reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Witam Kobietki :happy: ale dzis mamy upal :confused: ja to bym siedziala w domu ale Luska mi swiruje :laugh2: narazie spi wiec mam chwile spokoju !! dzis obudzila mi sie przed 9 az wszoku bylam :-) a pamietam jak jeszcze 2 miesiace temu wstawala po 6 :-D

aniusia1534 przykro mi !! a co lekarz mowi na ten torbiel ? bo moja siorka tez ma i zajsc nie moze,jakies 4 miesiace temu poronila wlasnie przez to :-(

oliwka_11 uuuu to niedobrze :no: to jest wlasnie najgorsze bo jak jedno zachoruje za pare dni drugie ma to samo :crazy: Oby Bartus sie nie zarazil !! Kuruj tam Oliwke no i Ty mamuska sie trzymaj ;-)

Asiowo witaj spowrotem i odpoczywaj przy mezu:-);-) Ładne imie :happy:

reklama
Karolina00 moj tesciu ma na imie Romek :-) ugotowalas juz ten obiad ? ja mam zamiar zrobic jutro zupe truskawkowa :rofl2:

Łeeeee... burza chyba będzie... no i nici z wycieczki mój piękny Panie :-p

No widzisz, Roman ROMANtyczny :p
Tak, już kończę, dziś jajko sadzone :)
A truskawki też kupiłam :tak:

anusia, jeszcze za wczesnie na trest conajmniej 6 dni trzeba odczekac.... a nie od razu
oliwka ja tez zdychaklam wczoraj a dzis juz jest ok, mama mnie na noc amolem natarla i herb z cytryna i miodem zrobila, gardlo amolem smarowalam i dzisiaj mam tylko lekki katarek:-)
asiowo, super ze juz w domciu jestes, mam nadzieje ze mala jest zdrowa a ta wada to tylko pomylka lekarza:-)
Chwilami wspolczuje, moja mama sie strasznie meczy i tez musze jej czasami pomagac sie rozebrac bo reka nie moze ruszyc....:-(
Moja alenka ma cos z okiem od rana jej ropieje, czy to moze od tego ze sie zadrapala czy cos w nocy?? przemywam jej sola fizjologiczna ale to dalej nawraca.... szkoda mi jej bo oczko trudno jej otworzyc, wczoraj fride kupilam i sie przydala bo miala takie babochy w nosie ze szok!!!

Karolina Hehe dobre:-)
Wypralam Ali wczoraj kocyk i jest mieciuski i nawet sie za duzo nie kreci jak spi w nim:-) i jejcieplutko bo w koncu lapki ma cieple:-)
Smierdzi mi ciagle brudnymi pieluchami:-(;-)

Smierdzi mi ciagle brudnymi pieluchami:-(;-)
Przyzwyczajaj sie :laugh2:

A co do oczka to trudno powiedziec,moze ma zapchany kanalik ?! u Nas ALi strasznie oczka ropialy,sol fizjo nie pomogla ale wpediatra przepisala mi takie krople i po 2 dniach minelo !!

slyszalam tez ze mamy ktore karmia piersia przemywaja oczko wlasnym mlekiem i ponoc pomaga !

A gdzieee tam, zagłodzę mena na śmierć!!! Żartuję :-)
Jasne, że bedą ziemniaczki z koperkiem i surówka z kiszonej kapusty plus maślanka, mniam :-D

reklama
Do góry