reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
moja siostra w Ameryce jest:) w sumie jest duze prawdopodobienstwo ze sie do niej wybiore:D

Ja kocham bardzo ten kraj..jestem nim zachwycona;d i powiem ci ze ..pierwsze co jak bede pelnoletnia pierwsze co robie to staram sie o Vize i wylatuje do USA nawet jak mialabym przez iles tam mieszkac w jakies ruderze...wazne ze tam będe..i po powolutku bede sobie ukladac tam zycie;) a konkretnie do Nowego Jorku;)))

Ja kocham bardzo ten kraj..jestem nim zachwycona;d i powiem ci ze ..pierwsze co jak bede pelnoletnia pierwsze co robie to staram sie o Vize i wylatuje do USA nawet jak mialabym przez iles tam mieszkac w jakies ruderze...wazne ze tam będe..i po powolutku bede sobie ukladac tam zycie;) a konkretnie do Nowego Jorku;)))

ja reczej nie mam fascynacji tym krajem tylko strasznie tesknie za siostra:)

nie ona tak za chiny by nie mieszkala:D aona mieszka w okolicach nowego jorku:D

jezu jak jej zazdroszcze..ja jak mialabym taka okazje to nie patrzylabym na nic tylko leciala do niej;d
mojej mamy przyjaciolka teraz poleciala ..do NY WŁASNIE 10 godzin samolotem leciala hehe..szmat czasu..ale jest zachywcona....

jezu jak jej zazdroszcze..ja jak mialabym taka okazje to nie patrzylabym na nic tylko leciala do niej;d
mojej mamy przyjaciolka teraz poleciala ..do NY WŁASNIE 10 godzin samolotem leciala hehe..szmat czasu..ale jest zachywcona....

co do samolotow to uwielbiam latac:) wiesz to nie jest takie proste bo watpie zebym tak latwo dostala wize z malym bo od razu bedzie podejrzana sprawa ze go zabieram, po 2 tu mam prace,rodzicow:) ale napewno polece chociazby w odwiedziny:) tzn jak kieds wize zalatwie:) no i trzeba miec sporo kasy odlozonej bo same bilety to koszt ok 3000 zl

co do samolotow to uwielbiam latac:) wiesz to nie jest takie proste bo watpie zebym tak latwo dostala wize z malym bo od razu bedzie podejrzana sprawa ze go zabieram, po 2 tu mam prace,rodzicow:) ale napewno polece chociazby w odwiedziny:) tzn jak kieds wize zalatwie:) no i trzeba miec sporo kasy odlozonej bo same bilety to koszt ok 3000 zl

Ja też lubię latać, chociaż się boję... Ale do stanów nie wiem czy bym wysiedziała jak do Hiszpanii miałam problem... pod koniec już mi się nudziło :-D

reklama
Do góry