reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Jej corcia ma roczek:) a moj synek to tak naprawde czysty tatus, wyglad buzi taki sam, wlosy, kolor oczu, nawet znamie ma na pupie takie jak tata, grupa krwi taka sama, dlonie wielkie i stopy. Wsio za tata
moja córcia wygląd ma taty, ale charakter mamusiny, Nerwusek Kochany:)

reklama
Dziewczyny mam pytanie - głównie do mam - można 8 miesięcznemu dziecku dawać sok Kubuś?

Jedni mówią ze od 3 roku zycia niby jest;)
a ja pilnuje mojego sąsiada teraz ma juz 3 latka ale jak był bobaskiem to pił przeważnie tylko Kubusie..a nie Bobovity itp;) i chlopczyk zdrowy jak Ryba;D
takze myslę ze to kwestia tego jaka jest mama..;) Nie musisz dawac gęstego mozesz troszke rozcięczyc z wodą;)

a ja pilnuje mojego sąsiada teraz ma juz 3 latka ale jak był bobaskiem to pił przeważnie tylko Kubusie..a nie Bobovity itp;)
takze myslę ze to kwestia tego jaka jest mama..;) Nie musisz dawac gęstego mozesz troszke rozcięczyc z wodą;)
no ja właśnie rozcieńczam i Małej nic po tym soku nie jest, bardzo go lubi, ale pytam bo nawet nie wiem od kiedy Kubusia można dawać.

a ja pilnuje mojego sąsiada teraz ma juz 3 latka ale jak był bobaskiem to pił przeważnie tylko Kubusie..a nie Bobovity itp;) i chlopczyk zdrowy jak Ryba;D
niańkujesz?

A Pewnie sąsiedzi mówią ze ja wszystkie dzieci na ulicy wychowałam,,hehe i jak jakies dziecko mnie zobaczy to potem nie chce do mamy tylko do mnie hehe;)
Wszytko kąpie karmie przewijam hehe;)
Nic nie będzie moja mama mówi ,ze mi tez w tym wieku dawała Kubusia i wciagałam calą butle i nic mi nie było;)

No to super, uspokoiłyście mnie:)

Andzia ja niańkowałam 5 lat, super sprawa:)
Teraz jestem na etapie szukania pracy, póki co marne skutki:(

reklama
Hehe kocham małe dzieci...mówią ,ze ja ich niania jestem;)
Dla mnie to czysta przyjemnosc:)...
a i pomagam;)))
Mówią ,ze będe dobrą matką;D
a wczoraj musiałam wykąpac kuzynke bo nie chciała zeby mama ją kąpała i przy okazji zalałysmy pól lazienki i wlała cały swoj płyn na raz do wanny hehe;D a jaka radosc byłaa!!;D
nawet zjadła caly talerz zupki.. a tak to straszny nie jadek;D

Do góry