reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ledwo was nadrobiłam;p
pieknie watek sie rozwija i nie wpoeim produkcja piekna nie nudzi sie.

a ja mam pytanie do Vegas czy zmaierza tu trollowac?
nie pozorna grzeczna mila kobietka a taki trollik z niej.... nie chce tu wyciagac brudów wczesniejszych ale zaskoczylam sie jak Cie zobaczylam ze i tutaj byc moze mieszasz bo nie ma co do Ciebie pewnosci.
ostrzegam ze bacznie cie obserwuje i twoje Ip no i "nie tylko ja".

dobra dziewuszki ja to spadam do łóżeczka bo laptopa niestety nie posiadam a mój kręgosłup nie lubi jak długo siedze ;-) nadrobie was jutro jak znowu sie rozpiszecie. buziaki dobrej nocki :*:*:*

Ledwo was nadrobiłam;p
pieknie watek sie rozwija i nie wpoeim produkcja piekna nie nudzi sie.

a ja mam pytanie do Vegas czy zmaierza tu trollowac?
nie pozorna grzeczna mila kobietka a taki trollik z niej.... nie chce tu wyciagac brudów wczesniejszych ale zaskoczylam sie jak Cie zobaczylam ze i tutaj byc moze mieszasz bo nie ma co do Ciebie pewnosci.
ostrzegam ze bacznie cie obserwuje i twoje Ip no i "nie tylko ja".
coo?? przeciez Vegas nam sie nawet na nk pokazała?? to jak troll??????

niedobry gin..zyczę ci dziewuszki z calego serca..;*
Daffodil jak tam Juleczka juz spi?;)
tak spi obuz... ale zeby bylo esolo to powiem co nas dzis spotkalo. bylismy na tych urodzinach i maz zapomnial torby julki tak sie spieszylismy. mleka nie bylo wiec mowimy sobie posiedzimy z 2 godz i spadamy nim mala glodna sie zrobi. wracajac wpadlismy na pomysl by zajechac zobaczyc mieszkanie tak z zewnatrz ktore chcemy kupic.. my podjezdzamy a auto zgaslo! haha paliwa nam zabraklo! sie msialam z poczatku maz niemial daleko wiec polecial z karnistrem kupic paliwo a ja z mala glodna siedzialam w aucie bo padalo masakrycznie i to juz smeiszne nie bylo bo ona nie chciala w nic sie bawic... troche siedzac przy kierownicy sie zajela ale tak to bylo nie wesolo. jeszcze maz chrzesniaczce kupil kartke urodzinowa dla 7latka a ona konczyla 8 lat haha i musialam biec kupic wlasciwa!

a jak:) od dana mialam tu pisac ale jak zobaczylam Paule i ciebie to juz wiedzialam ze nie mam na co czekac:) kurcze mialam jakies pytanie do ciebie ale nie pamietam jakie:d

mysl mysl kochana bo az ciekawosc mnie zżera.

coo?? przeciez Vegas nam sie nawet na nk pokazała?? to jak troll??????

wiesz nam tez ale zakadala lewe konta podszywala sie pod innych wstawiala cudze zdj nawet, na mamach staraczkach miala tez 3 konta i na innych forach dluzna nie byla... do tego drwila z uczuc kobiet ktore nie mogly zajsc w ciaze i dawala im swoje cenne rady jak to zrobic by miec dziecko jak wcale w ciazy nie byla. na pozor super dziewczyna stawalam za nia murem by jej nie wyrzucali ale odwdzieczyla sie mieszajac nas z blotem piszac ze jestesmy idiotkami ze to forum ja zepsulo i ze nie zalezy jej na tym forum!

dobra dziewuszki ja to spadam do łóżeczka bo laptopa niestety nie posiadam a mój kręgosłup nie lubi jak długo siedze ;-) nadrobie was jutro jak znowu sie rozpiszecie. buziaki dobrej nocki :*:*:*

slodkich snow:)
niech dzidzia sobie slodko wypoczywa:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak spi obuz... ale zeby bylo esolo to powiem co nas dzis spotkalo. bylismy na tych urodzinach i maz zapomnial torby julki tak sie spieszylismy. mleka nie bylo wiec mowimy sobie posiedzimy z 2 godz i spadamy nim mala glodna sie zrobi. wracajac wpadlismy na pomysl by zajechac zobaczyc mieszkanie tak z zewnatrz ktore chcemy kupic.. my podjezdzamy a auto zgaslo! haha paliwa nam zabraklo! sie msialam z poczatku maz niemial daleko wiec polecial z karnistrem kupic paliwo a ja z mala glodna siedzialam w aucie bo padalo masakrycznie i to juz smeiszne nie bylo bo ona nie chciala w nic sie bawic... troche siedzac przy kierownicy sie zajela ale tak to bylo nie wesolo. jeszcze maz chrzesniaczce kupil kartke urodzinowa dla 7latka a ona konczyla 8 lat haha i musialam biec kupic wlasciwa!

mysl mysl kochana bo az ciekawosc mnie zżera.

hehe ty zawsze maasz przygody:) no mysle i nie moge sobie przyponiec:D skleroza jak nic:D ale ja glupia zamiast na gg napisac to pomyslslam ze napisze jak wrocisz:D

reklama
Do góry