fikusek1988
Mama Alanka:)
a jakno popatrzcie kogo jeszcze tu przywiało![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakno popatrzcie kogo jeszcze tu przywiało![]()
coo?? przeciez Vegas nam sie nawet na nk pokazała?? to jak troll??????Ledwo was nadrobiłam;p
pieknie watek sie rozwija i nie wpoeim produkcja piekna nie nudzi sie.
a ja mam pytanie do Vegas czy zmaierza tu trollowac?
nie pozorna grzeczna mila kobietka a taki trollik z niej.... nie chce tu wyciagac brudów wczesniejszych ale zaskoczylam sie jak Cie zobaczylam ze i tutaj byc moze mieszasz bo nie ma co do Ciebie pewnosci.
ostrzegam ze bacznie cie obserwuje i twoje Ip no i "nie tylko ja".
dobra dziewuszki ja to spadam do łóżeczka bo laptopa niestety nie posiadam a mój kręgosłup nie lubi jak długo siedze ;-) nadrobie was jutro jak znowu sie rozpiszecie. buziaki dobrej nocki :*:*:*
tak spi obuz... ale zeby bylo esolo to powiem co nas dzis spotkalo. bylismy na tych urodzinach i maz zapomnial torby julki tak sie spieszylismy. mleka nie bylo wiec mowimy sobie posiedzimy z 2 godz i spadamy nim mala glodna sie zrobi. wracajac wpadlismy na pomysl by zajechac zobaczyc mieszkanie tak z zewnatrz ktore chcemy kupic.. my podjezdzamy a auto zgaslo! haha paliwa nam zabraklo! sie msialam z poczatku maz niemial daleko wiec polecial z karnistrem kupic paliwo a ja z mala glodna siedzialam w aucie bo padalo masakrycznie i to juz smeiszne nie bylo bo ona nie chciala w nic sie bawic... troche siedzac przy kierownicy sie zajela ale tak to bylo nie wesolo. jeszcze maz chrzesniaczce kupil kartke urodzinowa dla 7latka a ona konczyla 8 lat haha i musialam biec kupic wlasciwa!niedobry gin..zyczę ci dziewuszki z calego serca..;*
Daffodil jak tam Juleczka juz spi?![]()
a jakod dana mialam tu pisac ale jak zobaczylam Paule i ciebie to juz wiedzialam ze nie mam na co czekac
kurcze mialam jakies pytanie do ciebie ale nie pamietam jakie:d
dobra dziewuszki ja to spadam do łóżeczka bo laptopa niestety nie posiadam a mój kręgosłup nie lubi jak długo siedze ;-) nadrobie was jutro jak znowu sie rozpiszecie. buziaki dobrej nocki :*:*:*
coo?? przeciez Vegas nam sie nawet na nk pokazała?? to jak troll??????
tak spi obuz... ale zeby bylo esolo to powiem co nas dzis spotkalo. bylismy na tych urodzinach i maz zapomnial torby julki tak sie spieszylismy. mleka nie bylo wiec mowimy sobie posiedzimy z 2 godz i spadamy nim mala glodna sie zrobi. wracajac wpadlismy na pomysl by zajechac zobaczyc mieszkanie tak z zewnatrz ktore chcemy kupic.. my podjezdzamy a auto zgaslo! haha paliwa nam zabraklo! sie msialam z poczatku maz niemial daleko wiec polecial z karnistrem kupic paliwo a ja z mala glodna siedzialam w aucie bo padalo masakrycznie i to juz smeiszne nie bylo bo ona nie chciala w nic sie bawic... troche siedzac przy kierownicy sie zajela ale tak to bylo nie wesolo. jeszcze maz chrzesniaczce kupil kartke urodzinowa dla 7latka a ona konczyla 8 lat haha i musialam biec kupic wlasciwa!
mysl mysl kochana bo az ciekawosc mnie zżera.
hehe ty zawsze maasz przygodyno mysle i nie moge sobie przyponiec
skleroza jak nic
ale ja glupia zamiast na gg napisac to pomyslslam ze napisze jak wrocisz
![]()