Alusie:-)
To co ja mam jej cyca nad okiem powiesic:-D i wpuszczac moje mleko czy wycisnac troche na pieluche i przecierac co jakis czas?? bo sol jej wpuszczam, przecieram i dalej ropieje....:-( tak jak by jej sie skrzepik w oczku zrobil....:-(
A tak wogole to mam nie rowne cyce jeden ogromniasty a drugi juz normalny a karmie na zmiane, czy to sie unormuje??

Snoopy z tym mlekiem do dokladnie nie wiem jak sie robi tylko slyszalam ze pomaga :p ale mysle ze jak nasacysz jakis wacik albo cos to moze bedzie :)
a z cycami to mysle ze Ci sie unormuje , nie wiem dokladnie bo ja swojego Filipka nie karmilam cycem :/ A z obu ci je po tyle samo ??? Wiem ze dokladnie nie obliczysz ale tak mniej wiecej:p

witam, i znowu upal, az nic sie nie chce robic...
aniusia1534 nam sie udalo za drugim razem zrobic dzidzie, bo za pierwszym tez nam nie wyszlo, a test zrobilam po jak okres spoznial mi sie 6 dni, a moja siostra nie miala okresu zrobila test i wyszedl negatywny, a drugi zrobila pozniej i wyszedl pozytywny, ale jesli masz torbiel, to najlepiej by bylo gdybys poszla do lekarza, i porozmawiala z nim ze chcesz miec dzidzi, to on ci
powie czy nie bedzie zadnych porblemow.
snoopy12 jak sobie czytam o Twoim facecie to az mnie telepie, jak mozna zarabiac 2000 i wsdzystko przepic wiedzac ze zaraz ma sie urodzic dzidzi???? dla mnie jest to niewyobrazalne, i jeszcze prosic Cie o pieniadze....

z prawego troche mniej je wiec moze dlatego jest wiekrzy... w szpitalu tylko z lewego chciala bo prawego nie umiala zlapac i strasznie sie denerwowala wiec dawalam ten ktory jej pasowal:-) a teraz mam za swoje:-)
Co do J to zobaczymy jak to bedzie w tym miesiacu... a przepic latwo stawiasz calemu osledlu bo przeciez to jego koledzy i jak by to bylo jak by on tylko pil a oni nie?? zjebalam go i jak do mnie dzwoni to mu dopiekam caly czas, juz chyba ma dosc tego mojego gadania bo od 10 dni nie pije, ciekawe ile jeszcze wytrzyma??? A jego ojciec woli sie najebac niz cos kupic wiec on mysli pewnie ze to normalne. Ciezko mi sie z nim teraz dogadac (od jakichs 3-4miesiecy:-()
A i co do oczka Aluni to samo przeszlo:-) oczywiscie sola caly czas ja meczylam:-)

Witam mamuśki :)
Dzień dzisiejszy jakiś taki nijaki bez większych wrażeń :-p tak jakoś dziwnie nie lubię takich dni :-p
Jedyne co to zaliczyłam biologie :-) byłam na solarium ( tylko na twarz oczywiście) bo jakieś uczulenie mi wyskoczyło i już nie mogłam z taka twarzą chodzić :-p płakać mi się chciało jak w lustro patrzałam a przecież mam tryskać radością :-p
A tak to nuda ... zjadłam pełną miskę truskawek i nie mogę się ruszać:-) (Kocham taki stan :-p:-))

Tak czytałam i czytałam i zapomniałam co komu powiedzieć chciałam :-p

Aaa i mam pytanko czy wy też macie tyle włosów na brzuchu ?!?!:-[

dziewczyny macie chyba racje narazie sobie odpuscimy moze to samo wyjdzie z siebie mam taka nadzieje bardzo nam zalezy na dzidziusiu i mam nadzieje ze szybko sie to stanie:tak:

reklama
Aniusia napewno przyjdzie nawet nie bedziesh wiedziec kiedy :p Tylko przestancie o tym myslec ciagle i jak sie kochac to nie myslcie zeby tylko dzidzie zrobic :p:p
Femme fatal nie wiem jak jest z wlosami ale jak chodzilam w ciazy Zfilkiiem to mialm duzo wiecej ogolnie na nogach rekach i brzuchu :p ale pozniej sie uspokoilo :) ja mialam tesh bardzo duzo piperzykow :D przed ciaza prawie wogole a pozniej co chilke to jakies nowe :)

Do góry